2 spillere søger seriøst hold
3. marts 2019 kl. 13:08
SnaQe
Hej D2.

Min bror og jeg leder efter et hold, da vi efter en pause fra at spille på hold føler vi er klar igen. Vi leder efter et hold der vil tage det seriøst og har nogle ambitioner, det skal selvfølgelig siges at med ambitioner mener vi ikke at vi skal gå pro og slå topholdene, men at man i det mindste har noget man arbejder imod. Vi ser gerne at vi kan joine en allerede eksisterende core på 3 spillere, men vil ikke udelukke andre tilbud.

Lidt info om os:
ZnaQe: Jeg hedder Elias, og er 21 år. Min rolle på holdet ser jeg helst er support/IGL. Jeg bor på Nordsjælland i Birkerød der ligger en halv time fra KBH. Jeg har kørekort, og til tider mulig for transport med kørsel. Jeg har spillet 5600+ timers csgo og ligger lvl 8 på faceit lige pt, (har været i lidt af en slump på det seneste men sådan er det).

Noglaa: Emil, 19 år, Lurker/2nd awper, men hvis det skal være kan han snildt tage main awp. Har 5700+ timer spillet i csgo og ligger lvl 10 2700+ elo (hvis elo efter lvl 10 er relevant for nogen). Han bor som jeg også i Birkerød.

Forventninger:
Vi forventer helst at i er 3 spillere i forvejen men ikke et krav. Vi ser samtidig gerne at alle spillerne på holdet er lvl 8+ på faceit. Vi forventer folk har en dedikation og motivation for at ville noget med holdet, så man kan motiverer hinanden. Sidst men ikke mindst ser vi gerne at alle spillerne på holdet er 16-17+ år og at vi træner mindst 3 hverdage om ugen og så er weekenderne åbne. Vi forventer at alt træning foregår UDELUKKENDE i scrims, det er ikke træning at sidde og spiller 5 mands faceit.

Styrker:
Høj motivation, dedikation, god game sense, kan tage og give kritik. (ZnaQe)
Stabilt aim, god clutcher, god game sense, dedikeret. (Noglaa)

Svagheder:
Går det dårligt kan jeg tilte og resultere i at det går endnu dårligere, Når jeg tilter lukker jeg sammen og caller ikke lige så meget, til tider ustabilt aim, caller nogle gange for meget for andre. (ZnaQe) Dette er alle sammen ting jeg arbejder på at gøre bedre så lad det ikke skræmme jer væk, synes bare at det er fint at vide folks styrker og svagheder.
Ikke nok kommunikation, spiller nogle gange for aggressivt, dårlig til at give kritik. (Noglaa).

Hvis i føler vi passer ind eller bare har nogle flere spørgsmål kan i adde mig på steam:
steamcommunity.com/id/ZnaQe/

Faceit: (til folk der gerne vil se faceit profiler).
faceit.com/en/players/ZnaQe
faceit.com/en/players/Noglaa
#1(Med 1 svar)
3. marts 2019 kl. 17:15
Cacci
+rep Super dedikerede og flinke gutter
#2(Med 0 svar)
3. marts 2019 kl. 18:27
SnaQe
Ty maten :)
#3(Med 1 svar)
3. marts 2019 kl. 22:00
kevy
Gl fornuftig ansøgning :-)
#4(Med 0 svar)
3. marts 2019 kl. 23:04
SnaQe
tak tak :-)
#5(Med 11 svar)
4. marts 2019 kl. 10:02
Butler
Standard dag på dust2, skal der min. være et opslag fra SnaQe om at to skilled ikke toxic spillere søger hold. Men alligvel søger de nyt hold hver eneste uge... SUK!
#6(Med 10 svar)
4. marts 2019 kl. 10:33
Nikon10
Det betyder jo ikke at de er toxic eller at der er noget galt med dem... kan folk seriøst ikke lige lade være med at skabe problemer hvor der ingen er.. hvis du ikke kender dem og/eller har spillet med dem, så lad være med at pådutte dem dine egne tanker, det er sgu for barnligt.
#7(Med 0 svar)
4. marts 2019 kl. 10:36
Butler
undskyld
#8(Med 8 svar)
4. marts 2019 kl. 11:04
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Enig i at kommentaren er skrevet forkert og ikke særlig relevant. Dog er chancen for at de selv har en del af skylden til at de hold de joiner eller laver ikke fungerer ret stor, at sige andet synes jeg virker indbildsk, dog har du self ret i at påtvinge sine egne tanker på nogle kan man ikke, men hvis det han skriver med at han så tit søger nyt så er der nok noget der ikke fungerer, uden at kende noget til nogle af dem, eller dette scenarie med at han tit søger hold.
#9(Med 7 svar)
4. marts 2019 kl. 11:56
Nikon10
Enig, men det kan vi jo ikke som uvidende individer sidde og påtage os nogen form for meningdannelse om, vi kan godt sidde og lege, gætte osv. Men så vil jeg mene at man høre til det segment af internet som burde have fået nogle i røven da de var mindre.

Jeg kender dem ikke og det er da også mystisk at man søger hold, igen og igen og igen og igen.. dog kan det jo altså også bare være at de ikke har fået mange tilbud og derfor bliver ved med at smide den op, det er jo ikke fordi at folk er særligt gode til at søge spillere, der er i det hele taget den her tendens til at have lidt storhedsvanvid og forvente at folk kontakter en, og de i hvert fald ikke skal kontakte nogle.. for så udsender det måske signaler om det ene eller andet, synes jeg i hvert fald at man har set nogle kun eksempler på.

MEN! min pointe var nu også bare, at der er allerede så mange tumper herinde som ødelægger næsten alle opslag uden grund og det er en utrolig kedelig tendens at folk bare skal hive andre ned konstant, typisk uden belæg også.
Tror jeg også godt vi kan blive enige om, som jeg bliver ældre og i den verden vi nu lever i, synes jeg personligt bare at det er vigtigere end nogensinde at vi såvidt muligt prøver at være positive og løfte andre op (vel bemærket, at de selvfølgelig også opføre sig ordenligt selv).

#AltForLangKommentar :)
#10(Med 6 svar)
4. marts 2019 kl. 14:06
SnaQe
Altså grunden til vi har søgt hold så mange gange kommer ned til at vi tit har sagt ja til projektet at lave et hold, når vi så har fundet spillerne, og skal til at komme igang går der ikke mere end 3 uger før at en eller 2 personer dropper holdet, hvilket er sådan det er, jeg har ikke nogen grudge. Med de sagt har vi af den grund sprunget meget fra hold hold (altså prøvet at få mange hold sat op som ikke har lykkedes). Jeg vil ikke personligt mene jeg er toxic specielt ikke i et hold miljø, men jeg ved ikke hvordan andres opfattelse er, dog vil jeg også sige at jeg har siddet og kigget på dust2 i over 1-1½ måned nu for at se om der var 3 spillere der søger hold. Der har ikke været noget så derfor har jeg lagt et opslag op.

Håber denne kommentar besvarede nogle af jeres spørgsmål :)
#11(Med 5 svar)
4. marts 2019 kl. 14:10
ratzB
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Hvorfor bygger i ikke selv jeres op, så kan i udvide jeres kerne som tiden går, det er desværre en lang process at få et stabilt hold.
#12(Med 4 svar)
4. marts 2019 kl. 14:13
SnaQe
Det er også det vi har prøvet, men vi finder at vi mister motivationen når vi spiller 3 uger, så er der en der leaver. Vi bruger 1 uge på at finde en ny, og spiller 5 uger, så leaver en anden. Til sidst ender vi med på 10-15 ugers forløb at bruge 5 af ugerne på at finde nye spillere hele tiden.
#13(Med 3 svar)
4. marts 2019 kl. 17:09
ratzB
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Okay, i må vælge de forkerte.. de hold jeg har lavet har ikke været præget af folk leaver uden videre.. men det er gamet, i må bare holde ved med jeres "eget", i skal skam nok finde nogen der gerne vil forsætte med jer.. det bare at bygge på .. du kan se at søge "hold" bare er svært.. specielt når i er 2 mand sammen
#14(Med 2 svar)
5. marts 2019 kl. 06:41
Cacci
Maten ike snak ud fra noget du ikke har styr på. Znaqe og Noglaa leaver ikke uden vidre.
#15(Med 1 svar)
5. marts 2019 kl. 06:44
Cacci
Jeg er en spasser hahaha, hvordan sletter jeg mit svar? XD
#16(Med 0 svar)
5. marts 2019 kl. 09:03
ratzB
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
R.I.P
#17(Med 0 svar)
7. marts 2019 kl. 10:20
SnaQe
Edit: vi søger ikke flere hold ATM
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.