tankeeksperiment
16. december 2017 kl. 13:42
F1unk
Hvordan ville resultat mon se ud, hvis Astralis beholdte tilgangen de lige nu har med en stand-in, selv efter Dev1ce vender tilbage? alle 3 stand-in's har haft vilde games, men forstil jer så hvad der ville ske hvis Dev1ce istedet var manden der løb rundt og fjernede hoveder.

Synes Kjærebye ser ud til at trives med det ansvar han har fået, og Duppe gør det sgu fint på AWP'en. (Xyp og Gla1ve ser ud til at have det lidt svært).

Ikke at det skulle være deres permanente approach, men kan det lade sig gøre at de inkorporerede den stil med Devve, og tror folk det ville virke??
#1(Med 4 svar)
16. december 2017 kl. 14:32
thiezen
Jeg tror sikkert det ville virke men det kommer bare ikke til at virke når devve ikke rammer noget (finaler fx) :D
#2(Med 1 svar)
16. december 2017 kl. 14:33
thiezen
Xyp9x og gla1ve laver deres arbejde og jeg synes altid at Xyp skinner igennem når de har en stand in med
#3(Med 0 svar)
16. december 2017 kl. 14:38
F1unk
det har du muligvis ret i, faktisk. Havde bare et par kampe i hovedet hvor de faldt igennem, men tjekkede lige alle kampe med stand-in, og der ser det jo egentlig ret pænt ud :P
#4(Med 1 svar)
16. december 2017 kl. 14:41
F1unk
Synes nu Devve i lang tid har leveret til finanler, og det mere er en generelt hold-ting, der gør de ikke lige får lukket den.

(Dog skal det siges, at hold har været gode til at neutralisere hans Impact i 2017 synes jeg.)
#6(Med 0 svar)
16. december 2017 kl. 15:28
thiezen
Han har aldrig sine bedste games i finalerne
#5(Med 4 svar)
16. december 2017 kl. 15:14
Luhmann
Hvad er årsagen til at et CS GO team ikke har fx 6 spillere tilknyttet. Der kan ske tusind ting, uheld og familiekriser, sygdom alt muligt. Det virker uprofessionelt at risikere så meget på lige nøjagtigt at have spillere nok til at stille hold. Vi har set mange hold, der har måttet spille med stand-ins i væsentlig turneringer. Når en central spiller er ude, såsom Device, så mangler den person og det specielle skill til at udfylde den rolle, udover samspillet med holdet og kendskab til strategier, samt alt det personlige. Burde man ikke have en fast 6. mand på holdet, som man så også kunne have alternative setups med, sådan at man altid er forberedt, ikke hvis, men når det er aktuelt. Det kan også hjælpe i den situation at der er et spillerskift. Det er klart at det er en ekstra udgift og der nok også er nogle udfordringer forbundet med at der altid er en spiller der er bænket. Jeg ved heller ikke lige hvad reglerne er i de forskellige turneringer for den slags. Men hvis der er begrænsninger der gør det umuligt, så burde det blive lavet om. Forestil dig FC Barcelona have præcis 11 mand i truppen, det er jo helt skørt.
#7(Med 3 svar)
16. december 2017 kl. 15:29
thiezen
1. Manden skal have løn.
2. Han skal være med til alle praccs og kunne sætte sig ind i taktikker osv.

Har ikke læst det hele du skrev btw :) XD
#8(Med 2 svar)
16. december 2017 kl. 15:55
Luhmann
Vedr. 1. Det er klart, og det nævner jeg også. Men der må også være et betragteligt tab ved at spille med en stand-in både i præmiepenge men også over et stykke tid i sponsorkroner, salg af merch, når man ikke performer til events og er synlig nok.

Vedr. 2. Ja det klart. Det ser jeg ikke som et problem, men kun som en fordel. Det klart at der vil være øgede omkostninger, og det vil kræve en lidt anden tilgang til pracc fordi der er en mand mere med, men hvis man får det til at lykkedes tror jeg det vil gøre en meget mindre sårbar og mere fleksibel.
#10(Med 1 svar)
17. december 2017 kl. 13:38
LarsAllan
3. Han skal kunne spille 5 forskellige roller :)
#11(Med 0 svar)
17. december 2017 kl. 14:02
Luhmann
Det er en udmærket pointe, men måske skulle han ikke kunne spille 5 roller men være en god allrounder der kender taktikker og kan udfylde nogle roller, og måske skulle resten af teamet også have et større range, sådan at man kunne lave et andre setups. Det er klart det heller ikke vil være optimalt, men det vil jo også kun være i de situationer hvor det er et problem, og så er det vel bedre at have en strategi end ikke at have nogen. Jeg er nok bare skeptisk overfor bæredygtigheden i at have ét glorificeret setup som skal fungere, det virker meget sårbart og i en professionel sportsorganisation virker det forkert.
#9(Med 0 svar)
17. december 2017 kl. 13:28
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
kjaerbye og Drupeeh er virkelig begyndt at flække efter Device meldte fra. Måske bare spillet bliver sat lidt for meget op omkring Device fremfor holdet som helhed
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.