Opret Log ind
zyloN er ude af MnM Gaming
Knap halvanden måned blev det til i MnM trøjen for zyloN. MnM spiller nu med en standin på sidste spot til CG Lan.
Skrevet af: rijaH    17. februar 2017 18:49      

I starten af året kunne vi fortælle om at puta var genopstået med bla. crZy og coloN. Heriblandt var også zylon, som nu efter interne uenigheder er stoppet på holdet. 

Puta har store ambitioner, da top 10 er slet ikke nok for dem, men en top 5 ville de gå efter. Der gik da heller ikke længe inden de blev samlet op af en organisation; MnM Gaming og det gav en invitation til Assembly Winter 2017. Der måtte de dog allerede forlade turneringen efter to nederlag i gruppespillet.

Udover det har de deltaget i vores Dust2.dk POWER Challenger, hvor semifinalen blev deres endestation. Vi har haft fat i zylon og hørt om hvorfor hans tid i MnM blev så kort.

Nu valgte vi at gå officielt efter et pænt stykke tid. Jeg tror sammenlagt at jeg nåede og spille sammen med Morten (coloN) og Sune (crZy) i 5 måneder.

Men grundet uenigheder og forskellige meninger gav det bedre mening, for begge parter at stoppe samarbejdet, selvom den sociale del på holdet passede perfekt sammen.

Jeg har fået rigtigt meget blod på tanden og motivationen er i tops til at kæmpe videre, så det bliver ikke sidste gang i ser mig!

MnM er derfor nede på fire i deres startfemmer, men har allerede en standin på plads til deres deltagelse i CG Lan der starter i aften:

  • dk crZy
  • dk coloN
  • dk BULI
  • dk crell
  • dk tabac0 (standin)
#1 Divi
2017-02-17 19:13
Også lige før lan du. :D
#2 vnG
2017-02-17 19:40
Hvad helvede, hvorfor ringede du ikke Sune?
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere