sycrone er nu tilbage på hold med acoR og mertz.

North Academy køber sycrone

Ifølge Norths Chief Gaming Officer var sycrone allerede i kikkerten da akademi-holdet blev lavet, men først nu bliver han en del af North Academy. Hovedpersonen var dog slet ikke i tvivl om, hvorvidt han skulle takke ja eller nej til tilbuddet.

Nu er en del af puslespillet omkring den nye version af North Academy samlet, da det FCK-ejede hold har ageret handlekraftigt ved at hente sycrone ind på holdet.

Det bekræfter både North og Fragsters overfor Dust2.dk, og de afslører samtidig, at handlen endeligt går igennem den 1. oktober, så sycrone har fortsat et par dage tilbage i de grønne farver.

Han kommer til at erstatte LOMME hos North Academy - en caller, der har meget erfaring, og som tidligere har deltaget ved hele to Majors. Den erfaring har sycrone ikke med i rygsækken, men talentet er ikke til at tage fejl af, og Norths Chief Gaming Officer, Jacob Toft-Andersen, håber da også på, at sycrone kan blive den næste store caller:

Vi har været utroligt glade for både LOMME og glace, og de kvaliteter de bragte til holdet. Med LOMME's exit manglede vi en kaptajn, og vi havde allerede, tilbage da vi først startede Akademi-holdet, haft øjnene på sycrone. Han har hovedet skruet rigtigt på, en dyb forståelse for det strategiske, og vi håber på at han en dag kan blive den næste caller i en lang række af succesfulde danske ledere.

Tidligere holdkammerater

Selvom det er et nyt hold, så kommer sycrone ikke til at føle sig helt på udebane, for der er et par gamle holdkammerater i blandt. Den 21-årige caller spillede sammen med gade i den første udgave af Singularity, men også mertz og acoR er velkendte ansigter.

sycrone repræsenterede nemlig eFuture sammen med de to førnævnte, så han kender holdets tre spillere særdeles godt.

Det var dog ikke så meget det, der vægtede i beslutningen, men muligheden for at spille på fuldtid i North var simpelthen for stor en mulighed, og derfor var sycrone aldrig i tvivl om, at han ville takke ja til tilbuddet:

Lad mig starte med at sige, at det overhovedet ikke er nemt eller lige til at bytte Fragsters ud med North Academy. Men selvom Fragsters både tilbyder nogle fantastiske rammer, og helt sikkert nok skal nå et højt niveau, så er North Academy et projekt, som jeg har drømt om at være en del af, siden holdet blev oprettet. Hos North er hverdagen bygget op omkring det at være en professionel atlet, og det er hånden på hjertet en alt for stor mulighed at takke nej til.

På alle mine hold har jeg altid fortalt alle mine spillere, at hvis de nogensinde fik muligheden for at spille fuldtid, så skulle man tage den chance med det samme, og ikke have det dårligt med at efterlade os andre. Derfor har jeg også altid været afklaret med, at hvis jeg nogensinde selv skulle stå i den situation, at jeg skal vælge mellem det ene eller andet, så vil jeg ikke tøve en kende.

Selvom jeg kun har været i Fragsters-familien i kort tid, er det vemodigt at tage afsked med dem, og de tilbød mig noget ubeskriveligt i en tid, hvor jeg havde svært ved at finde fodfæste. Det vil jeg aldrig glemme dem for, og jeg ønsker dem alt det bedste fremover. Specielt tak til Kenneth (DKN) og resten af Fragsters, for at lytte til mine ønsker og ambitioner i forbindelse med skiftet.

sycrone er som altid omhyggelig i beskrivelsen af sine valg, og selvom han havde opnået meget på kort tid med Fragsters, så er det her en mulighed, han bliver nødt til at prøve af.

Fragsters vil ikke holde på spillere mod deres vilje

Han nåede dog ikke at få mange måneder i Fragsters, før han blev sendt videre i systemet, og han bliver uden tvivl en svær mand at erstatte, for Fragsters har nået nye højder under hans ledelse.

Først kvalificerede det talentfulde mandskab sig til ECS S4 Development League, og selvom det ikke blev til avancement, nåede de at efterlade et flot aftryk med uafgjorte kampe mod både Gambit, LDLC og Kinguin.

For medejer og coach, Kenneth Goldy, også kendt som DKN, var det dog ikke så svær en beslutning. Dette var nemlig en mulighed, som sycrone rigtig gerne ville prøve, og derfor har Fragsters også arbejdet på at finde en løsning, så sycrone kunne komme afsted:

Til at starte med er det vigtigt at pointere, at det er et stykke tid siden, vi skrev kontrakt med Dennis, men det er blot meldt ud for nyligt. Når det er sagt, skyldes det meget simpelt, at Dennis selv har ytret ønske om at skifte til North Academy. Vi har ingen intentioner om at holde på spillere, som af forskellige årsager ønsker at spille på et andet hold, selvom de er bundet af en kontrakt til os. Når den situation opstår, så arbejder vi målrettet på at finde den bedste løsning for alle involverede parter.

Det er min opfattelse, at Dennis har været utrolig glad for hans tid hos os, men at tilbuddet fra North Academy var noget helt særligt, som han ikke ønskede at afvise. Det respekterer vi, og ønsker ham alt held og lykke i fremtiden.

Samtidig vil vi gerne benytte muligheden for at takke Dennis for en fantastisk indsats, som har resulteret i en masse flotte resultater. Han er et stort talent, og vi glæder os til at følge hans karriere fremadrettet.

Fragsters er dog allerede klar med en mulig erstatning, for fra på mandag bliver den tidligere undefined-spiller, Bubski, testet på holdet. Det betyder samtidig, at torben ryger tilbage som caller, og han skal sammen med DKN lede Fragsters til endnu større resultater.

North Academy består nu af:

  • Danmark gade
  • Danmark mertz 
  • Danmark acoR
  • Danmark sycrone
  • Danmark ave (Coach)

Fragsters tæller nu:

  • Danmark torben
  • Danmark stavn
  • Danmark dragoNfly
  • Danmark fr0slev
  • Danmark Bubski (På prøve)
  • Danmark DKN (Coach)
#1(Med 0 svar)
27. september 2017 kl. 21:39
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Ja tak, go Dennis! :D
#2(Med 0 svar)
27. september 2017 kl. 21:39
thiezen
Jeg havde tænkt på sycrone som en mulig mand for North.ACD men også set det rimelig usansynligt da han lige havde joinet fragsters! :D gl til sycrone og bubski
#3(Med 61 svar)
27. september 2017 kl. 21:40
MSAA
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Det må virkelig have været alvorlige gnidninger med det gamle lineup, for det er uden tvivl en væsentlig downgrade fra Lomme :-)
#13(Med 2 svar)
27. september 2017 kl. 21:46
NaToSaphiX
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Jeg kender ikke Lomme godt nok til at vurdere hans niveau, men jeg kender Dennis godt nok til at vide at det er meget få IGLs han er en væsentlig downgrade for.
#15(Med 0 svar)
27. september 2017 kl. 21:50
MSAA
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
For mig er det måske lidt omvendt, vil jeg gerne erkende. Derudover er det for mig at se den bedste erstatning, som North Academy kunne få, men jeg synes simpelthen at Lomme har været katalysatoren sammen med mertz på det her hold.
#17(Med 0 svar)
27. september 2017 kl. 21:50
SkurkN
+1
#16(Med 24 svar)
27. september 2017 kl. 21:51
detura
Du snakker ud af røven med det statement :-)

Giv det 3 måneder og spis din hat af frugt efterfølgende.
#22(Med 5 svar)
27. september 2017 kl. 21:54
MSAA
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Det er så din vurdering, som jeg ikke er enig i. Hvordan vil du argumentere for, at lomax ikke er bedre end sycrone baseret på resultater og erfaring? Jeg er villig til at lytte til noget ordentligt, men det der grænser sig til det håbløse.

Derudover ejer jeg desværre ikke en sådan hat, og hverken Netto eller Føtex havde bananer i dag, hvorfor jeg desværre ikke engang kan spise en banan. Måske har de dem om 3 måneder, det skal jeg ikke kunne sige, for jeg er lige så dårlig en spåkone, som du er :-)
#26(Med 1 svar)
27. september 2017 kl. 21:58
NikoHeiseN
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
#27(Med 0 svar)
27. september 2017 kl. 21:59
MSAA
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
+1
#33(Med 2 svar)
27. september 2017 kl. 22:20
draiN
Hvem er lomax?
#38(Med 0 svar)
27. september 2017 kl. 22:35
jiG
lommes nick fra 1,6
#46(Med 0 svar)
27. september 2017 kl. 22:59
MSAA
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Det er LOMME. Han hed lomax i 1.6, før han skiftede permanent til LOMME.
#28(Med 17 svar)
27. september 2017 kl. 22:03
detura
Se nu hvilket materiale, han får at arbejde med ift, hvad han har haft førhen.Kkig på stats og præstationer osv, det giver jeg en flyvende fuck for, personligt. Alt skal ses ift spillermateriale, når man har med en caller at gøre. Deraf mit offensive svar, fordi ærligt, har ingen af os en flyvende fuck, hvad angår indsigt, før vi har set sycrones arbejde i north.acd.

Bottomline is: jeg har set sycrone løfte middelmådige spillere i en struktur, der formår at få dem til at se pisse dygtige ud. Giv det nogle måneder og æd så den banan!
#39(Med 0 svar)
27. september 2017 kl. 22:36
jiG
smukt sagt
#45(Med 11 svar)
27. september 2017 kl. 22:59
MSAA
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg er enig med dig i, at vi ikke kan spå, og sycrone kan selvfølgelig overraske samt udvikle sig, men lige nu har LOMME bare flere og bedre præstationer i bagagen, om du vil det eller ej.
#48(Med 10 svar)
27. september 2017 kl. 23:07
detura
Netop fordi lomme har haft bedre spillere at arbejde med. Du kan ikke kalde det en downgrade, ej heller upgrade, før vi har set hans arbejde med north.acd. Endog kan vi se på hans forhenværende arbejde med spillere, der ikke nærmer sig det niveau, som lomme har haft at arbejde med. Vi får se om nogle måneder og jeg håber, at du kan lide bananer, for du bliver deepthroated 2tm. (:D)
#51(Med 9 svar)
27. september 2017 kl. 23:13
MSAA
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Du har naturligvis ret i, at vi kun kan komme med halv dårlige forsøg på at spå om fremtiden, så vi må bare læne os tilbage og se, hvad fremtiden bringer.

Angående bananerne så må jeg kun spise en enkelt om dagen, men det lover jeg også at gøre i en måned i streg til gengæld.
#53(Med 8 svar)
27. september 2017 kl. 23:28
detura
Jeg er for spændt til at læne mig tilbage og vente. Jeg forventer, at de bliver langt bedre, end hvad de sidste par måneder har givet udtryk for. FOR SPÆNDT! Det sagde den thailandske massøse i hvert fald.

Avocado kan også godt indgå i hatten af frugt, hvis det hjælper på det.
#54(Med 7 svar)
27. september 2017 kl. 23:30
MSAA
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Spiser 100 gram af det om dagen, så det er perfekt, men jeg er elendig til at købe dem. Kæft jeg får smidt mange ud af dem.
#56(Med 6 svar)
27. september 2017 kl. 23:34
detura
De bliver hurtigt overmodne og det fungerer ikke at lægge dem i fryseren. I tried :/
#57(Med 5 svar)
27. september 2017 kl. 23:35
MSAA
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Og hvis de ikke er overmodne, så er de ikke modne endnu altså. Det er ganske håbløst. Jeg har forsøgt det med at smide dem i mikroovnen for at gøre dem modne, men hold kæft de smager dårligt så.
#59(Med 1 svar)
27. september 2017 kl. 23:42
blameF
Astralis
Dansktoppen
Major deltager
er glad for at høre din dedikation omkring din kost og træning young gainer.
#62(Med 0 svar)
27. september 2017 kl. 23:45
MSAA
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
<3
#64(Med 2 svar)
27. september 2017 kl. 23:50
detura
hahaha! For helved, det er jo også bare en endeløs kamp mod en ordenlig avocado!
Jeg ejer ikke en mikroovn længere - min kone mener, at det er farligt. Jeg vælger at tro på det pga hus- og verdensfreden. Manden der fejlagtigt opfandte mikroovnen, prøvede at lave en radar, men endte med en mikroovn i stedet. Det kan unægteligt være godt at spise noget fra, hvad der skulle have været en radar!
#66(Med 1 svar)
27. september 2017 kl. 23:53
MSAA
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
HVAD?! Jeg levede de første 16 år af mit liv uden en mikroovn, og nu kan jeg da ikke klare mig uden. Jeg laver mad én gang om ugen, og så er det ellers bare i mikroovnen med det.
#67(Med 0 svar)
28. september 2017 kl. 00:00
detura
Da jeg var alene, var mikroen også vejen frem. Det er så dejlig nemt. Helbredsmæssigt er det dog ikke vejen frem, men der sgu så meget efterhånden, man kan blive syg og dårlig af. Jeg er sikker på, at mikroen ikke dræber flere end f.eks. smøger og alkohol, så du skal ikke lade dig skræmme så meget af min kones helseprædikener. Jeg tror dog, at mikrovnen har dræbt flere katte, end hvad smøger og alkohol har. Food for thought!
#74(Med 3 svar)
28. september 2017 kl. 01:37
haste
Vinder af Dust2 Masters
Vinder af Dust2 Final Four
Han har da allerede arbejdet med 3 af spillerne før? 2 af dem på samme tid i efuture ikke længe siden? :D
Spørgsmålet er om gade og deres sidste mand er stærkere end rezex og sanden var. :P
Tror dog ikke der er tvivl om at den nye og gade er 2 stærke spillere spørgsmålet er dog om kemien og motoren bliver startet i gang på holdet.
#89(Med 2 svar)
28. september 2017 kl. 11:20
detura
I forhold til rammer og målsætninger er der langt bedre forudsætninger nu - unægteligt :P. Kemien, kan vi kun håbe på, bliver god.
Har spillerne, som han førhen arbejdede med fået et mere professionelt mindset? Se, det kunne være interessant at vide. Er de også vokset, mens sycrone, på andre hold, har fået mere erfaring? :) Det vil jeg mene, at de har.
#90(Med 1 svar)
28. september 2017 kl. 11:32
haste
Vinder af Dust2 Masters
Vinder af Dust2 Final Four
Alle spørgsmål vi ikke kan besvare og kun gætte os til.
Tror de vil være ekstremt effektive i starten af deres forløb og så må vi se hvor de står 3-4 måneder efter det :p
#91(Med 0 svar)
28. september 2017 kl. 11:57
detura
Præcis! Nyt blod, ny gejst. Jeg glæder mig til at se, hvordan sycrones ideer udspilles om nogle måneder, når honeymoon perioden er stilnet af. :)
#36(Med 14 svar)
27. september 2017 kl. 22:34
jiG
ahhhh sycrone er så ikke lige en downgrade af lomme hvis du tænker på det taktiske :)
#44(Med 13 svar)
27. september 2017 kl. 22:58
MSAA
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Og hvad baserer du det på?
#55(Med 12 svar)
27. september 2017 kl. 23:32
jiG
har fulgt begge længe og nu kender jeg så en med folk der har spillet under begge personer.
#58(Med 11 svar)
27. september 2017 kl. 23:35
MSAA
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg har lidt svært ved at forstå, hvad du skriver, men er vi ikke enige om, at LOMME har opnået væsentligt mere, og han har mere erfaring? :-)
#60(Med 10 svar)
27. september 2017 kl. 23:42
jiG
så skal du måske læse hvad jeg skriver, og nu har lomme så også kun opnået mere fordi han har været på scenen længere det betyder ikke han er bedre taktisk end dennis :). nu ved jeg selv hvor meget tid sycrone ligger i sit arbejde som caller og hvor god en spille forståelse han har. Tror også lige du skal se på hvilke spillere lomme har haft at arbejde med også sycrone før du udtaler dig mere.
#61(Med 9 svar)
27. september 2017 kl. 23:45
MSAA
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg hader at være flueknepper, men sådan er jeg bare. Det er svært at fange essensen af det, du skriver, når grammatikken er så ringe.

Det virker umiddelbart som om, at din vurdering bunder i et venskab med sycrone snarere end objektivitet. Jeg er klar over, at sådan noget altid er subjektivt, men som det er med eksempelvis journalistik, så kan det vurderes objektivt, hvis du forsøger at være det. Er du for eksempel klar over, hvor meget tid LOMME lægger i det kontra sycrone, siden du bruger det som argument?
#63(Med 8 svar)
27. september 2017 kl. 23:48
jiG
jeg ved ikke hvorfor du skal køre over i din arrogante mentalitet som du har haft lige siden 1,6. Nu spillede jeg faktisk 1,6 med lomme/lomax dengang du stadig var en lille helium og rendte rundt på diverse gathere, vi snakker om hvorvidt sycrone er et downgrade eller ej, at du skal ind og vise dine grammatiske evner frem på et cs forumer mig stadig en gåde. Men kan se du ikke har ændret dig det mindste.
#68(Med 7 svar)
28. september 2017 kl. 00:13
MSAA
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Det kan vel ikke defineres som en arrogant mentalitet, når jeg forklarer, at det gør det svært at forstå pointen. Så kunne det vel være et spørgsmål om at formulere sig på en måde, som støtter dit argument, hvis du har et, i stedet for at forvirre. Men nok om det!

Nu har jeg jo også spillet meget med LOMME i 1.6, og vi er også ret gode mates, så jeg kan sagtens have lidt bias her, det vil jeg gerne erkende. I forlængelse af det, så har jeg svært ved at se, hvad 1.6 har med sagen at gøre. Derudover så føler jeg måske, at det er et lille selvmål, når du forsøger at bruge min stemme i 2010 som et argument for, at du skulle vide mere om det her, end jeg gør, når jeg, uden at det bliver for meget ananas i egen juice, vil vove den påstand, at de første, der husker tilbage til dengang, vil sige, at du var bedre end en helium udgave af mig.
#70(Med 6 svar)
28. september 2017 kl. 00:35
jiG
tldr. du har din mening jeg har min sov godt
#84(Med 5 svar)
28. september 2017 kl. 09:46
MSAA
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Det er også den klart bedste måde at give op på i en diskussion :-)
#87(Med 4 svar)
28. september 2017 kl. 10:12
jiG
Nej har skam bare bedre ting at tage mig til end at spilde min tid på dit ignorante mind :)
#92(Med 3 svar)
28. september 2017 kl. 12:39
MSAA
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Så jeg er ignorant, fordi jeg ikke deler din opfattelse af noget, der i virkeligheden er komplet subjektivt, indtil vi kan sammenligne resultater, og selv da vil det være subjektivt, fordi der er varierende faktorer, der spiller ind, såsom at det ikke kun er én mand, der er skiftet ud og så videre?

Det, du gør der, er vel nærmest definitionen på at være ignorant.
#94(Med 2 svar)
28. september 2017 kl. 12:47
jiG
:)
#98(Med 1 svar)
28. september 2017 kl. 13:20
EmiLiuZ
Please...


@MSAA
For det første, så lad vær med at stå og tilsvine folks grammatik på et community site. Det får dig bare til at ligne en kæmpe idiot.

For det andet, så burde i begge to lade være med at skænde som " Min far er stærkere end din far".

Kom nu videre.
#108(Med 0 svar)
28. september 2017 kl. 22:08
MSAA
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Hvor diskuterer vi vores fædre?

Angående grammatikken er jeg givetvis en idiot. #guiltyascharged
#72(Med 4 svar)
28. september 2017 kl. 01:03
er1K
Min opfattelse har altid været, at lomme måske spiller mere struktureret end sycrone, hvorimod sycrone bringer mere firepower og mere fokus på at fremhæve det individuelle i mennesker.

Det er min opfattelse, og derfor synes jeg nu ikke det er noget dårligt valg. Specielt nu hvor de mistede de to spillere de gjorde, og stadig har den firepower på holdet de har.

Tror det er godt for dem, så er det bare at håbe de finder en sidste der passer ind! :-)
#86(Med 3 svar)
28. september 2017 kl. 10:02
MSAA
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg synes nu ikke, at sycrone bringer mere firepower. LOMMEs stats er fuldt ud på højde med, hvis ikke de er bedre end gades, acoRs og glaces ditto, hvor det kun er mertz, der har performet bedre. I forhold til at sætte spillere op har det været tydeligt, at de har spillet omkring mertz, hvilket er et resultat af, at han er deres stjerne samt metaen, der virkelig fremhæver AWPeren.

Det er heller ikke nødvendigvis et dårligt valg, for hvem skulle de ellers hente? Jeg mener blot, at det er uheldigt, at de er blevet uenige, for umiddelbart kan de i min optik ikke finde en 1 til 1 erstatning.
#104(Med 2 svar)
28. september 2017 kl. 14:04
NaToSaphiX
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Jeg vil gerne holdes uden for diskussionen, men hvordan mener du at metaen fremhæver AWP spillere atm?

Vi er vel netop nok i den tid hvor der er mindst fokus på AWP'en? Det eneste meta-skift der har været omkring AWP'en har vel været at man ikke bevæger sig ligeså hurtigt når man scoper, hvilket jo er et downgrade... Imo var KennyS, JW osv meget større carries end inden den opdatering og kan umiddelbart ikke finde på andre ting der skulle bidrage til at AWP-spillere er meta lige nu.
#111(Med 1 svar)
28. september 2017 kl. 22:21
MSAA
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Det er måske også en fejludtagelse fra min side at bruge ordet meta, for det er vel nærmere en integreret del af spillet, og det har måske i virkeligheden været det i al den tid, jeg har spillet CS. Jeg mener bare, at du som AWP har og skal have meget impact, hvorfor det, i hvert fald i min optik, er klart en fordel, hvis den spiller, der er stjernen, og som der primært spilles omkring, er holdets AWPer.
Og hvorfor vover jeg den påstå, kan man så fristes til at spørge? Jamen, først og fremmest bliver CS spillet langt mere dynamisk, end det tidligere blev gjort, og det er ofte din AWP spillers opgave at tage første kontakt på begge sider, men det gør sig især gældende på CT siden, hvorfor de bedste er nødt til at være dynamiske, da de virkelig er ethvert holds lynchpin. Dét kombineret med det faktum, at netop den rolle altid har haft en helt særlig status i forhold til ting som at holde vinkler samt vigtigheden af at ramme det ene skud, der er nødvendigt, gør, at hold ofte står og falder med en god AWPer. Du har så til gengæld ret i, at visse AWP stjerner tidligere har haft endnu mere impact, men var det måske endda for meget impact? Det, synes jeg, er en helt anden debat.

EDIT: Det blev lidt langt, men jeg vil lige tilføje, at jeg ingen onde intentioner har, jeg ytrer blot min mening, og jeg værdsætter, at folk deltager i debatten eller diskussion, om man vil.
#112(Med 0 svar)
28. september 2017 kl. 22:48
NaToSaphiX
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Yeah, jeg synes det er helt fint at have en sund diskussion omkring sådan noget her :D

Det jeg måske vil counter med, er at hold som BIG laver upsets mod nogle af verdens bedste hold og det er ikke just fordi Keev er den største flækker på det hold.
Jeg synes måske mere at det er confirmation bias at du mener at hold er bygget op om udelukkende AWP'en, jeg tror sgu egentlig bare de bliver bygget op om hvem der er den bedste spiller på holdet.
#80(Med 12 svar)
28. september 2017 kl. 07:53
Seneberg
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Har arbejdet sammen med Dennis af flere omgange, og der er ikke nogen igl, der arbejder lige så hårdt som ham. Han tænker CS hele tiden, og han er konstant med på hvad der sker, og hvordan den nuværende meta fungerer. Jeg er sikker på han kan tage det her hold, og flytte det til næste skridt!
#85(Med 11 svar)
28. september 2017 kl. 09:47
MSAA
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Hvilke andre IGLs har du arbejdet med, siden du kan påstå, at ingen arbejder så hårdt som sycrone?
#88(Med 7 svar)
28. september 2017 kl. 11:15
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Man kaster lidt op i munden af at din mening er den eneste rigtige.
Skal du kommentere på alle herinde?
#93(Med 2 svar)
28. september 2017 kl. 12:43
MSAA
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Det kan jeg ikke rigtig tage mig af, kan man sige, men jeg håber da, at du er i bedring. Jeg har i øvrigt lidt svært ved at se, hvor jeg eksplicit understreger, at min mening er den eneste rigtige? Jeg efterlyser vel snarere argumentation eller i det mindste indikation for, at min mening ikke bør være den rigtige.

Mit svar til dit spørgsmål er ganske simpelt, at ja selvfølgelig skal jeg det, da jeg blot responderer på de kommentarer, der har været på min indledende kommentar.
#105(Med 1 svar)
28. september 2017 kl. 14:20
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Hvorfor har du så travlt med at tale sycrone ned og Lomax op? Medmindre du er manager for Lomax, så giver det ingen mening at du skal argumentere imod alle der synes det modsatte af dig.
Lad nu bare tiden vise om det fungerer istedet for at jagte en diskussion med alle.
#109(Med 0 svar)
28. september 2017 kl. 22:10
MSAA
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Ja, jeg er selvfølgelig hans manager, agent og stylist på én og samme tid.

Jeg siger ikke, at sycrone ikke er dygtig, for det er han bestemt, jeg betvivler bare hans evne til at fylde det hul, som LOMME har efterladt. Så må tiden vel vise, om jeg bare er helt væk, eller jeg måske har fat i noget.
#99(Med 0 svar)
28. september 2017 kl. 13:25
jiG
+1
#101(Med 0 svar)
28. september 2017 kl. 13:55
NikoHeiseN
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
-1
#102(Med 0 svar)
28. september 2017 kl. 14:04
miklos
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
+1
#106(Med 0 svar)
28. september 2017 kl. 14:20
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Jeg sad da med samme tanke. Der er da intet galt ved at stille spørgsmålstegn til et postulat der på ingen måde kan bakkes op
#100(Med 2 svar)
28. september 2017 kl. 13:52
str1x
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Jeg tvivler også på om han er den HÅRDEST arbejdende IGL der kan gå på 2 ben! :D
#110(Med 1 svar)
28. september 2017 kl. 22:10
MSAA
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Haha, det er i hvert fald noget af et postulat.
#113(Med 0 svar)
28. september 2017 kl. 23:03
str1x
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
+1
#4(Med 0 svar)
27. september 2017 kl. 21:40
RomanEmpire
Held og lykke til Sycrone. Virker som en sympatisk gut. Håber han griber chancen, og de får skabt nogle gode performances med North Academy.
#5(Med 0 svar)
27. september 2017 kl. 21:40
Slettet bruger
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
øhh
#6(Med 0 svar)
27. september 2017 kl. 21:41
khurii
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
shiiit
#7(Med 0 svar)
27. september 2017 kl. 21:41
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Held og lykke Dennis!
#8(Med 2 svar)
27. september 2017 kl. 21:43
bhop_2_school
DKN er muligvis noget af det mest professionelle i dette community. GL fremover til fragster :-)
#47(Med 0 svar)
27. september 2017 kl. 23:02
lukalele
+1
#77(Med 0 svar)
28. september 2017 kl. 07:15
Hani
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Enig, der er virkelig substans I de beslutninger der bliver taget. Selv flere professionelle fodboldklubber kunne lære lidt af den måde de gør tingene på I fragsters som det ser ud udefra :)
#9(Med 0 svar)
27. september 2017 kl. 21:43
enits
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Det skal nok blive utrolig spændende at følge. Og kæmpe held og lykke til sycrone!
#10(Med 0 svar)
27. september 2017 kl. 21:48
doktizh
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Efter min mening er det nok den bedste løsning man kommer på ift. LOMME. Alt held og lykke til Dennis og resten af North.Acd holdet.

Held og lykke til Bubber også!
#11(Med 0 svar)
27. september 2017 kl. 21:45
NaToSaphiX
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Den var rimelig læst, men hold kæft hvor er jeg glad og stolt over at se det her, Dennis!

GL mate(s)!
#12(Med 0 svar)
27. september 2017 kl. 21:46
skov
held og lykke sycrone :)
#14(Med 0 svar)
27. september 2017 kl. 21:49
Messias
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Håber begge hold finder nye højder!
#18(Med 0 svar)
27. september 2017 kl. 21:51
SkurkN
Tillykke med det, 100% fortjent!
#19(Med 0 svar)
27. september 2017 kl. 21:51
revilioN
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
damn
#20(Med 5 svar)
27. september 2017 kl. 21:52
Christian
God signing! Forhåbentlig kommer b0RUP samme vej.
#23(Med 0 svar)
27. september 2017 kl. 21:56
DamiX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
+1
#29(Med 3 svar)
27. september 2017 kl. 22:09
Christian
Eller stavn. Men han er måske for ung endnu.
#31(Med 2 svar)
27. september 2017 kl. 22:18
byx
Nu skal fragsters vel ikke ødelægges helt :D
#50(Med 1 svar)
27. september 2017 kl. 23:09
Christian
Livet er ikke altid en dans på roser ;-)
#52(Med 0 svar)
27. september 2017 kl. 23:16
byx
Word..
#21(Med 2 svar)
27. september 2017 kl. 21:53
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Håber de hiver et ungt talent ind som sidste. I mit hoved er et academyhold ikke et hold som skal være rangeret højest muligt på en top10-liste, men et hold som har til formål at gøre gode, talentfulde spillere klar til at tage det sidste skridt.

Derfor kan det godt ske at afskeden med Lomme og Glace er et skridt tilbage, men det er begge "ældre" spillere som har været på scenen i 10 år og måske ikke er det perfekte match med academy-tankegangen. Hvert fald ikke i denne kombination.

North.adc STAVN eller borup
#95(Med 1 svar)
28. september 2017 kl. 13:04
thiezen
Jeg er enig i det første du siger men der skal vel også være mindst en erfaren, der kan vise de unge talenter vejen frem? :D
#103(Med 0 svar)
28. september 2017 kl. 14:04
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Vi er enige - om det er i form af en eller flere spillere eller coach. Derfor skriver jeg også i denne kombination, da jeg synes holdet havde meget erfaring og knap så meget ungt blod.
#24(Med 0 svar)
27. september 2017 kl. 21:56
detura
Helt klart den bedste mulighed. Nuvel har Lomme været voldsomt stabil, men med de muligheder det danske marked har at byde på i øjeblikket, er sycrone klart det oplagte valg. Jeg tror på, at vi får et stærkere north.acd at se, inden for de næste par måneder. Der har været en stærk struktur at se i sycrones hold, siden eFuture blev etableret. Ikke desto mindre har jeg også set flere individuelle, stærke præstationer fra calleren på det seneste.

Kæmpe GL!
#25(Med 0 svar)
27. september 2017 kl. 21:57
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Fedt med bubski i fragsters. Synes de har manglet lidt kant og vildskab.
Tillykke til sycrone!
#30(Med 0 svar)
27. september 2017 kl. 22:11
Bjerre
Det var ikke længe han var ved frags :p
#32(Med 1 svar)
27. september 2017 kl. 22:19
byx
Udfra hvad jeg kan læse bør mange ligge meget mærke til hvordan fragsters virker til at være både som spiller og når man gerne vil videre. Må sige kæmpe cadeau til dem for deres håndtering!
#35(Med 0 svar)
27. september 2017 kl. 22:34
NaToSaphiX
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Yeah, det bør virkelig også highlightes imo.
#34(Med 0 svar)
27. september 2017 kl. 22:25
zyloN
Sindsygt for dig Dennis stort tillykke, var dog godt nok spændt på at se hvor du kunne få rykket Fragsters hen!.



Må dog se mig lidt uforstående overfor det spiller valg da de lige har mistet en caller. men nu tag mere Fire power ind.. (Intet dårligt i bubski!!)
#37(Med 0 svar)
27. september 2017 kl. 22:34
jiG
du er sådan en fucking chef dennis <3
#40(Med 0 svar)
27. september 2017 kl. 22:44
MENIX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Tillykke til begge!

Det skal nok blive sjovt at se Bubski i Fragsters - om han kan udfylde sko, eller om de går på rov med 800 forskellige trials igen! Såfald håber jeg det bedste!

- Og til dig, Dennis! Superfed mulighed, bare gå amok!
#41(Med 0 svar)
27. september 2017 kl. 22:49
Hsfrede
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
GL Dennis!
Det skal nok blive godt, og tillykke med det!
#42(Med 0 svar)
27. september 2017 kl. 22:50
AnJ
Nøglespiller
Vundet Dust2 Masters 2 gange
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Tillykke Dennis! Der er forhåbentlig ingen der kan bebrejde dig, for at træffe den her beslutning. North A projektet har lige fra stært været sindssygt attraktivt, for enhver som ønsker at blive pro spiller!

Også kæmpe respekt for Fragsters, for deres altid fantastiske måde at håndtere tingene på. Jeg har så kæmpe respekt for den organisation, håber i kommer stærkt tilbage, selvom Sycrone er svær at erstatte.
#43(Med 0 svar)
27. september 2017 kl. 22:55
fobbe
gz til sycrone :D
#49(Med 0 svar)
27. september 2017 kl. 23:08
azyn
Gz til Sycrone, nu mangler de bare b0rup, så bliver det et flække lineup!
#65(Med 0 svar)
27. september 2017 kl. 23:51
w0lteX
Stramt for Kenneth og Morten (Og holdet naturligvis) men er dybt imponeret over Jeres professionelle indstilling til tingene, samt realistiske tankegang.
Jeg under Jer alt det bedste fremover!
#69(Med 2 svar)
28. september 2017 kl. 00:19
HooXi
Major deltager
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
G2
GL Sycrone, så kan jeg endelig få min plads tilbage på csgoPlayers :^) =D
#73(Med 0 svar)
28. september 2017 kl. 01:34
Twinx
Guld Sæsonkort Sæson 15
xd
#78(Med 0 svar)
28. september 2017 kl. 07:16
LETHAL
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
:D
#71(Med 0 svar)
28. september 2017 kl. 01:00
tHOMSEEE
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Tillykke med det kammi, du ved jo allerede nu hvem der bliver fragsters nye 5. mand kan man sige hehehehehehhehe
#75(Med 0 svar)
28. september 2017 kl. 02:02
Miffd
GL til begge teams
#79(Med 0 svar)
28. september 2017 kl. 07:47
klimox
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Var en smule skeptisk da han skiftede til Fragsters, men Dennis har 100 procent gjort min skepsis til skamme! - Virkelig et flot skifte og held og lykke til alle parter. Glæder mig til at se det fulde lineup og deres niveau efter pracc!
#81(Med 0 svar)
28. september 2017 kl. 08:28
Buglezz
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
GL Til Sycrone!
#82(Med 2 svar)
28. september 2017 kl. 08:46
raxtuzz
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
DPL Admin
Når han er blevet købt. Nogle der har en ide om hvad prisen blev for ham?
#97(Med 0 svar)
28. september 2017 kl. 13:16
RomanEmpire
Rygterne går på at det var 1000 kr, 2 guldknapper og en tyggegummi.
#107(Med 0 svar)
28. september 2017 kl. 15:16
madsztw1
en cocio på lan
#83(Med 0 svar)
28. september 2017 kl. 09:37
mespe
Håber de får en flække 5-mand, og at det hold seriøst bliver helt sygt :D
#96(Med 0 svar)
28. september 2017 kl. 13:04
Johnnyw0w
p2w :v
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.