Opret Log ind
J. ‘noche’ Anderson
Navn: J. Anderson
Niveau: Pro
Nick: noche
Indlæg: 1218
Medlem siden: 29-05-2016
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 118
Badges:
Detaljer
Seneste indlæg
Medmindre at spillerne ikke var engageret i at skulle spille Flashpoint og fastholdes til den liga, så er et forhøjet krav reelt, men det er også eneste tidspunkt. En spillerforening skal ikke blande sig, hvis aftalen er godkendt og forholdene samt løn er gode. Du bruger for mig det helt rigtige ord for en fagforenings ageren, realisme. Forholdene skal være realistiske for alle parter. Synes bestemt at spillerne skal holdes til ansvar for deres del af lønpuljen, det er dem som i sidste ende mister deres jobs eller ikke kan få de tiltrængte pauser, hvis der ikke er råd til yderligere spillere. I sidste ende handler det om bæredygtighed, og at alle parter kan leve af produktet. I det her tilfælde havde ingen kendskab til produktets succes eller indtjening. De organisationer der kastede sig ind i det her gjorde det uden den store viden om hvad fremtiden ville spå, og deraf også hvad de kunne tillade sig at give spillerne i løn. Derfor bliver deres lønsatser et spørgsmål om risikovillighed, og hvor længe organisationerne kan holde sig kørende ud fra den givne status.

Det der sikkert er sket er at CSPPA har viden om hvad andre deltagere i Flashpoint får, specielt et eller flere af de amerikanske hold, og har rådgivet ud fra det. Problemet er så bare, at de amerikanske organisationer har et større markedsgrundlag, og derved en bedre indtjening end et tilsvarende dansk, og derved har man stillet urimelige krav til lønniveauet.

Flashpoint er bygget mere op som NBA, NFL og andre lignende amerikanske strukturer, hvor ligaen er med til at fastsætte rammerne for de franchise tagere der er med i den, derfor blander de sig, og fordi de havde en stærk interesse i at handlen gik igennem for at få et bedre produkt, som i forvejen var i problemer uden de helt store tophold.
Nu er det ret umuligt, at vide hvad der står i kontrakten mellem parterne, og derfor hvem som har ret og ikke ret eller hvordan nuancerne balancerer. Det der falder mig i øjnene er punkt 3 omkring rankings. HLTV har en ranking, ja, men den er som udgangspunkt ikke officiel. Det er en af brugerne og scenen en accepteret liste, og det kan Flashpoint ikke ændre ved udover henover tid at introducere deres egen og se om den er mere gængs, hvilket man kunne have sine tvivl ved. HLTV's er heldigvis uvildig, mens det virker som om at Flashpoint gerne ville fremhæve deres egen liga ved at have større bestemmelse over rankings. Det kan man på intet tidspunkt fra CSPPA eftergive, og ligeledes skal HLTV på andres baggrund eller ønsker ikke ændre sine rankings. Det skulle kun ske i tilfælde af at HLTV fandt en forbedring i systemet ligesom de henover tid arbejder med ratings. Sour grapes...

Hvis der er sandhed bag punkt 4, synes jeg at CSPPA går over deres egne grænser. De skal sikre ordenlige og gode forhold i kontrakterne, men ikke strække sig så langt, at de skal lønforhandle så længe at lønnen må anses for at være indenfor rimelighedens grænser, og kan godtages af kontraktskriveren. Hvis man presser citronen for meget kan der ske situationer som den nævnte, som ingen er tjent med. Det giver organisationerne mindre råderum, fx nu hvor man ser flere spillere bænke sig selv ved sygmelding. Et muligt scenaria; hvis de originale fem spillere allerede optager 100% af lønbudgettet, så kan organisationen ikke finde erstatninger til at varetage pladsen til spilleren er tilbage.
Godsent er i hvert fald det hold, hvor det ville have det største direkte impact.