Spiludvikleren søger 10 originale skindesigns til implementering i spillet.

Valve udlover 6,3 millioner i skindesign-konkurrence

Har man en indre skindesigner gemt i maven, så er det nu, man har chancen.

6,3 millioner kroner. Så mange penge lægger Valve i en konkurrence, hvor de søger 10 originale skindesigns med temaet drømme og mareridt.

Det annoncerede spiludvikleren onsdag i en pressemeddelelse.

De 10 vindere af Dreams & Nightmares Workshop konkurrencen modtager således hver 630.650 danske kroner og får deres skindesign implementeret i Counter-Strike.

Skinsne bliver en del af en ny kasse ved navn Dreams & Nightmares. Der er udvalgt 17 våben til kassen, som alle er listet her.

Valve har oprettet en dedikeret hjemmeside til konkurrencen med eksempler på temaet Dreams & Nightmares, information om hvordan man deltager og detaljer om konkurrencen.

Du kan besøge hjemmesiden her.

Det er iøvrigt muligt at deltage som hold, hvorfor de også har oprettet et sub-forum, hvor kunstnere kan udveksle ideer og samarbejde.

I pressemeddelelsen skriver Valve blandt andet, at Steams workshop og Dreams & Nightmares konkurrencen har til formål at understøtte communityet.

Vi startede Workshoppen på Steam for næsten 10 år siden med håbet om at skabe et samlingspunkt for indhold skabt af communityet. Mange af de mest ikoniske in-game genstande, maps og mere er skabt af folk i communityet. Dreams & Nightsmares konkurrencen er designet til at yderligere understøtte dette community, skriver Valve.

Konkurrencen løber fra den 22. juli frem til den 21. oktober, hvor der er deadline for indsendelse af designene. De 10 vindere præsenteres den 21. november.

#1(Med 6 svar)
21. juli 2021 kl. 21:04
Phoey
Det er en sød tanke... Men er det vi tiltaget vi mangler at Valve smider millioner efter?

Jeg føler, at der burde investeres i at få lavet solidt fundament omkring den sportslige del af Counter Strike. Noget med mere organiseret ferie, adspredte turneringer/ligaer som gør rejsedage og en solid hverdag muligt. Generelt bare noget som fremmer det sportslige, og gør det hele mere realistisk at opnå.
#2(Med 1 svar)
21. juli 2021 kl. 21:48
kalle
Så spil valorant.
#3(Med 0 svar)
21. juli 2021 kl. 21:52
DOMINA7HOR
Hvorfor? Han har jo ret. Fordi man taler for og ønsker forbedringer af og mere stabilitet på CS-scenen, som ér dybt nødvendigt, så skal man bare tage det som det er og stikke over til Valorant? Underlig mentalitet og mærkeligt svar.
#4(Med 0 svar)
21. juli 2021 kl. 21:58
DOMINA7HOR
Fuldstændig enig. Selvfølgelig skal de stadig investere i deres community, ligeledes på denne måde, men jeg så også gerne at de snart begyndte at investere lidt mere et bedre og mere solidt fundament for CS-scenen. Har sagt det før og siger det igen: mere stabilitet. ESL viste, også med de overraskende høje seertal, at Valve stadig har et rigtigt stærkt produkt i CS. De mangler bare stadig at forvalte og investere i det på bedre vis.
#6(Med 0 svar)
21. juli 2021 kl. 23:13
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Valve skovler penge ind på skins. Jeg tror, at det helt åbenlyse svar skal findes der.

Jeg er dog enig med dig i, at de burde smide penge efter noget mere organisatorisk. Men jeg ser det ikke nødvendigvis som enten eller.

Valve kunne have valgt at lave en esports-case ud af det, hvor en procentdel af indtjeningen på den case gik til mere esports-relaterede aktiviteter. Så ville man reelt set kunne tilgodese begge aspekter :)
#7(Med 0 svar)
22. juli 2021 kl. 09:56
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Tænker det er godt som det er?
#8(Med 0 svar)
22. juli 2021 kl. 10:17
xone
Er det ikke primært alle de mindre turneringer, som ikke overholder player breaks osv?

Jeg synes egentlig at de fleste af dine forslag er opfyldt af Valve/spillerne selv - omend jeg ikke aner hvordan det foregår på lavere tier niveau, og der er der sikkert en del at hente.
#5(Med 2 svar)
21. juli 2021 kl. 22:30
Kristja
Smide penge efter noget fuldstændig ligegyldigt... Nej det kunne sgu gøre som Riot og udlove penge til folk for at stoppe snyd i stedet for :)
#9(Med 1 svar)
22. juli 2021 kl. 12:40
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Det ville være en idiotisk prioritering. Det er en kamp der ikke kan vindes..
#10(Med 0 svar)
22. juli 2021 kl. 13:15
Kristja
Ansæt de bedste cheat udbydere på markedet, til at udvikle en AC som de ikke engang selv kan komme uden om, så er man da på vej.

Men nej med alt den hardware cheat der findes i dag, så er det nok pænt umuligt at undgå desværre!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.