Opret Log ind
CEPTER BITSKINS banker tophold
Med cifrene 16-6 nedlagde CEPTER BITSKINS en af Ligaens helt store kanoner, mens AaB også høstede en lige så dominerende sejr.
Skrevet af: Amalie    8. juni 2021 21:50      

CEPTER BITSKINS har skudt sig op i den øvre del af tabellen i POWER Ligaen, da de slog MASONIC og dernæst Singularity på dominerende facon.

TOBIZ' mandskab, der netop har erhvervet sig zyp tilbage fra Tricked, leverede i den grad varen, da de overvandt MASONIC med cifrene 16-14 og dernæst noget overraskende bankede Singularity 16-6.

IGL TOBIZ sætter overfor Dust2.dk ord på dagens ligakampe, hvor CEPTER BITSKINS hentede vigtige point, der har bragt mandskabet op på en femteplads i POWER Ligaen.

Jeg synes kampen mod MASONIC bliver lidt for tæt pga. vi taber mange clutches, men tilgengæld vinder vi nogle deaglerunder/force, vi ikke burde. Mod Singularity gambler vi lidt og ender på Inferno uden pracc, så den kamp bliver vundet på,  at vi rammer bedre på dagen, hvor man bare må sige at wAGNR står for en stor del af den sejr. Maskine, fortæller TOBIZ.

Her spillede særligt wAGNR en stor rolle, da den 20-årige rifler var at finde på toppen af scoreboardet i begge opgør og mod Singularity leverede en 28-7 score. 

AaB ødelægger Astralis Talent

Også AaB havde en god dag på kontoret, da de slog Astralis Talent med intet mindre end 16-4. alexsomfan og kompagni indtager dermed andenpladsen i tabellen, da de har vundet fem ud af syv kampe indtil videre.

Det var da også en selvsikker Patti, der forud for kampen på Twitter skrev, at de i dag ville ødelægge Astralis Talent. Sådan gik det bestemt også særligt takket være Patti, der præsterede en 2.03 rating med sin 24-7 score mod Astralis-drengene.

#1 Martin
3d 22t 22m
De er friske nok i ÅB lejren :aab: :aab:
#2 OJ1738
3d 21t 12m
OK Patti :o
#3 leandr
3d 19t 54m
Synes godt nok det ser kritisk ud med Astralis Talent. Bør man ikke begynde at stille spørgsmålstegn ved noget? Synes de ser markant værre ud end deres originale lineup. Dengang med Ronic og Zyphon synes jeg i hvert fald at man kunne se en fremgang med det lineup. Nu sejler det bare rundt. Forstår slet ikke, at man har fået VNG til at stå for tingene. Jeg kan ikke se hvorfor han har kompetencerne til at skulle være assistenttræner for main holdet og hvad end han er for talentholdet. Jeg synes vi er kommet så langt, at man burde revurdere setuppet. Hyr en mand med erfaring på et højt niveau fra CS:GO, også lad ham sammensætte et hold.
#6 casle
3d 14t 0m
Er han assistenttræner på main holdet? Hvor har du læst det henne? Det er gået min næse forbi.
#7 KuB1K
3d 11t 3m
Han skriver det selv på hans twitter profil
https://twitter.com/vngcsgo?lang=en

Plus det stod i pressemeddelsen da har trådte ind i Astralis
https://www.hltv.org/news/30622/astralis-launch-ta..
#8 casle
3d 10t 5m
Tak for det, det må jeg have overset.
#9 leandr
3d 6t 15m
Du er faktisk en af dem jeg ville sætte til at lave sådan et hold :) Virker til du har kompetencerne til det.
#10 casle
3d 3t 46m
Tak for det, det betyder rigtig meget for mig at få sådan en besked.
#4 LeffeN
3d 19t 33m
Let's go AaB
#5 DGaard
3d 14t 2m
:aab: :aab:
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere