Opret Log ind
‘rALF’
Navn:
Niveau: Hangaround
Nick: rALF
Indlæg: 57
Medlem siden: 24-01-2020
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 7431
Badges:
Detaljer
Seneste indlæg
Ja, så giver det ihvertfald bedre mening :)
At de hiver en eftersigende meget stærk awp'er ind i stedet for HEN1 giver jo god mening, men jeg synes der et stort men.. En amerikaner på et fuld brasiliansk talende hold, er det nu en god idé?

1) FURIA drengene skal nu til at kommunikere på engelsk ingame - og uden at være 100% sikker, så mener jeg ikke at det engelske niveau er vanvittigt højt, set over hele linjen. Det må alt andet end lige påvirke deres spil?

2) Den sociale dynamik på holdet udenfor serveren bliver også anerledes, for nu skal de til at udtrykke sig på engelsk, for at inkludere junior, for at han ikke føler sig 'udenfor'. Det er forestiller jeg mig, at være en svær opgave, hvis ikke man er relativt flydende på sproget.

Foruden BIG, hvor xantares som tyrker er kommet ind på et tysk lineup, er der så nogle hold tidligere der har haft held med samme konstellation? Det var vidst noget med, at de i starten talte engelsk når han var i live på serveren, og så gik over til at kommunikere på tysk, når han var død.

Stewie2K i MIBR (og senere tarik) gik jo ikke vanvittigt godt, men aner ikke om det var pga. sproget eller alt muligt andet?

Anyways FURIA er underholdende at se spille, og det bliver de sikkert ved med :)
At dupreeh har været på listen 7 ud af de seneste 8 år er fandeme imponerende. Det siger sku noget om hvor god og stabil han egentligt er, år efter år. Er der nogle som ved, om der er andre spillere foruden device, der har været på listen lige så mange gange?