Opret Log ind
Astralis skyder semifinalerne igang mod mousesports
Om Astralis kan gå i deres ottende finale i 2017, bliver afgjort i de næste par timer, når de spiller semifinale mod mousesports til ECS.
Skrevet af: rijaH    17. december 2017 14:00    #Astralis #mousesports #ecs #semifinale  

RUBINO har været guld værd for Astralis i ECS slutspillet.

Nu er der ikke længe til at semifinalerne ved ECS starter, hvor vi har Astralis i den ene mod mousesports og FaZe i den anden semifinale mod fnatic. 

Men det er altså Astralis der ligger ud med at vise musklerne i den første semifinale mod chrisJ og hans tropper i mousesports.

Det er to hold som ikke har mødt hinanden siden online-delen af ESL Pro League, hvor de indbyrdes opgør står helt lige, tre wins til hvert hold og to overtimes. Så det er ikke helt til at spå om hvordan dagens opgør ender ud.

Men i forhold til at Astralis pt. er indehaver af tredjepladsen på HLTV.org ranglisten og mousesports er helt nede og ligge som nummer 15, så må det være Astralis der ses som de klare favoritter i det henseende.

ECS Season 4 Finals
Bedst af tre maps
Astralis
1 - 2
mousesports
de_train 12 - 16 de_train
de_inferno 16 - 7 de_inferno
de_nuke 9 - 16 de_nuke

Kampen bliver streamet på FACEIT's YouTube, som bliver opdateret her, når det går live.

#1 SEVEN
2017-12-17 14:12
Jeg håber godt nok at både dennis og RUBINO finder deres plads i fremtiden. De har virkelig vist, at de har potentiale til at være med på nogle af de helt store hold.
#2 mlky
2017-12-17 14:50
Tror ikke at der har været nogen der var i tvivl om at dennis ku' være med på højeste niveau, men Rubino og flere af hans gamle norske teammates fra London Conspiracy(polly, rain, zeves og jkaem) har haft et ret højt niveau og vist flot spil for flere år siden, men de formåede aldrig at lave et hold der fortsatte længe nok til at vinde noget, det virkede som om at de bare gav op fordi de fik tæv af tier2 hold.
Jeg syntes dengang at det var nedern at de blev fordelt på udenlandske hold, de havde kæmpe potentiale. Jeg skal ikke ku' sige om de nogensinde ville ha' fået succes sammen, men det er synd for norsk cs at de ikke har et top tier team, for de har spillermateriale til det.
#3 atephon
2017-12-17 15:33
En fornøjelse at se Glaive smile så meget indtil videre.
#4 jiG
2017-12-17 16:17
av kjaerbye
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere