Opret Log ind
Evaluering: Godt gået, Copenhagen Games
Copenhagen Games 2019 var i den grad en succes, men der er trods alt stadig punkter, hvor eventet kan forbedre sig.
Skrevet af: Sander    24. april 2019 13:00      

Det var blandt andet her på græsplænen, at mange slappede af i løbet af eventet.

Denne evaluering af Copenhagen Games er en klumme, og den afspejler derfor skribentens egne holdninger og oplevelser.

Sidste år kaldte jeg min evaluering af Copenhagen Games for "Der mangler lige det sidste", og det var der så i år, så det var med et stort, fedt smil på læben, jeg satte mig til at evaluere årets event.

Jeg har delt det ind i forskellige kategorier, som alle får en score fra 1-5, hvor 5 er helt i top mens 1 er en klar besked om, at det er helt uacceptabelt.

Kvalifikationen - Score: 4

Hele torsdagen stod på kvalifikation til Main-turneringen, så der var spækket med kampe. Spillerne havde allerede inden eventet udtrykt ønske om et andet format, og det fik det, men det betød også, at det blev en meget lang dag og nat.

Det hele startede klokken 10:00, hvor der dog lige var fejl med roundtime, og derfor blev flere kampe lidt forsinket, men værre var det ikke. Enkelte hold meldte også om, at eBotten gik ned, men det er svært at forvente andet med så mange servere og kampe.

Kvalifikationen sluttede først omkring klokken 3 natten til fredag, og der var cirka en times forsinkelse, da admins ventede med at frigive brackets til Lootbear.com og Apeks U18 havde spillet den sidste gruppekamp.

Hvad der helt præcist skete, fik vi aldrig opklaret, men først havde det ene hold forfeitet, men det blev siden ændret. Begge hold var dog i C-turneringen, da de ikke kunne nå at gå videre fra gruppen, så det virkede rigtig fjollet at holde kvalifikationen tilbage grundet den kamp. En times ekstra søvn kan altså betyder rigtig meget.

Main-turneringen - Score: 4

Main-turneringen kørte egentlig upåklageligt, og flere spillere meldte om ganske gode computere, så der var ikke meget at komme efter der. Admins var handlekraftige, da forZe ikke lige magtede at møde op til tiden, så de måtte forfeite første map, og det var en god beslutning!

Det tæller dog ned, at de inviterede hold har så meget bedre faciliteter end de kvalificerede hold. Søvnen er en del, men de inviterede hold sad også i et rum for sig selv, mens de kvalificerede sad nede på deres pladser i den varme hal. Det bør der kigges på til næste år, så alle otte hold har noget der bare minder om lige vilkår.

Derudover var det ikke en fandens sexet turnering for de danske tilskuere, og det kunne da også tydeligt ses på stolene foran scenen. forZe, Sprout og Epsilon trækker altså bare ikke folk til, men hvad skal Copenhagen Games egentlig stille op, når både OpTic og Heroic melder fra?

acoR og Tricked var det eneste danske inviterede hold i Main-turneringen.

B- og C-turneringen - Score: 5

Jeg kan godt lide ideen om en C-turnering, for det gør, at formatet i både B og C kan byde på flere kampe og maps for alle hold. C-turneringen ender dog med at blive lidt glemt, men det er nok bare præmissen, når niveauet spænder så bredt til eventet.

Begge turneringer kørte ganske godt. Der var et par beslutninger fra admins, som spillerne ikke var helt tilfredse med, blandt andet da FASTLOSE fik lov til at komme tilbage i turneringen, men ikke blev oplyst om, at de ville tabe et map på forhånd.

Der var også en situation med et hold i C, som først kun blev taberdømt i fire kampe, men senere blev det ændret til alle kampe. 

Der mangler lige den sidste handlekraftighed og beslutsomhed, så man ikke får forvirret nogen. Begge beslutninger er i min bog helt fine, men spillerne skal bare vide det med det samme.

Overordnet kørte det rigtig godt, og tidsplanen blev overholdt - præcis som i Main - og de tekniske problemer var nærmest ikke-eksisterende.

Hallen - Score: 5

Lokomotivværkstedet viste sig at være en rigtig god hal til det her event. Copenhagen Games mistede en masse charme i Bella Center, som var alt for langt fra Øksnehallen, men det kunne Lokomotivværkstedet veje op for. 

Det er placeret midt i København, så der er ikke meget at sætte på det, udover en meget dyr parkering.

På en eller anden måde føles det som om, at det ikke er i København, fordi det ligger inde bagved, men det gjorde derimod, at græsplænen ude foran blev brugt til afslapning og hygge - man så altså ikke så mange sidde ude på stenene foran Øksnehallen, så det var et klart plus!

Indenfor manglede der noget underholdning. Der var egentlig masser af stande, men som tilskuer var man hurtigt igennem dem. Der er dog plads til at lave det, så forhåbentlig bliver der mere underholdning næste år.

Alle spillerne var samlet i den ene side af hallen.

Scenen - Score: 3

Det mest negative ved årets event var Main scenen, som var placeret i et rum for sig selv i bunden af arenaen.

Stemningen kunne have været vanvittg, hvis rummet var fyldt med heppende tilskuere, men der nåede aldrig at blive fyldt, og jeg så på intet tidspunkt, at der bare var halvt fyldt derinde.

Jeg savnede, at den var en mere integreret del af hallen. Måske var det holdene, måske var det placeringen, uanset hvad formåede Copenhagen Games aldrig at gøre scenen til et samlingspunkt, og det var synd.

B-scenen, hvor kvindeturneringen blandt andet blev spillet, havde derimod den centrale placering, og den tiltrak da også en del tilskuere i løbet af påsken.

Main scenen fik aldrig for alvor tiltrukket publikum.

Mad og drikke - Score: 4

Lad mig starte med at sende en stor omgang ros til Copenhagen Games for at rette op på den katastrofe sidste år, som priserne var. De styrede dem ikke selv, det ved jeg godt, men man burde have droppet Bella Center, hvis priserne ikke kunne rykkes.

1/2 liter sodavand til 20 kroner, to redbull til 30 kroner og fadøl til 30 kroner er rigtig gode priser til sådan et arrangement, og mange andre steder havde priserne været en del højere.

Der var hele to barer, som var godt bemandet, og man endte derfor ikke i lange køer, hvilket også er et klart plus.

Maden er jeg dog ikke så imponeret over. Lad os starte med mulighederne indenfor i baren, hvor man kun kunne købe sandwiches med fx roastbeef eller kylling og bacon. 35 kroner for sådan en var okay, og det er måske en smagssag, men en sandwich, der er iskold, fordi den har ligget flere timer i et køleskab, er ikke lige mig.

Udenfor var der foodtrucks, som var en fremragende løsning, men om torsdagen var der kun en, og de to stakkels mennesker inde bag disken havde virkelig travlt med at lave burgere og pomfritter. De forsøgte at følge med ved at lave meget klar i forvejen, men jeg stod omkring 30-40 minutter i kø og endte med at få en kold burger. 

Derefter blev det meget bedre, for der kom også en vogn med indisk og en med kebab, og det gjorde ekspeditionstiden meget hurtigere, og maden var af ganske fin kvalitet.

Men hold nu op hvor jeg savner nogle sunde alternativer... Flere meldte om, at de blev nægtet at tage frugt med ind, men hvorfor dog gøre det, når man ikke en gang kunne købe frugt til eventet? 

Man sidder i mange timer i en varm og til tider mørk hal, og der kan et stykke frugt altså virkelig være befriende, så man ikke skal leve af sandwich og burger i tre til fire dage.

Det er svært at være andet end tilfreds med priserne.

Det sociale - Score: 5

Det er svært at sætte en finger på det sociale til dette års Copenhagen Games. Der blev hygget igennem, og den klassiske LAN-stemning, som er så svær at beskrive, var der bare fra første minut.

Copenhagen Games havde hjulpet det godt på vej med gode priser i baren, og så var der en masse borde og bænke, som hurtigt blev samlingspunktet, når aftenen ramte Lokomotivværkstedet.

Derudover var der også godt gang i den udenfor på græsplænen, hvor solen bagte.

Jeg er ikke helt sikker på, om det altid har været sådan, men det virkede også som om, at Copenhagen Games havde placeret alle CS:GO holdene sammen i hallen, og det gav en fed effekt, da der virkelig kunne råbes.

Copenhagen Games 2019 som helhed - Score: 4

Jeg har lyst til at give Copenhagen Games 4,5, for jeg synes, eventet var lidt bedre end et 4-tal, men samtidig ikke godt nok til at score maksimalt med et 5-tal.

Jeg må holde mig til skalaen, og i bedste Etta Cameron stil give Copenhagen Games 2019 et stort, stort 4-tal.

Eventet forløb fantastisk, og der skal virkelig lyde et stort cadeau for at have fået styr på teknikken i år. Der var lige et par beslutninger, hvor admins burde have været mere klare, men det er småting.

Et af de punkter, Copenhagen Games virkelig bør have fokus på næste år, er scenen som samlingspunkt, og så håber jeg, at der bliver kigget på nogle sundere alternativer i baren, for så rammer vi nok 5 næste år.

Hvis du vil se mere til Copenhagen Games 2019, kan du se vores video-rundtur fra eventet ved at trykke her.

#1 Bubski
2019-04-24 13:09
Bedste cph games indenfor nyere tid, cadeau til Sui og de frivillige.
#2 Martin
2019-04-24 13:09
Good job sui.

Surt for ambush og ex fragsters at de ikke fik sovet ud før de skulle op inden store skolegård.

Hyggeligt at hænge ud med jer alle som altid. Håber vi ses i Hillerød.
#3 b0ychild
2019-04-24 13:30
Fedt at eventen i Herning blev aflyst, så alle blev samlet!

Når det så er sagt, så har CPH Games fået mange høvl før, men denne gang gik det fandeme godt. Jeg var gæst en enkelt dag, stemningen var god, hallen var nice (for meget lys efter min smag)

Præmiepuljen i B er som altid lav, selvom niveauet er ekstremt højt, ville klæde denne turnering med bare 10k mere til første pladsen.

Men virkelig godt klaret denne gang.
#4 steady
2019-04-24 13:35
Det var en fornøjelse at gæste eventen i år. De tiltag som er gjort fra sidste år er alle for fremgang og den noget hårdere linje overfor spillerne bar frugt fra første udfordring. Kæmpe hatten af for det.

Samtidig var det en fornøjelse at se TF2-communitiet. Det var næsten som CS-livet for 10-15 år siden. Hold da op et engagement og taknemmelighed.

Skal jeg endelige sige noget, så er det en kritik af den meget tomme hal fra midt fredag. Jeg har foreslået løsninger til det før med onedaycups, ladders eller andet, som kan holde folk i hallen. Men kampene var fine og eventen har mange gode udviklingspunkter i Lokomotivværkstedet.

Jer der sov til eventen, hvordan oplevedes shuttlebusserne som løsning?
#5 MumaCe
2019-04-24 13:46
Omkring det med halvtom hal, så er det nu bare konsekvensen, når man vil have næsten alle kampe spillet færdig inden fredagen er slut, så man kan få folk over og se semifinalerne og finalen i Main turneringen.

Jeg synes sagens man kunne have lavet nogle små turneringer. CSS 2v2, CS 1.6 2v2, Trackmania turnering, CS:GO 3v3 i Gungame, Surf i CS:GO turnering, ARAM turnering i LoL. Der er mange muligheder, men desværre var den info jeg fik, at man ønsker at holdene skal være færdige med spil fredag, hvilket jo så betyder en noget tom hal på sidstedagen/hoveddagen.
#10 steady
2019-04-24 14:06
Yeah. Det forstår jeg. Det er også lidt en kritik af communitiet for at smutte fordi der ikke er mere turnering. Der er jo stadig masser af mulighed for at træne sammen og gøre det under LAN-forhold.

Så en løsning fra eventens side til at få folk til at blive og et håb om, at folk måske var villige til at blive og træne (spille onedaycups eller andet). Jeg mindes i hvert fald at vi på mine hold blev til eventens afslutning for at få spillet sammen så meget som muligt. Meen, jeg er nok bare gammelnostalgisk og en idiot. Det er der stor sandsynlighed for.
#14 sirr
2019-04-24 15:49
Jeg må indrømme at om end tanken om at blive til eventen slutter er god, er jeg selv så stor en vindertype at jeg bare vil hjem hvis jeg er røget ud. De fleste hold har trænet intenst for at komme til eventen og når man er røget ud kan man være mentalt træt.

Din idé om sjove konkurrencer m.m er dog enormt god, om end jeg ikke ved hvor godt det passer ind til CPHG som vel gerne vil betragtes som et pro/semi-pro LAN hvorimod NPF ville have stor succes med det (såfremt de ikke allerede gør det).
#17 Opal
2019-04-24 19:06
I deres markedsføring siger de (blandt andet) esportfestival. Er det sandt, så bør der også være plads til sjove småting, da hele festivalskonceptet i min optik appellerer til et bredere publikum :)
#23 sirr
2019-04-25 07:56
Det har du helt ret i, og eftersom jeg er blevet så gammel en mand at jeg sjældent deltager i events mere, skal jeg ikke kunne sige om det reelt set også føles som om der ikke er plads til bredden. Tidligere, da jeg var en smule mere aktiv, kan jeg dog huske at mange følte at arrangørene, mellem linjerne, sagde at CPHG skulle være et LAN der hovedsageligt havde en målgruppe i det seriøse segment. Det afspejlede sig også i prisen, da jeg kan huske at CPHG var en god mønt dyrere end deres konkurrenter, dengang.

Umiddelbart virker det jo til at alle, professionel som amatør, har haft et rigtig fint event og at det har været småting der kunne justeres på - så i dén forstand, passer deres markedsføring jo meget fint. Det kan være jeg bare har outdated holdninger ;-)!
#26 Opal
2019-04-25 20:18
Oh well... Der er sgu mere og mere hvidt i skægget her, så kan vist ikke kalde mig helt ung længere :p

Men ja. Jeg synes der er mixede signaler. De vil både bredde, elite og festival. Det forvirrer sgu nok bare mit gamle hoved, at der ikke er klare linjer.

Med det sagt, så er det mega fedt, at der er kommet styr på de sidste mange års småfejl :)
#27 sirr
2019-04-25 20:49
Helt enig - din formulering rammer præcis mine tanker om at man vil for mange ting og at det ender med, i hvert fald for tilskueren udefra, at give et mudret billede af eventen.

Og helt enig i det sidste du skriver også :-)
#6 jiG
2019-04-24 13:46
Var gæst 3 dage og det var godt at se gamle mates igen, er dog enig i det med et sundere alternativ, og afterparty var en del skuffende i forhold til 4 år tilbage

#turretTeSes
#7 WeiZ
2019-04-24 14:00
Det eneste negative jeg oplevede var, kl 18:30, havde jeg præcis sollys direkte ned på min skærm :D - Men udover det var det sku' et fedt event!
#8 xdpiratmanden
2019-04-24 14:01
Er sgu enig i at det var et virkelig fedt event :D Synes dog måske at det eneste problem var at de trucks der var, var en lille smule dyre imo. Hvad var det 70kr for en burger og 40 kroner for pommes. Det endte sgu alligevel op i en del penge hvis man skulle have mad derfra flere gange. Men så det heldigt fisketorvet lå så tæt på tbh.
#20 fremilyset
2019-04-24 20:46
Det er ikke billigt og have en foodtruck :) Du har samtidig begrænset kapacitet, så du kan heller ikke masseproducerer på samme måde som i et almindeligt køkken :)
#22 xdpiratmanden
2019-04-24 23:09
Er jeg med på :P Det er dog stadig mange penge imo
#9 birdfromsky
2019-04-24 14:05
Alt får 5 ved mig udover scenen, den var fandme ringe - den får sku 1. Vi spillede hvor der var så meget lys at man blev blændet af det og tog opmærksomheden væk fra at holde fokus. Lyden kunne ikke være højere, så man havde svært ved at høre noget, det er bare ikke acceptabelt.
#28 NoLimit
2019-04-26 11:53
Altså hovedscenen?
Var det for meget "show-lys"?

Jeg ved at produktionen på et tidspunkt sagde at de havde skruet ned på 80% og altså ikke kunne meget mere uden at det blev for svagt lys.
#34 birdfromsky
2019-04-26 13:58
Ye hovedscenen. Det var så slemt at man blev blændet af lyset imo. Og vi spurgte endda flere gange om det kunne fixes
#11 dagger3six
2019-04-24 15:17
Har været med 3 år og det var i særklasse det bedste i år. Synes dog at man skulle droppe de 3 ben og måske bare have en A og B turnering. Det hele fiser lidt ud i løbet af fredagen og lørdagen og man skal nok indse at man ikke kan tiltrække de helt store hold. B og C behøver ikke at være nærmest afsluttet før main turneringen "starter". Mange vil så bare tage hjem i stedet for at blive længere for at se Gambit Youngsters eller Epsilon etc. Lad kvalifikationen køre to dage så flest mulige stadig har drømmen om den "store" turnering
#12 tHOMSEEE
2019-04-24 15:35
????? Finalerne i hhv B & C startede Lørdag kl 15 eller noget i den dur.
#16 dagger3six
2019-04-24 16:01
Tja jeg kan godt se din pointe ;=) Men min vurdering kommer nok fra at jeg fulgte mest med i Ambush lejren hvor der om torsdagen var fuld fart på og 15 timers cs næsten nonstop. Fredagen var der så tre kampe hvor hele lejren næsten faldt i søvn ind i mellem. Her kan søvnmangel havde spillet ind men MumaCe nævner det også længere oppe at man gerne vil have afsluttet en masse kampe så folk går over til Main scenen. Det tror jeg bare ikke rigtig sker anyway. Men det er nok svært at arrangere så det hænger sammen i alle ender.
#13 sirr
2019-04-24 15:45
Virker som et rigtig fedt og vellykket event, men selvom det bliver rost til skyerne, har jeg stadig en følelse af at det liiige mangler det sidste før man tænker at det er "up there".

De (meget) sene kampe, uligheden mellem invite og non-invite, præmien i b-turneringen (som igen i år var stærkt besat) er nogle af de ting jeg mener trækker ned. Uanset om man er tilskuer fysisk eller virtuelt, var det bare ikke særlig attraktivt at se med - bevares, ville selvfølgelig have fulgt med hvis Tricked var gået hele vejen, men med så mange muligheder via twitch er, som Sander også nævner, ForZe, Epsilon og Sprout bare ikke attraktive nok.

Det minimale delay m.m er dog et kæmpe plus og enormt flot klaret af det involverede crew.
#15 FIEND
2019-04-24 15:51
Jeg har også kun positive ting at sige omkring CPH Games 2019. Jeg deltog med 3 efterskolehold i EDU turneringen, og også her kørte alt som smurt. Dejligt event, og altid hyggeligt at hilse på gamle kammerater og møde nye mennesker der også elsker CS!
#29 NoLimit
2019-04-26 11:58
Super fedt!

Er der noget vi kan gøre bedre ved EDU? Det er jo ikke meget kærlighed vi får givet det i forhold til streams og PR, men er der andre ting som du tænker at vi kan gøre for at det bliver en endnu federe oplevelse for eleverne?
#18 vnG
2019-04-24 19:45
Gæstepris på 50,- så tror jeg også på at man kan fylde hallen og scenen.

Virkede som et super godt event, de timer jeg var forbi.
#24 jiG
2019-04-25 12:26
+1
#19 LakeTown
2019-04-24 20:35
Jeg giver eventet 9 ud af 10.

CPH games har virkelig gjort det fantatisk og et af de bedste events jeg nogensinde har deltaget til.
Jeg har til dato aldrig oplevet en tidsplan som kørte så flydende hvor der også var indlagt tid til frokost og aftensmad, det er seriøst godt planlagt.

alt i alt vanvittig godt arbejde og et event mange skal se op til og kopire for at finde succes!
#30 NoLimit
2019-04-26 12:01
Tak. Den tidsplan og struktur har fået mange revisioner og en stor tak skal også lyde til MumaCe for at hjælpe med at få den på plads. Men selv med "kun" 64 hold har vi stadig en torsdag som er lidt stram. Men vi forsøgte virkelig at give folk noget tid til også at få spist selvom at det er en lang dag.

Jeg håber at vi måske kan byde på en helt nu struktur næste år hvor vi måske ikke har inviteret hold med, men at vi i stedet har bedre tid til at afvikle kvalifikationen :)
#21 ClinT
2019-04-24 20:56
Klart bedste event jeg har været til i lang tid.. Dejligt at det ikke var noget teknisk der som sådan var skyld i forsinkelser.
Rigtigt mange gode gode ting.. Som folk også skriver. Nu prøver jeg at komme med de ting der i min optik kan forbedres.
Vi havde selv bedt om formatet, men fuck det var hårdt at spille sidste kamp om kval i main og så skulle op og spille kl. 10 næste morgen.. det blev vel til 3-4 timers søvn og så skulle man spille til kl. 00 igen.. Det var hårdt. heldigvis var der pause imellem men det var egentligt kun egen fortjeneste. vil slet ikke vide hvordan hold der kom på 2 pladsen i gruppen ville have haft det.. Tror dog ikke det skete.
Morgenmads boden kunne godt have åbnet lidt tidligere for de hold der skulle spille eller også burde der have været flere køer med mulighed for at få mad til dem der skulle spille kampe..
Ellers super thumbs op, og mega nice afterparty. Fik hilst på en masse skønne mennesker.. GG WP.
De der counterboller første dag var sq lidt noget møg.
#31 NoLimit
2019-04-26 12:10
Yeah torsdag er stadig super stram.. Hvis vi stadig skal have inviteret hold med fremover ved jeg ikke helt hvordan vi kommer uden om det.. Kunne godt tænke mig at vi havde lidt tid til kampe onsdag aften måske, men det kan også skabe udfordringer for holdene tænker jeg.

Faktisk var det også sat sådan op at hvis tidsplanen skred meget om torsdagen, så havde vi en buffer fredag morgen som kunne bruges. Det betyder dog at man ville lave en 12 timers CS dag om fredagen hvor man skal tidligt op og spille den afgørende kamp for så at kæmpe sig videre i Main bagefter, og vi ville ikke bruge den buffer på forhånd og ej heller skabe en super lang fredag.

Men det ville selvfølgelig gøre torsdagen kortere.
#33 ClinT
2019-04-26 12:38
Ja enig.. Jeg synes jo man må acceptere man har fået en anden identitet en for top 30 hold i verden måske og så spille på sine styrker.. Rødderne!!
Stop med at inviter (jeg ved ikke om det gør noget ved sponsorkronerne... Det tror jeg faktisk ikke) Lad konkurrencen for subtoppen være det der skinner igennem og lave en helt syg turnering der.. Jeg vil godt vædde med at når man ser den tætte konkurrence og kan få lov at stå bag holdende i hallen så giver det folk noget helt sygt.. Det gør det i hvert fald ved mig.. Jeg hader at stå og lytte på en caster osv. så vil jeg hellere stå bagved holdene og lytte til deres coms, frustrationer, eller glæde.. Det er fandme ægte!!!
Jeg tror vi ville have foretrukket at bruge bufferen.. Vi var helt ødelagte. Prøv at spørg notan der lå og sov med hovedet på bordet 1 time inden kamp start kl. 20.. At jeg så havde opfordret til man gik tilbage på hotellet og sov er så måske lidt selvforskyldt :D

Forstår 100% alle de dilemmaer i har været i og kan også godt forstå hvis folk ikke deler holdning med mig omkring hvordan eventet burde være
#25 glace
2019-04-25 12:39
Jeg synes at man som tilskuer sad med en lidt "tam" fornemmelse, ift. Øksnehallen/Bella center. Det kan godt være at jeg er blevet ældre, men synes pladsen imellem bordene var for snævert. Det var nærmest umuligt at spectate et hold, medmindre du stod klods op af randomgut17 og åndede ham i nakken.

Det mister lidt charmen ved de indbyrdes opgør som opstår til sådan en turnering, og kan da huske til de forrige CPH Games, hvor mange man havde stående bag sig. Følte ikke helt at det gjorde sig gældende på samme måde til årets turnering.

Helt sikkert en bedre venue end Bella Centeret dog, savner bare noget ordentlig mad og lidt mere underholdning.
#32 NoLimit
2019-04-26 12:15
Jeg tager det med bordene videre til evaluering. Har nemlig hørt det fra flere at det var ret tæt.

Andre forslog at vi satte skærme op rundt omkring som streamede de spændende kamp, men er det ikke mere interessant at stå bag folk og mærke energien?

Jeg var faktisk oppe og spørge madholdet om vi ikke kunne sælge lidt frugt fordi det virkelig var noget som folk savnede, men om de faktisk prøvede det tror jeg desværre ikke. De sagde at for 3 år siden var der frugt men ingen som købte det. Jeg tænker dog at man efterhånden snildt kan sælge nogle "Astralis-bananer" eller lign.

Men hvad er "ordentlig" mad for dig?
Og hvad for noget underholdning savnede du?
Jeg ved at gæsteområdet havde rigtig stor succes med både drone racing, lasertag og skak for eksempel.
#36 glace
2019-04-27 15:41
Jeg tror en stor del af "manglende underholdning" var at jeg ikke følte jeg kunne stå bag holdene.

Hvad angår mad, så ved jeg ikke om det ville være urealistisk at hyre et catering firma eller lign. til at levere en lækker løsning hvor du kan få dagens ret.

Den fugtige counter-bolle som har levet siden SLAP Live 5 er ved at være en smule oldschool, og føler at hvis vi vil tage Copenhagen Games til et højere niveau, bliver der også nødt til at sættes en standard på mad fronten.

Frugt, varieret kost og evt. billige vand som ikke er Kildevæld, så man slipper for at betale 15-20,- for en vand. Det løber hurtigt op, når du sidder i et drivhus i 30 graders varme.
#35 ClinT
2019-04-26 14:18
nu sad "vi" med ryggen fri og det gjorde da helt sikkert noget ved massen der ku samles. Er enig i hvad du skriver i forhold til f.eks. Vulkan mod CPH flames kampen hvor man følte at man sad for tæt i forhold til at forstyrre etc.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere