SØGER FEMALE SPILLER
24. januar 2022 kl. 21:38
Tifferen
Hej derude, vi søger pt. en pige til at fuldende vores Obliviate Female lineup - da vi ønsker en 6 spiller, men du skal være vores 5 spiller.

Vi er åbne for at tage en masse på try, og derfor er vi også tålmodige for at få den rigtige tilføjelse.

Vores nuværende lineup er:
Rikke "Rikzh" Helmundt - IGL
Sanne "Fever" Therkildsen - Support
Stephanie "Tifferen" Nielsen - AWP
Cathrine "Not That Deep" Wilcke – Rifler
Cecilie "Schou" Schou - Entry

Vi er superdedikeret og motiveret for, at komme så langt som hold som muligt. Vores niveau er noget man skal prøve af, og set ud fra Vi søger en pige som ligger mellem 4-8 Face IT - (ISH, som min.)
Vores alder er mellem 22 til 27 år, og er spredt ud i landet.

Obliviate FE. har meget at tilbyde, og derfor er der også lagt de ressourcer i projektet, som er nødvendige for, at vi kan forbedre og udvikle os.
Vi har tilknyttet en coach, som er med til at støtte projektet, og være til stede for at hjælpe, herunder forberedte ting til træninger og individuel træning.
Vores håb til den sidste tilføjelse, er en frisk pige som er villig til at udvikle sig, ligge tid i projektet og kan ligge den tid der skal til, for at udvikle sit individuelle også. Vi ser helst at den basis og fundamentale viden om spillet er på plads.

Lige pt. kunne det være en pige som kan agere som rifler, men ved nødvendighed kan vi bytte om på nogle roller, dog er AWPen og IGL-rollen låst.
Det er derudover vigtigt at du er en pige, som er rolig af sind og kan skabe god og positiv stemning på holdet, og ikke mindst har den rigtige sportsmentalitet.
Det er derudover vigtigt, at du også er klar på at deltage til turneringer, bootcamps mm. Da det er noget som vi allerede deltager i.
Vi spiller man-ons-tors: 19-22.
Hvis du mener at du passer perfekt ind her, så tøv ikke med at kontakte os på Steam eller discord.
www.steamcommunity.com/id/tifferen
discord.gg/V8kEEe7hvK
Vi glæder os til at høre fra dig, hilsen pigerne fra Obliviate FE.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.