Opret Log ind
Danskere spiller sig i IEM Summer-finale
Efter en sejr over franskmændene har OG nu skudt sig i finalen i IEM Summer.
Skrevet af: annemai    12. juni 2021 20:27      

valde og resten af OG er nu i finalen i IEM Summer.

OG har netop spillet sig i finalen i IEM Summer efter en 2-1-sejr over Vitality.

Semifinalen blev skudt i gang på Dust2, og her var det to stærke hold, der var mødt op til kamp. Runderne bølgede frem og tilbage i løbet af hele kampen, og derfor måtte den til sidst ud i overtid, før vinderen kunne findes.

Her var det dog OG, der viste sig som det stærkere mandskab, og derfor kunne tage banesejren - ikke mindst på grund af en brandvarm mantuu, der præsterede en rating på 1.41.

Næste map bød på Mirage, som var OGs map pick. Holdet med de to danskere har da også klaret sig forrygende på Mirage, for her er det blevet til sejre de seneste seks gange, de har spillet mappet.

Anderledes gik det dog for sig i dag, for her var franskmændene klar på at bryde denne stime. Særligt på CT-siden fik OG nærmest ikke et ben til jorden, og i stedet kunne misutaaa lukke mappet med et 1v3-clutch.

Tredje map viste igen to hold, der ikke var klar til at opgive. Med den unge israeler flameZ i front fik OG dog skudt sig forbi franskmændene, og kunne derfor tage sejren og finalepladsen.

IEM Summer 2021
Bedst af tre maps
OG
2 - 1
Vitality
de_dust2 19 - 17 de_dust2
de_mirage 9 - 16 de_mirage
de_overpass 16 - 10 de_overpass

Med sejren er OG nu videre til finalen i IEM Summer, hvor de møder vinderen af kampen mellem G2 og Gambit, som også spilles i aften. I finalen er der knap 615.000 kroner på højkant til vinderen.

Kampen mellem G2 og Gambit kan følges her.

#1 unclejakes
2021-06-12 21:28
Lessgo!
#2 Butler
2021-06-13 17:16
Er mantuu polak?
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere