Tilmeld dit hold til næste sæson i ESEA

Danmark er som regel fint repræsenteret i ESEAs ligasystem, mens vi også har et hold med ved LAN-finalerne. Nu er der dog mulighed for tilmelding til næste sæson.

Januar er så småt gået i gang, og der går ikke længe, før vi ser de første større officielle kampe, når danske Rogue skal i kamp ved Mountain Dew League Global Finals, som ESEA afholder.

Med finalerne afsluttes sæson 23 i ESEA endegyldigt, og det betyder, at det snart er tid til sæson 24. Her vil der være en bred vifte af ligaer i blandt andet Europa, Nordamerika, Australien og Sydafrika.

For at nå så langt som Rogue, så kræver det dog, at man starter i det små, og du og dit hold har nu mulighed for at tilmelde jeres ESEAs ligasystem, som både tæller Open, Intermediate, Main, Premier og til slut; ESL Pro League.

Sæson 24 vil være den, hvor der kommer den største præmiepulje, og vil du og dit hold have mulighed for at tage del i denne, skal I huske at tilmelde jer inden den 16. januar, hvor der også skal være betalt for spillerne.

Selve kampene i de forskellige ligaer starter den 22 januar, og I kan tilmelde jer herinde.

#1(Med 0 svar)
4. januar 2017 kl. 15:08
walle
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
hvis nogen vil spille, bare for lulz så hmu =D
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.