Lyngby Vikings klar til POWER Challenger #17 finalen

Den anden semifinale mellem Lyngby Vikings og HHR El-teknik er netop færdigspillet, og her var det Lyngby Vikings, som hev en 2-1 sejr hjem. De er derfor klar til finalen mod Serenic.

Serenic var hurtigt færdige med deres semifinale mod Ambush, som de sikrede sig 2-0. Derimod skulle semifinalen mellem Lyngby Vikings og HHR El-teknik ud på tredje map, før der kunne findes en vinder.

HHR El-teknik fik en kæmpe røvfuld på første map, da de tabte 16-3 til et velspillende Lyngby Vikings mandskab. Det så derfor sort ud for Scouting Grounds-mandskabet, inden de skulle ud på andet map.

På andet map kom HHR El-teknik igen bagud, og det begyndte at se svært ud for holdet. Dog fik mandskabet pludselig gang i spillet og det begyndte at ligne et comeback. Hurtigt vandt HHR El-teknik den ene runde efter den anden, og i sidste ende formåede Scouting Grounds-holdet at hive en tæt 16-14 sejr hjem.

Lyngby Vikings fik igen gang i deres spil på tredje map og her bragte holdet sig stort foran. Det så derfor også sort ud for HHR El-teknik, da de gik til pause bagud 3-12. Efter pausen kom HHR El-teknik aldrig rigtig i gang og mandskabet manglede virkelige deres topfragger fra i går, br0, som ikke kunne hjælpe holdet til sejr i semifinalen. Lyngby Vikings vandt derfor mappet 16-5.

Serenic og Lyngby Vikings mødes derfor om kort til i finalen, hvor holdene kæmper om 5000 danske kroner. 

Tidspunkt   Slutspil Map Resultat Stream
18:00   Danmark Lyngby vs. Danmark HHR El-teknik BO3 16-03
14-16
16-5
UCC
18:15   Danmark Serenic vs. Danmark Ambush BO3 16-14
16-5
Dust2tv
21:00   Danmark Serenic vs. Danmark Lyngby BO3 x - x Dust2tv
  • Danmark Lyngby Vikings (lauzt, twinx , Daffu, KroNoZ, martiNwk)
  • Danmark HHR El-teknik (Mim1c, gudluc4z, kvall, Fessor, Toft)
  • Danmark Serenic (birdfromsky, zypp, kir, mixxed, shinshin7)
  • Danmark Ambush (quinz, s0mmer, LATINOBOMBEN, HooXi, rtA)

7ri sidder klar på Dust2tv, hvor han vi caste finalen.  

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.