Opret Log ind
Vilde kampe i vente: Overraskelsen mod verdens bedste
Dagens kampe i IEM Summer byder på flere spændende opgør, der skal finde turneringens sidste semifinalister.
Skrevet af: rask    11. juni 2021 14:08      

Ax1Le har været Gambits bedste mand til IEM Summer ifølge statistikkerne.

Links med * er reklamelink | Odds er hentet kl. 13:30 og kan ændre sig | 18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | Rofus.nu

Weekenden står for døren, og tiden er kommet til, at slutspillet i IEM Summer skal afgøres.

Dagen byder på kvartfinaler, og det er opgøret mellem Vitality og Virtus.pro, der står først for på serveren. 

Anført af ZywOo og misutaaa har Vitality vist formidabelt spil til turneringen indtil videre efter et 2021, der for deres vedkommende ikke har været prangende med tanke på tidligere resultater.

Det har også vist sig i placeringen på verdensranglisten, hvor franskmændende lige nu ligger nummer 12. Til sammenligning toppede de listen i over en måned omkring årsskiftet. Til IEM Summer har ZywOo og co. dog været som forvandlede, hvor det bland andet blev til en 2-0-sejr over Gambit.

Overfor dem står Virtus.pro, der lige akkurat skød sig videre fra lower bracket-semifinalen mod Spirit efter en uhyre tæt affære. Herefter ventede NIP, og der var især buster og SANJI på pletten for CIS-holdet.

Virtus.pro og Vitality brager sammen klokken 16:45, og vinderen af opgøret møder i semifinalen OG lørdag.

Verdensettere mod overraskelsen

Senere på dagen gælder det så en af turneringens helt store overraskelser, nemlig Evil Geniuses, der kom ind til turneringen uden deres nu forhenværende coach, zews, der stoppede samarbejdet med organisationen dagen inden første spilledag.

Det har dog ikke stoppet stanislaws tropper fra at levere stærkt spil. Først blev Spirit sendt i lower bracket, inden Heroic ligeledes blev slået. I upper bracket-finalen mod OG blev det dog til nederlag, og derfor skal de fredag i kvartfinalen, før en eventuel semifinale kan komme på tale.

I den kvartfinale venter verdensetterne fra Gambit, der som sædvanlig er at finde blandt de tilbageværende hold i de store turneringer. Med undtagelse af Snow Sweet Snow 2 tilbage i marts samt DreamHack Open January Europe har Gambit endt på enten første- eller andenpladsen i samtlige turneringer, de har deltaget i.

I IEM Summer blev de sendt i lower bracket af Vitality, hvorfor de har taget den længere vej og blandt andet sendt Astralis og Complexity ud på vejen.

Dagens anden kvartfinale skydes i gang klokken 20, og vinderen kan se frem til at krydse klinger med NiKo og resten af G2 i lørdagens anden semifinale.

#1 weKz
1d 16t 59m
Hold kæft hvor er de blevet dejlige at læse dust2’s artikler, de begynder at virke langt mere profesionelle end før hen, efter min mening.
#2 zEden
1d 16t 54m
bop bop, synes de lidt mere personlige artikler med stikpiller var bedre end det her
#4 weKz
1d 16t 32m
Ja de var da sjove og det er da os sjovt at læse de der top15 i dk med op/nedture osv, men synes artiklerne begynder at være mere velskrevet, personligt synes jeg det er rart.
#3 anakin
1d 16t 38m
Jeg savner virkelig overblik. Der burde være stillet op hvilke kampe der bliver spillet. Det syntes jeg altid der har været, men aldrig når rask skriver :)

Og jeg ved godt der står sådan en kasse fra comeon, men syntes bare ikke det fungere så godt. Er nok bare for gammel :(
#5 weKz
1d 16t 29m
Det står der da os nederst i reklamen, kunne forestille mig, det er derfor det ikke bliver skrevet 😄
#6 Kristja
1d 13t 17m
Lige min tanke 😄
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere