Opret Log ind
Ingen dansk succes i IEM Oakland kvalifikationen
Gårsdagens IEM Oakland kvalifikationer blev ikke nogen stor succes for danskerne, som deltog - faktisk er kun en enkelt tilbage til dagens kvartfinaler.
Skrevet af: rijaH    20. september 2017 10:30    #IEMOaklandKvalifikation #IEMOakland  

AcilioN er hoppet i dignitas trøjen til IEM Oakland kvalifikationen.

Der har i går og natten igennem været IEM Oakland kvalifikationer i både Europa og Nordamerika, og her er førstnævnte nået til kvartfinalerne, mens NA er nået til semifinalerne. 

Den danske deltagelse var ret beskeden i EU delen, hvor det blev til Tricked, Quantaya, SUBLIFE, csgoPlayers og Forcebuy på deltager listen, samt dignitas med AcilioN om bord der stod klar til start. Alle de danske hold røg dog på stribe, og den eneste danske repræsentant, som gik videre til kvartfinalerne senere i dag, blev AcilioN sammen med dignitas.

I den Nordamerikanske kvalifikation, havde cadiaN sin debut med Rogue. De strøg relativt let igennem de første mange runder, men i kvartfinalen gik den ikke længere, da de mødte brasilianske Tempo Storm, som sendte dem ud af kvalifikationen.

dignitas skal op imod svenske 123ost, med blandt andre SKYTTEN og Devilwalk i startfemmeren. Vinder dignitas den kamp, er det enten Space Soldiers eller LDLC som står mellem dem og en plads i den lukkede kvalifikation.

IEM Oakland 2017 Europe Open Qualifier
Bedst af ét map
Dignitas
16 - 11
123ost
de_mirage 16 - 11 de_mirage

#1 miklos
2017-09-20 14:14
Fulde lineups?
#2 Trixitlol
2017-09-20 14:37
og -team sflp- som blev slået ud af dreameaters i 32 dels :)
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere