E-Stars søger CSGO spillere samt træner
11. oktober 2021 kl. 11:58
E-Stars
Om organisationen: den er startet af virksomheden E-Stars som har lavet en rekrutterings platform med samme navn, meningen med cs holdet er at det skal være virksomhedens ansigt udadtil. Derfor vil der løbende blive smidt penge i projektet fra virksomheden til holdet. E-Stars er blevet stiftet i sommeren 2021, så der er stadig tale om et relativt nyt projekt.  

Ideen med holdet:  

-Holdet vil til at starte med, komme til at konkurrere i en af de danske ligaer. Samt at deltage i evtuelle lan events.  

-Der vil blive bygget en fælles streaming holdprofil op, meningen er at de 5 spillere og evt coachen skal stå for det daglige content på denne stream. Her skal vores kommende fans kunne komme til at se og interagere med jer som hold. 

-Alle præmie penge samt penge fra streamen vil blive delt internt på holdet samt organisationen. Udgifter til tilmelding af turneringer etc vil blive dækket af E-Stars.  

-Der er ikke nogle krav til lokation, spillere skal dog være opmærksom på at der ved evt. events vil være krav om fysik fremmøde. (LAN events, bootcamps, etc) Forvent disse bliver holdt i midtjyllands området  

-De 5 spillere samt træneren vil blive valgt på baggrund af en bedømmelse af GM for E-Stars CS samt Stifter af E-Stars, her vil der blive lagt vægt på følgende:  

-tidligere erfaringer

-nuværende rank på online ladders

-modenhed

-ingame rolle  


streaming erfaring er IKKE et must men dog stadig et plus, link til en evt stream sendes sammen med ansøgningen.  

Kontakt via www.e-stars.eu ved at oprette en profil kan du se opslaget på siden og kontakte os gennem besked funktionen på platformen. Husk gerne at beskrive dig selv på din profil, så vi har noget at bygge vores vurdering på.
#1(Med 0 svar)
11. oktober 2021 kl. 12:01
E-Stars
Allerede etablerede hold kan også have interesse, hvis det rigtige match findes
#2(Med 0 svar)
13. oktober 2021 kl. 23:48
E-Stars
Det er stadig muligt at signe op. Både som hold eller som individuelle spillere/coach, der er kommet nogle bud, mens disse bliver evalueret holder vi stadig søgningen åben
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.