Opret Log ind
Dansk coach udskiftet
Nordavind får ny træner, mens Rytter i stedet skal være træner for akademiholdet.
Skrevet af: JSand    11. juni 2021 22:00      

m1cks tager over for Rytter som coach i Nordavind.

Den tidligere Cloud9-assistent og analytiker m1cks blev tidligere i dag præsenteret som Nordavinds nye coach, hvorfor Rytter ikke længere skal stå i spidsen for holdet.

På Twitter blev det dog annonceret, at den danske coach ikke er færdig i Nordavind, da han fremover skal træne deres norske talenthold, hvorfor han altså bliver i organisationen.

Det blev annonceret i en video på Twitter.

I videoen fortæller Rytter samtidig, at han håber på, at mandskabet kan lave en 'Gambit', hvor de i fremtiden kan blive Nordavinds førstehold og dominere på den internationale scene. 

Selvom den danske coach ikke længere skal stå i spidsen for Nordavinds førstehold, så er der stadig dansk islæt på holdet. mertz og TENZKI er nemlig en del af mandskabet, men det bliver altså fremover uden en dansker bag dem.

LÆS OGSÅ
Cloud9 frigiver coach

m1cks, som altså fremover skal coache holdet, kommer fra en tid som analytiker og assistant coach hos Cloud9. Dette bliver samtidig hans første opgave, hvor han selv står i spidsen for et hold, og det bliver derfor spændende at se, hvordan den nordamerikanske coach vil løfte opgaven.

Nordavind består nu af:

  • dk mertz
  • dk TENZKI
  • ee HS
  • ee supra
  • de mirbit
     
  • us m1cks
#1 DH_JanLund
2021-06-12 08:33
På tide man prøver at skifte ud på andet end holdet...
#2 bruja
2021-06-12 12:12
Held og lykke Rytter! Af udseende kan Jesper nok godt komme med ned og spille den flotte hankat :D
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere