HooXi og roeJ skal i duel med blaqs tropper.

Flames og MASONIC brager sammen i dag

Dagens gruppespilskampe i Spring Sweet Spring 3 byder på dansk brag og et muligt gensyn med en IGL.

Links med * er reklamelink | Odds er hentet kl. 09:45 og kan ændre sig | 18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | Rofus.nu

Grupperne i Spring Sweet Spring 3 er i fuld gang med at blive afgjort, og torsdag er turen kommet til gruppe H, hvor der er rigeligt med danskere.

Her finder vi Copenhagen Flames, MASONIC, Apeks og Lilmix, og de to danske mandskaber mødes i den første kamp, mens de to andre hold krydser klinger i den anden kamp.

Begge kampe skydes i gang klokken 15:00, mens vinderne mødes i en kamp om plads i slutspillet, og taberne mødes i elimineringskamp klokken 18:00.

Den ene af de kampe kan blive et gensynsopgør. Apeks signede i sidste uge AcilioN, der har en fortid på Flames-mandskabet. Det kan derfor ende med et gensyn mellem IGL'en og nicoodoz og jabbi, der var under hans vinger på Copenhagen Flames.

Det kræver dog, at Apeks og Copenhagen Flames får samme resultat i de indledende kampe.

HYENAS og Tricked har allerede spillet sig videre fra gruppespillet. AGF blev elimineret fra Trickeds gruppe tidligere på ugen. Lyngby Vikings er desuden med i gruppespillet, og de er i skrivende stund i gang med deres første kamp.

Kampen kan ses på den officielle stream her:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.