Opret Log ind
POWER blog: "Én tur til Leipzig, tak!" - Sidste del
Vi skal en tur mere til DreamHack Leipzig i Tyskland, for at høre hvordan den sidste del af eventet udformede sig.
Skrevet af: rijaH    26. februar 2017 12:19      

I forrige blog fra rizc hørte vi lidt om ankomsten og den første dag til DreamHack Leipzig, i dag skal vi høre om de resterende dage til eventet, samt en del om makeup...

Dag 2 forløb næsten som man forventede, dog med et par overraskelser fra blandt andet Rogue og BIG (hhv. negativt og positivt). Dette satte os op med LDLC mod FlipSid3 og BIG mod de danske drenge fra Heroic i semifinalerne.

Dagen tilbringer man som caster i enten caster-containeren (bogstaveligt talt en container omformet til et lydisoleret rum med computere, kamera og glasvæg så man kunne se publikum bag ved casteren) eller i vores “green room”, som bestod af et par sofaer og konstant betjening fra DreamHack.

I løbet af dagen blev der joket lidt rundt og en af de mere populære jokes var BLU’s og min manglende evne til at kontrollere airconditionen i caster-containeren samt min uvurderlige evne til at være konstant enige med folk når de roste dansk Counter-Strike og danske spillere.

Som de to dage før, blev det ikke til meget fest efter aftensmaden, da semifinalerne og finalen jo var dagen efter, og så tømmermænd en dum ting at have med til sådan en omgang.

I have no idea how this works

Finaledagen i Leipzig bød på to BO3 kampe til BLU og mig selv, og som både dansker og Ex6tenZ-fan var det en lidt hård dag for at sige det mildt. Først slår FlipSid3 de fransktalende spillere fra LDLC, og derefter overrasker hjemmebane drengene fra BIG mod Heroic.

Heldigvis for mig var mit arbejde slut efter de to semifinaler, så jeg kunne drukne min sorg i “bier” og “currywurst mit pommes” imens jeg så finalen sammen med hele talentholdet og et par af spillerne fra Heroic (især valde var hyggelig at snakke med under kampen).

Efter en fortjent sejr og fjernelse af den sidste omgang make-up (for denne gang, den kommer nok igen til næste event desværre - forbandede make-up!) var det tid til at spise aftensmad med holdet.

Inden vi når til aftensmaden må jeg nok være ærlig at indrømme at makeuppen faktisk ikke var helt forfærdelig til DreamHack Leipzig, da de havde hyret en meget flink og snakkesalig svensker til at klare arbejdet, og det hjælper altså en del at snakke med nogen til at dræbe de 10-15 minutter hvor man skal sidde helt stille.

En meget glad makeup-dame og et meget forceret smil

Efter førnævnte makeup blev fjernet begav vi os mod Leipzig by og indtog en super lækker steak på DreamHacks regning, ren spitzenklasse! Efter endt fortæring og indtagelse af lidt rødvin begav vi os tilbage mod hotellet hvor den stod på afterparty i hotelbaren.

Super hyggeligt koncept hvor alle bare sidder og fortæller røverhistorier og drikker drinks, og lur mig om jeg ikke nok kan huske en vanvittig freestyle rap battle med Pala og et par andre gutter meget sent på aftenen, et event som muligvis holdte adskillige gæster vågne - men de elskede det sikkert, det vælger jeg ihvertfald at tro på!

Morgenen efter var der ikke så meget at gøre eller se, det var bare på hovedet i en taxa og så tilbage mod Billund og derefter Aarhus hvor min kæreste ventede.

Et event mere i sækken, og en oplevelse rigere, men jeg vil sige at det var klart et af de bedste events jeg har været til som talent, ikke en eneste finger at sætte på DreamHack - de tager sig virkelig godt af folk som os!

#1 Martin
2017-02-26 13:28
Det bliver interessant at se, hvor langt han kan komme.
#2 Hassann
2017-02-26 14:20
E9 MARTIN
#3 Phoinx
2017-02-26 14:23
Med dine tekniske evner overrasker det mig stadig, at du formår at bruge en computer.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere