Her ses wezx i 2019, da han sammen med Lucky deltog i Dust2.dk POWER Play i Hillerød.

Tidligere holdkammerat om Lucky: "Han er en meget rolig spiller"

Luckys tidligere holdkammerat mener, at Lucky på sigt bliver en nøglespiller for Astralis.

Den nye Astralis-spiller Lucky, er en rolig spiller, som vokser i takt med, at relationerne på holdet dannes.

Det fortæller wezx, der tidligere har spillet sammen med Lucky.

Lucky er en meget rolig spiller, som besidder et utrolig højt individuelt niveau. Han er samtidig en spiller, som vokser i takt med, at holdets relationer dannes. Han har brug for tryghed, blandt dem han spiller med, for at opnå den bedste performance.

Lucky skal som holdets nye AWP-spiller forsøge at udfylde de store sko, som device efterlod, og offentligheden vil utvivlsomt sammenligne de to spillere.

Det mener wezx dog ikke, at vi kan gøre allerede nu, for ingen danskere har et lige så højt niveau som device her og nu.

På nuværende tidspunkt er der ingen danske AWP-spillere, som kan gå direkte ind og erstatte device 1:1. Men får Lucky den rigtige mængde tid og tro på projektet, vil han på sigt være det bedste bud på en spiller, som kan træde ind på scenen, som den næste device, fortæller wezx.

Særligt måden, Lucky kommer til at blive brugt på, bliver interessant, for han er stærkest i en mere defensiv rolle, selvom han også har kvaliteterne til at spille mere offensivt, når der bliver brug for det.

Lucky er en afbalanceret spiller, som både kan spille offensivt og defensivt. Jeg ser Lucky som værende stærkest i en defensiv spillestil, men kræver setuppet, at han skal indgå som en mere offensiv spiller, så har han bestemt også disse egenskaber.  

Kommende nøglespiller

29-årige wezx var ingame leader på holdene Ignite og ImmuNe, som 18-årige Lucky spillede for i 2018 og 2019, så han kender den nye Astralis-spiller særdeles godt. 

Han har fulgt Luckys udvikling gennem flere år, og det kommer derfor ikke bag på ham, at Lucky nu skal videre fra Tricked. wezx havde dog ikke forventet, at Lucky ville træde op øverste trin og skifte til Astralis.

Lucky har gennem de sidste par år udviklet sig utroligt meget. Han har gennem en lang periode vist et suverænt niveau i de turneringer, som han har deltaget i, både nationalt og internationalt, siger wezx og fortsætter:

Det kommer derfor ikke bag på mig, at det er tid til et nyt kapitel for Lucky, men det kommer lidt bag på mig, at springet i første omgang er så stort. Jeg er spændt på at se Lucky i det nye setup, og jeg tror fuldt ud på, at han på sigt vil blive en nøglespiller for Astralis. 

Lucky har i de seneste to sæsoner af POWER Ligaen imponeret for Tricked. I forrige sæson blev han endda kåret som ligaens bedste spiller.

#1(Med 0 svar)
26. juli 2021 kl. 12:32
rask
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Spændende indblik!
#2(Med 0 svar)
26. juli 2021 kl. 12:44
sn0lle
lyder som en device klon
#3(Med 0 svar)
26. juli 2021 kl. 13:41
Daffestah
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Lyder optimalt til spillestilen man kender
#4(Med 0 svar)
26. juli 2021 kl. 13:53
TheKonkel
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Det bliver så spændende at følge ham, han var en del af et hold jeg i 11 måneder var meget glad for at arbejde med. Og hvor jeg hvergang jeg har sammensat hold, tænker tilbage til.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.