coldzera er angiveligt Complexitys næste standin.

Medie: Complexity henter coldzera som standin

Den 26-årige brasilianer kan se frem til at få debut mod FaZe, hvor han lige nu er bænket.

Complexity har angiveligt udset sig coldzera som standin for k0nfig, når gruppespillet i BLAST Premier Fall senere på måneden skydes i gang.

Det skriver Dexerto, der af flere kilder har fået bekræftet, at den 26-årige brasilianer træder til i stedet for k0nfig, der stadig sidder ude med en skade.

coldzera har siden juni været bænket i FaZe, hvor han trådte ud af det aktive lineup for at se på sine fremtidsmuligheder, som han dengang sagde.

Den ser nu ud til at være i Complexity - om ikke andet for en stund, og det vil i så fald blive i stedet for NaToSaphiX, der spiller slutspillet i ESL Pro League færdig med Complexity.

Skulle coldzera tilslutte sig Complexity som standin i BLAST Premier Spring-gruppespillet, kan han se frem til at krydse klinger med sine gamle holdkammerater fra FaZe.

blameF's tropper er nemlig havnet i gruppe C, hvor også NaVi, OG og FaZe er at finde, og det er netop FaZe, som Complexity skal i kamp mod i første kamp.

Hvis brasilianeren kommer ind som standin, kommer Complexitys holdkort til at se ud som følger:

  • Danmark blameF
  • Danmark es3tag
  • poizon
  • Australien jks
  • Brasilien coldzera (standin)
  • Danmark k0nfig (skadet)
     
  • Brasilien peacemaker (coach)
#1(Med 36 svar)
7. september 2021 kl. 14:47
Wasin
Here we fucking go. Slut med vennetjenester og endelig med en målsætning om at vinde hele lortet.

Lets go coL!
#2(Med 28 svar)
7. september 2021 kl. 15:14
Radski
vennetjenester? Ser du overhoved kampene, eller er du bare for noobie til at forstå hvad nato gjorde for dem :D?
#3(Med 1 svar)
7. september 2021 kl. 15:38
yez
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Manden har jo ret. Havde blameF ikke været på holdet, havde nato aldrig været et emne jo!?
#4(Med 0 svar)
7. september 2021 kl. 15:52
Radski
Manden spillede også i en rimelig god periode for heroic, derfor han fik muligheden fra blamef, og fordi han kender strats og de spillede fint med ham, så tog de ham ind 2 gange mere :)?
#5(Med 25 svar)
7. september 2021 kl. 15:55
Wasin
Nej du har selvfølgelig helt ret. Nato havde også været standin for complexity selv hvis ikke blameF spillede der.

Vågn nu op din paddehat. Selvfølgelig er det en vennetjeneste, at han under forholdene og omstændighederne har gjort det okay er en helt anden sag.
#6(Med 24 svar)
7. september 2021 kl. 16:37
Frankyou
Jeg tror ikke, det er en vennetjeneste. Blame hader at tabe, så hvis han ikke synes godt om Nato, så ville han ikke have opfordret sin org til at spille med ham. Nato skulle eftersende både være alsidig, begavet og enormt god til at kommunikere. Cold er da ikke meget bedre. Hvornår har han sidst spillet "sambabold" på serveren? Længe siden dawg
#7(Med 0 svar)
7. september 2021 kl. 16:54
Radski
+1 - Wasin er det tætteste på en hltv bruger som kun kigger på stats. Han forstår slet ik hvor godt Nato spillede for complexity med den mængde plads de fik igennem ham. Nato tog alle de "dårlige" roller hvor du ikke finder kills, og gjorde det han skulle hvis ikke bedre. Kan tydeligt huske hvordan han holdte b site lukket, og vandt diverse runder for dem mod OG. Der var det faktisk lidt est3ag som døde tit på korten, og derfor skulle nato holde sig i live 15-20 sec for rotatinen, hvilket han gjorde hver gang. Siger bare stop med at kigge på stats, nato gik negativt mod OG på mirage, men havde så stor impact, at de havde en hel vild ct side :) kom nu lidt
#8(Med 22 svar)
7. september 2021 kl. 17:15
Wasin
Så siger vi det kammerat. Jeg gider oprigtigt ikke sidde og forsvare hvorvidt det er en vennetjeneste eller ej. Det er simpelthen idioti på højeste plan at tro andet, selvfølgelig passer han sikkert fint ind i den rolle de mangler. Men alle med bare lidt sund fornuft ved fandme da de kan finde MARKANT bedre spillere på markedet.

Nato gør det fint ja, men lad vær med at sidde og sige han er på niveau med coldzera. Det gider jeg simpelthen slet ikke høre på :D
#16(Med 15 svar)
7. september 2021 kl. 18:56
Rejin
Major deltager
Hvem skulle de hive ind, jeg vil vildt gerne høre navne ! :)

På så kort notice !
#17(Med 14 svar)
7. september 2021 kl. 19:08
Wasin
Coldzera - KennyS - RUSH - naawk - Nivera - ottoNd - smooya - XELLOW og sikkert en masse andre jeg har glemt. Nu aner jeg ikke hvordan det fungerer i csgo, men mon ikke man kunne få lavet en lejeaftale eller lignende hvis det oprigtigt var det man gerne ville :).

Nato er en fin spiller, det anfægter jeg ikke, men selvfølgelig er han valgt fordi man kender ham og ikke på baggrund af hans niveau. Der kan der ikke være mange meninger om.

Vil du påstå andet?
#18(Med 13 svar)
7. september 2021 kl. 19:29
Rejin
Major deltager
Mange af dem du nævner er jo på kontrakt andensted. Jeg tror man har forsøgt at lave en lejeaftale, men for ikke at betale boksen har man ventet og taget en på fri transfer. Nu nævner du ottNd? Altså han er AWP og kan ikke se det hjælper ret meget på situationen ifht nato. Der tror jeg fx du har nato som allerede kender Blames system ville være en fordel.

Jeg tror ikke nødvendigvis det er venne tjenester, selvom man ofte tager den man kender over det ukendte.

Hvis de skal ud og bruge penge på noget de ikke ved hvad de får, er det mange gange bedre at tage en hvor du ved lige præcis hvad det er du får. Håber det giver mening.

Jeg er ihvertfald uenig i din udtale om at det er rent venne tjeneste :D !
#20(Med 12 svar)
7. september 2021 kl. 19:44
Wasin
Jeg forstår fuldt ud hvad du mener, og jeg siger jo også selv nato er en helt fin spiller. Nok ikke en spiller du vinder "trofæer" med og derfor en smule uambitiøst i mine øjne - men der er selvfølgelig noget økonomi i det også.

Jeg ved heller ikke hvorfor det bliver tolket så negativt, en vennetjeneste er da helt fin. Det forgår indenfor alt sport. Nu er det ikke ligefrem fordi jeg sidder og siger han er pisse ringe eller noget. Jeg siger bare der er BEDRE ALTERNATIVER
#21(Med 10 svar)
7. september 2021 kl. 19:46
Rejin
Major deltager
Jeg forstår udemærket godt at folk tænker der er folk som er bedre. Men det er bare ikke altid lige let at finde en som passer ind. For at tage nogle af de eksempler du har, så ville KennyS jo heller ikke være en man vinder trofæer med i den position han skal spille.

Endvidere er der COVID restriktioner så fx Rush er hjemme i NA kan ikke bare komme til EU indenfor meget kort tid.
#22(Med 9 svar)
7. september 2021 kl. 20:02
Wasin
Selvfølgelig er det ikke det. Men nu er det jo netop ikke første gang han er standin for dem, og det er mere pointen i det. Selvfølgelig er den her gang lidt ekstraordinær grundet de forskellige restriktioner.

Jeg mener i hvert fald blot coldzera er en 100% opgradering, og en opgradering der under de rigtige omstændigheder og et tidspunkt hvor alt klikker gør dem til en potentiel titel contender. Det ville jeg i samme ombæring - med alt respekt for nato - aldrig kunne sige den anden vej rundt.
#23(Med 8 svar)
7. september 2021 kl. 20:05
Rejin
Major deltager
Helt enig ! I sær i den position han skal spille. Men det har garanteret også taget lidt tid at få på plads! :)
#25(Med 7 svar)
7. september 2021 kl. 21:03
Wasin
Yeah - men man skal fandme passe på hvad man siger herinde. Det er lidt som om at alle danskere er fredet, så snart man siger noget negativt om en dansker så får man på munden. Det er jo totalt misforstået. Men hvad fanden, nu må vi se hvad cold kan :)
#26(Med 6 svar)
7. september 2021 kl. 21:07
Radski
Om du havde nævnt en anden spiller (ikke fra danmark), som var ligeså dumt et statement, så havde jeg også skrevet til dig x)
#27(Med 4 svar)
7. september 2021 kl. 21:13
Wasin
Fint så leger jeg med her. Eftersom du tydeligvis mener nato er en så fremragende spiller. Hvorfor fanden er han så aldrig kommet videre? Hvorfor har hans hold aldrig været til mere end Lyngby Vikings eller GORILLAZ?

Nato er en FIN spiller ja. Men han er ikke en tier1 spiller, coldzera er en proven tier1 spiller og samtidigt en spiller der nærmest altid leverer på et stabilt højt niveau.

Så tag lige en dyb vejrtrækning og fortæl mig hvor jeg siger noget forkert? Hvad er det for et statement der er forkert? Du mener måske Nato uanset at han kender blameF var blevet hevet ind som standin? At man lige helt random havde kigget mod Lyngby Vikings og tænkt - Jo vi tager sgu ham. De kender nato, og derfor er han nem at tilpasse ind. Det giver mening, og fred være med det. Men lad nu for helvede være med at sige det skyldes hans individuelle niveau. Så er du ganske enkelt for dum.
#29(Med 3 svar)
7. september 2021 kl. 21:54
Radski
Først og fremmest: Nato er ikke en fremragende spiller, det er ihvertfald hvad jeg ser som en spiller der rammer top 20, hvilket jeg ikke siger. Men nato er bare den spiller som holdmæssigt kan give det bedste som stand in udfra hvad de kunne vælge mellem. Tidligere vandt han med mousesports, og spillede for Heroic. Derudover har han spillet med tidligere proven tier 1 spillere såsom Rubino og Cromen, som nok gav en god erfaring inden han sprang ud i det mere "farlige".

Årsagen til han ikke har spillet for tier 1 hold endnu, er helt sikkert det at han ser sig selv som stokkefar, og de fleste hold i tier har i forvejen gode awp spillere, og de flere upcomming awpers som torzi, m0nesty osv som er kæmpe talent baiter måske en smule mere en nato. Nato har præcis det mindset som gør at jeg personligt selv synes k0nfig er manden over alle i cs. Han er iskold både irl og ingame, men tænker aldrig på stats men istedet på at vinde ^^

Blamef tog Nato ind ikke pga de er venner, men helt seriøs fordi de tidligere har spillet sammen, og der må han havde set hvor god nato er som spiller (IKKE KUN STATS :DDD), men også som holdspiller. Inden han kom til heroic sad Nato og flækkede helt maks, hvilket nok var grunden til de gav ham chancen. Men senere hen har det udviklet sig til at han ikke prøver på baggrund af niveau kun, men også fordi han er den spiller han nu engang er. Jeg går virkelig ned over at du tror hans niveau er så langt som du nu engang tror. Husk nu at han i lyngby flækkede, for sprout skød hoveder, nordavind var stjernespiller også, og nu skal han så adapt til at være den her support spiller som ikke nok med at han ikke skal spille stok, også skal spille alle stinke pos man kan i cs. Please se complexity kampen mod OG eller den i aften nu her, og hold fokus på NATO fremfor bare stats, stats, stats.

Til sidst: Coldzera er selfølgelig et kæmpe plus at få på holdet intet der, og ja manden ender nok med at skyde mere end nato. Men i sidste ende tror jeg faktisk nato giver mere supportmæssigt end cold, og de snildt kan tabe større med cold, da de så ender med at have 2(3) passive spillere ( blamef er lige blevet entryg0d, derfor det nok kun bliver 2), men stadig.
#30(Med 2 svar)
7. september 2021 kl. 22:00
Wasin
Sorry - men hvis du fucking oprigtigt sidder og bruger som argument at torszi + m0nesy baiter mere end nato og det er grunden til de kommer frem og han ikke gør så er den her diskussion spild af tid. Fordi så er du ganske enkelt for dum, og fred være med det.

Hop du ind på streamen og få stiv pik over at se nato support de andre gutter, så beholder jeg de realistiske briller på lidt endnu og ser modsat dig også de dårlige beslutninger og aim fails :)
#31(Med 1 svar)
7. september 2021 kl. 22:11
Radski
Du misforstår jo hvad jeg sammenligner ham med. Jeg siger det godt kan bait for stats, mens nato i stedet selv ik tænker på den slags og spiller for holdet :) Du skal læse mere og lytte mindre til dine egne tanker...

Derudover skal du ikke kalde mig dum, når jeg sikker på du har langt færre timer og måske ikke engang er lvl 10 på faceit endnu. som så mange hltv burgere inklusivt dig selv nu er :) HF
#32(Med 0 svar)
7. september 2021 kl. 22:24
Wasin
Jeg kalder dig for dum hvis jeg er af den opfattelse at du er dum. Du har ifølge mig et totalt forvrænget syn på hvad CS er, og er alt for låst fast i hvorvidt en er support spiller eller ej.

Der findes jo heller ikke gode eller dårlige spots. Hvad er et dårligt spot? Er mirage på b nødvendigvis et dårligt spot? Hvorfor er det, det? Er det dårligt fordi mange hold ikke kommer ret meget b og du skal retake meget?

Hvorfor er A så ikke et dårligt spot med 3 entry points? Hvorfor er midt ikke et dårligt spot fordi der altid er meget fokus?

Hvad fanden har mit individuelle niveau overhovedet at gøre med noget som helst? Skal man være god til noget før man må gøre sig klog på det?
Du kan snakke om der findes kedelige spots, men dårlige spots giver jo ingen mening i moderne cs.

- Men hvis det har nogen betydning for dig, så jo jeg er lvl 10 på faceit - så du kan godt tage mit ord for gode varer (:D)
#28(Med 0 svar)
7. september 2021 kl. 21:22
Wasin
Og nej jeg ved godt han ikke var blevet valgt hvis han ikke havde et NOGENLUNDE niveau. Det er jo netop det jeg også fucking siger.
#24(Med 0 svar)
7. september 2021 kl. 20:32
RAVN
Mousesport vandt da cs_summit 5 med nato som standin. Så det er da ikke fordi det er umuligt.
#33(Med 3 svar)
8. september 2021 kl. 19:53
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
dust2.dk/Nyheder/13943-medie-kun-en-da..

Det ville ikke være første gang du viser hvor kompetent du er som analytiker :) godt TMB valgte ENCE fra
#34(Med 2 svar)
8. september 2021 kl. 20:02
Wasin
De har jo så også netop kicket to af de dårlige spillere på det hold, og hentet en kæmpe chef awp spiller i hades.

Men noget helt andet er, skal vi nu ikke også lige vente og se om de rent faktisk vinder noget eller hvad chef? Prøv og dyk lidt ned i deres kampe, de taber til de eneste to gode hold i deres gruppe(Heroic+Vitality). Så slår de Spirit som er i GIGA slump, pauseklovnen BnB og et Astralis i forfald.

I dag slår de forze som har spillet godt ja, men stadigvæk må regnes som top tier2 eller sub tier1. De har eksempelvis også lige tabt til både HAVU+Digitas.

ENCE gør det fint ja, men kan vel ikke fastslås som et tophold - endnu i hvert fald :)

Men ellers godt forsøg bøf! Tilbage i hulen med dig :)
#35(Med 1 svar)
8. september 2021 kl. 21:02
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Du er præcis som dengang du spillede :) der var du også kendt som arrogant og klogere end alle andre, men altså bøf og bøf er måske lige slemt nok fra dig af.
Jeg kan ikke se de er gået i opløsning og jeg kan ikke se de er under TMB på ranglisten. Men jeg ved godt du bøjer tingene til din fordel.

Men hey du spillede jo selv toptier i mange år :D så du ved jo bedre end alle andre.
#36(Med 0 svar)
8. september 2021 kl. 21:08
Wasin
Hvordan drejer jeg tingene? Jeg har kommenteret på et helt andet hold end det nuværende ENCE hold, jeg sidder og siger de går i opløsning fordi allu er kendt for at skabe interne problemer. Han er jo ikke på holdet længere? Så hvad er det du forsøger at bevise her ? Det eneste jeg ser er dig der skyder med løst krudt.

Udover det vil sådan set skide på din holdning og mening om mig kammerat. Du sidder og gemmer dig bag et eller andet fakenick, hvad skal jeg bruge det til?

Hvis du ikke kan lide lugten i bageriet, så kig den anden vej eller smut med dig bøf :)
#37(Med 1 svar)
9. september 2021 kl. 14:53
Frankyou
Arrh, det er fandme ikke "idioti på højeste plan". Det er en tåbelig og unuanceret kommentar. De gik videre fra deres gruppe i ESL 14 og NATO gjorde det glimrende. Du har faktisk på ingen måde evidens for det, du påstår. Ret typisk for mennesker, som altid tror de selv har ret. L!
#38(Med 0 svar)
9. september 2021 kl. 15:15
Wasin
Så siger vi det franky :D
#9(Med 6 svar)
7. september 2021 kl. 17:39
McDoom
Dette er også en vennetjeneste, mellem Peacemaker og Cold btw
#10(Med 5 svar)
7. september 2021 kl. 17:48
Wasin
Er det dig Anders Matthesen? Det må det sgu da næsten være så sjov som du er : - )
#11(Med 4 svar)
7. september 2021 kl. 17:50
McDoom
Men det er rigtigt, hørte du ikke det podcast cold var med i igår eller hvad?
Eller kan du ikke klare at vennetjenester er "the norm" i forhold til stand-ins i cs?
#12(Med 3 svar)
7. september 2021 kl. 17:50
Wasin
Jeg aner ikke hvad du snakker om McDoom
#13(Med 2 svar)
7. september 2021 kl. 17:53
McDoom
Følger du ikke med, hvad der sker rundt om i cs?
#14(Med 0 svar)
7. september 2021 kl. 18:38
Wasin
Det har jeg heldigvis dig til bror :)
#19(Med 0 svar)
7. september 2021 kl. 19:40
Kristja
Elsker dig. Bare giv de HLTV brugere tørt på 🤣😂
#15(Med 0 svar)
7. september 2021 kl. 18:42
MhB
Jeg elsker Nato
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.