PC Optimering [Dansk Community] | AimTweaks.dk - forøge ydeevnen på din PC!
3. april 2022 kl. 11:57
DefaultKnife
GAMLE OPSLAG: [dust2.dk/forum/traad/13936/pc-optimering-faa-den-b..]
AimTweaks Discord Server (kontakt): discord.gg/m9fmynRJ5u

Halløjsa gamers!

Jeg har valgt at lave et nyt opslag med massere af gode nyheder.

Mit navn er Abbas, jeg er 19 år gammel og har efterhånden optimeret en masse PC'er. Jeg havde for nyligt lavet et opslag på Dust2.dk, hvor jeg reklamerede mit værk, som er PC optimering. Opslaget fik en masse erkendelse, gode/søde kommentarer, men også nogle skeptiske mennesker, hvilket også er helt okay! Nu har jeg gjort mig umage og lancere min egen PC optimerings hjemmeside officielt, som jeg kommer ind på nu.

HJEMMESIDE: Jeg har officielt lanceret min helt egen hjemmeside [aimtweaks.dk/]. På hjemmesiden kan du se FAQ (ofte stillede spørgsmål), graf (FPS Benchmarks) og fremvisning af FPS før/efter billeder i CS:GO med Low-end, Mid-end & High-end PC'er. Derudover, så kan du også se priser, samt plakater.

Her er en introduktion om mit PC værk:


PC OPTIMERING

Hey, gamer. Er du en af de mange gamers, som har det nederen med sin PC (stationær) og har problemer med den? Det kan være alt fra FPS-mæssigt, inputlag, spraylag, latency, micro lag, micro stutter lag osv. eller også synes du, at din PC skal kunne klare og ydeevne mere, men det kan den simpelthen ikke, og det er IRRITERENDE.

Eller også er du en af de mange gamers, som har haft den følelse, at du mener din PC ikke var pengene værd. Du har betalt så afsindig mange penge for at køre bedre i alle de forskellige spil, du elsker allermest, men resultatet viste sig at være anderledes. Det kan jeg få ordnet for dig, gamer!

Ville du gerne have løst problemet, så du kan komme ud og flække hoveder igen?

I dag er din heldige dag. Jeg har optimeret PC'er professionelt i 2 år, og har en masse erfaring. Derudover, så har jeg en masse glade kunder, som har skrevet utrolig godt og positivt om mig. Grundet til, at jeg har dedikeret mig til optimering af PC'er er fordi, at det gør mig glad at jeg kan videregive min selvlæring, samtidig med at folk får en masse gavn af det og får fixede de PC-problemer, som de døjer med til dagligdagen.

Ét af de mange spørgsmål jeg har fået stillet er, om jeg kun optimere Windows 10? Svaret er nej. Jeg optimere alle former for Windows, uanset om det er Windows 11 eller Custom ISO Windows. Nu har jeg selv testet alle former for Windows ang. FPS benchmark, hvor jeg fremviser før/efter resultater (se evt. FPS Benchmark graf). De Windows som jeg har kørt er bl.a.: Windows 10, Windows 11, ReviOS, AtlasOS, KirbyOS, FoxOS, Windows Superlight, Ghost Spectre, ggOS, Nexus LiteOS og mange andre! Jeg har været igennem det hele.

Er det ikke tid til, at få din PC optimeret, samt en god rensning? Jeg kan garantere dig, uanset hvor gammel eller dyr din PC er, så ville du mærke STOR forskel. Jeg har mine værktøjer, som kan hjælpe dig igang med at få den BEDSTE gaming oplevelse du nogen sinde har haft!

Discord: GlecoHack#9381 - tilføj mig kun, hvis du med GARANTI ved at du 110% skal have PC optimering. Hvis ikke du er sikker, så vent venligst med at tilføje mig, tak!

Twitter: twitter.com/AimTweaks - skriv til mig i DM på twitter, hvis du med GARANTI ved at du 110% skal have PC optimering. Hvis ikke du er sikker, så vent venligst med at skrive til mig, tak!
#1(Med 0 svar)
29. april 2022 kl. 16:31
DefaultKnife
Hvis folk mangler PC optimering, så er jeg til rådighed. Jeg har fået ét langt bedre ry, samt ny hjemmeside og Twitter, hvor en masse velkente spillere og positive kunder, som har skrevet rigtig godt om min PC optimering. Kontakt min Discord, hvis du gerne ville have din PC optimeret: GlecoHack#9831
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.