Opret Log ind
Flames og MASONIC brager sammen i dag
Dagens gruppespilskampe i Spring Sweet Spring 3 byder på dansk brag og et muligt gensyn med en IGL.
Skrevet af: rask    10. juni 2021 10:26      

HooXi og roeJ skal i duel med blaqs tropper.

Links med * er reklamelink | Odds er hentet kl. 09:45 og kan ændre sig | 18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | Rofus.nu

Grupperne i Spring Sweet Spring 3 er i fuld gang med at blive afgjort, og torsdag er turen kommet til gruppe H, hvor der er rigeligt med danskere.

Her finder vi Copenhagen Flames, MASONIC, Apeks og Lilmix, og de to danske mandskaber mødes i den første kamp, mens de to andre hold krydser klinger i den anden kamp.

Begge kampe skydes i gang klokken 15:00, mens vinderne mødes i en kamp om plads i slutspillet, og taberne mødes i elimineringskamp klokken 18:00.

LÆS OGSÅ
Flames sælger tidligere holdkaptajn

Den ene af de kampe kan blive et gensynsopgør. Apeks signede i sidste uge AcilioN, der har en fortid på Flames-mandskabet. Det kan derfor ende med et gensyn mellem IGL'en og nicoodoz og jabbi, der var under hans vinger på Copenhagen Flames.

Det kræver dog, at Apeks og Copenhagen Flames får samme resultat i de indledende kampe.

HYENAS og Tricked har allerede spillet sig videre fra gruppespillet. AGF blev elimineret fra Trickeds gruppe tidligere på ugen. Lyngby Vikings er desuden med i gruppespillet, og de er i skrivende stund i gang med deres første kamp.

Kampen kan ses på den officielle stream her:

Ingen kommentarer endnu. Del dit indspark.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere