Det har ikke været tilfredstillende at gå gennem foråret uden en eneste turneringssejr, lyder det fra gla1ve.

gla1ve om første halvdel af året: "Ikke tilfredsstillende"

Astralis-IGL'en ser tilbage på første halvdel af 2021, hvor Astralis ikke vandt en eneste turnering.

Lørdag aften blev Astralis sendt ud af IEM Cologne, efter G2 i semifinalen var for stærke for det danske mandskab.

Da turneringen samtidig var den sidste inden player breaken, blev Astralis dermed sendt på sommerferie med endnu et turneringsexit.

Det er da også, hvad første halvdel af 2021 budt på rigeligt af til Astralis, der siden sejren i IEM Global Challenge i december, ikke har vundet en turnering. Det længste, de har  nået i det halve år, var finalen i BLAST Premier Global Final, hvor de tabte finalen til NaVi.

Og netop at første halvdel af året ender uden tilføjelser til det i forvejen bugnende pokalskab er en skuffelse, lyder det fra gla1ve, der til Astralis' hjemmeside udtaler:

Vi kan lige så godt sige det, som det er: I Astralis er det aldrig en succes ikke at vinde titler. Vi kan finde mange forklaringer, også gode, men vi ender foråret uden at have vundet en turnering, og det er vi ikke vant til. På den måde har det ikke været tilfredsstillende.

"En omvæltning for os alle"

IEM Cologne var første LAN-turnering siden IEM Katowice i februar 2020, og i onlineperioden har nogle hold blomstret, mens blandt andre Astralis ikke har været på det høje niveau, de ellers har været synonym med.

Men det er ikke kun onlineperioden, der har sat sit præg på holdet. Halvåret har nemlig budt på ændringer i geledderne hos Astralis. I april skiftede device til NIP, og skiftet sendte chokbølger gennem CS:GO-scenen. Det har også været til at mærke, lyder det fra gla1ve.

Det har været en svær periode udelukkende med online-turneringer, hvor man har set nogle andre hold præstere ekstremt godt, og hvor vi tydeligvis ikke har været i vores rette element. Vi har samtidig mistet én af verdens bedste spillere, hvilket var noget af en omvæltning for os alle, siger han og tilføjer:

Når man har spillet sammen så længe, er der også nogle følelser, der skal bearbejdes samtidig med. Vi også skulle finde nye løsninger i måden vi spiller, og på den baggrund synes jeg alle på og omkring holdet virkelig bør skyde brystkassen frem. Især fordi vi i den sidste turnering, den første på LAN i nærmest halvandet år, viser, hvor tæt vi faktisk er på den absolutte top.

Semifinalen blev altså endestationen i IEM Cologne, en turnering Astralis aldrig har vundet før. Men netop turneringen, hvor det danske mandskab blev sendt i kvartfinalen af NaVi og efterfølgende klarede Virtus.pro, inden G2 blev bødler.

Det er Astralis' bedste resultat siden andenpladsen i BLAST Premier Global Final i januar, og gla1ve ser da også positive takter i holdets færd.

Vi tager nogle gode skalpe undervejs og kan med lidt koldblodighed lukke det afgørende map og sikre os en finaleplads. Det sker ikke, og jeg synes, turneringen viser alt det, vi kan, men også det, vi stadig skal lægge til spillet. Vi har et hold, der kan kæmpe med om titlerne, og vi ved præcis, hvor vi skal bygge på for at tage næste skridt. Det er den følelse, jeg går på ferie med, og selvom det er lidt uforløst lige nu, så er det en god følelse, lyder det fra gla1ve.

Næste turnering er foreløbig ESL Pro League sæson 14, der skydes i gang 16. august, når spillernes sommerferie er ovre.

Astralis' startfemmer består af følgende:

  • Danmark gla1ve
  • Danmark dupreeh
  • Danmark Xyp9x
  • Danmark Magisk
  • Danmark Bubzkji
     
  • Danmark zonic (Coach)
#1(Med 10 svar)
19. juli 2021 kl. 16:03
bat
Hvorfor ser Astralis aldrig indad. Forklaringer er der altid nok af, men det er aldrig dem selv den er gal med.
#2(Med 0 svar)
19. juli 2021 kl. 16:14
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Hvad mener du? De siger vel at den sammensætning af spillere de har nu ikke er optimal og samtidig at de lavede nogle fejl på sidste map som koster dem en finaleplads?
#3(Med 0 svar)
19. juli 2021 kl. 16:15
xone
Det er præcist det han gør i sidste afsnit???
#4(Med 0 svar)
19. juli 2021 kl. 17:09
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg synes ellers han holder sig fra alle mulige undskyldninger og i stedet erkender, at de bare ikke har været gode nok.
#5(Med 6 svar)
19. juli 2021 kl. 18:21
Enrique
Har du overhovedet læst det? :D Eller skriver du bare for at skrive..?
#6(Med 5 svar)
19. juli 2021 kl. 18:55
Kezse
Tror ikke han har læst det.
#7(Med 4 svar)
19. juli 2021 kl. 19:04
bat
Okay okay. Jeg læste ikke sidste afsnit hvor Glaive tager lidt ansvar da jeg blot troede det var mere fra den sædvanlige skuffe. Fair game.
#8(Med 3 svar)
19. juli 2021 kl. 19:27
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Hvad skrev du? Læser aldrig hvad den første skriver fordi det plejer ikke og give mening...
#9(Med 2 svar)
19. juli 2021 kl. 19:45
xone
Hans comment er ikke redigeret.
#10(Med 1 svar)
19. juli 2021 kl. 22:56
Flexibelle
fremilyset anvendte sarkasme - fremilyset ved udemærket hvad der blev skrevet 😉
#11(Med 0 svar)
20. juli 2021 kl. 10:00
Daffestah
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
+1 :D
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.