Opret Log ind
Sådan gik AcilioNs debut
Danskeren fik her til aften debut med det svenske Apeks-mandskab, der hentede ham fra Copenhagen Flames i sidste uge.
Skrevet af: Amalie    8. juni 2021 22:30      

AcilioN sejrede i sin debut for Apeks.

Danske AcilioN fik i dag sin debut med det svenske Apeks, da de løb med sejren over Nemiga i ESEA Premier.

Danskeren blev i sidste uge præsenteret hos Apeks, da han skiftede væk fra Flames-bænken, hvor han satte sig for at søge nye veje midt i maj.

LÆS OGSÅ
Flames sælger tidligere holdkaptajn

Dagens debut startede ellers halvsløjt ud, da Nemiga kørte Apeks over på Inferno. Her var det især russiske iDISBALANCE, der var mødt brandvarm op på serveren, og præsterede en rating på hele 1.85.

Andet map var altså stedet, hvor Apeks skulle kæmpe sig tilbage i kampen, og dét formåede de da også at gøre. Her kom det skandinaviske mandskab nemlig foran 10-5 ved sideskiftet, og selvom det blev en smule tæt efterfølgende, kunne de alligevel lukke mappet med stillingen 16-12.

Kampen skulle altså afgøres på Dust2, og her viste Apeks-mandskabet sig endnu en gang fra deres stærke side, da de kom foran 11-4. Nemiga kæmpede sig tilbage med nogle runder, men det var dog aldrig nok til at indhente Apeks, hvorfor AcilioN og co. altså kunne lukke kampen til deres fordel.

ESEA Premier Season 37 Europe
Bedst af tre maps
Apeks
2 - 1
Nemiga
de_inferno 6 - 16 de_inferno
de_vertigo 16 - 12 de_vertigo
de_dust2 16 - 8 de_dust2

AcilioNs debut for Apeks blev desuden holdets første sejr i gruppespillet i ESEA Premier, hvor mandskabet indtil videre har tabt fire ud af fem kampe. Med tre point placerer Apeks sig altså i bunden af gruppe A, mens BIG derimod topper gruppen med 15 point.

#1 OJ1738
3d 21t 27m
Imponerende comeback til trods for et hårdt første map!
#2 Django
3d 12t 43m
Norske kommentatorer er altid sjove at høre på og denne var i hvert fald svært begejstret. https://clips.twitch.tv/ThankfulTenuousTofuKappaWe..
#3 sebh
3d 10t 12m
Hold kæft det er sjovt :D "Hvis du får 3 frags med en galil er der ingen tvivl om du er verdens bedste spiller". Kæft jeg var flad :D
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere