Opret Log ind
‘arseface’
Navn:
Niveau: Pro
Nick: arseface
Indlæg: 1316
Medlem siden: 26-09-2017
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 3825
Badges:
Detaljer
Seneste indlæg
Fessor havde lige glemt at han spiller sammen med 3 uduelige north spillere som ikke kan vinde når de er favoritter. LOL
2021-06-05 13:53
Der er jo mere end resultater der kan trække. Det må være lidt demotiverende at spille for Heroic som ingen fans har og som folk generelt er komplet ligeglade med om de vinder eller taber. Og så er pengene utvivlsomt større hos astralis. Men vi får se. Ligegyldigt hvad bør de vente til vi er tilbage på lan foran tilskuere for at se om de også kan performe når de ikke sidder hjemme i tryghed.
2021-06-04 23:57
Jeg tror og håber at de venter med udskiftning til de er tilbage på Lan. Det virker oplagt at skifte gamle xyp og farmand glaive. De er færdige og kommer ikke tilbage, men det er svært at pege på erstatninger når mange af de oplagte ikke har bevist sig på Lan. Teses, stavn og blamer står for mig som de oplagte unge sultne kandidater, men de har yderst begrænset Lan erfaring og ikke haft meget succes foran tilskuere. Cadian kunne også være en mulighed der slog to fluer med et smæk, men han har måske mest at bevise på Lan af alle danske topspillere. Synes ikke den er helt oplagt fordi metaen åbenlyst ændrer sig om lidt.