Opret Log ind
HYENAS vinder gruppen efter tætte opgør
Danskerne ender som nummer ét i deres gruppe efter to sejre, der dog blevet noget tættere end spillerne spåede.
Skrevet af: Amalie    8. juni 2021 20:35      

Kjaerbye, gaden og resten af HYENAS-mandskabet vinder deres gruppe i Spring Sweet Spring.

Danske HYENAS har i dag vundet deres gruppe i Spring Sweet Spring 3 Regionals, akkurat som Fessor forudsagde det før kampstart.

Det blev dog noget tættere end den unge spiller forventede, da de vandt med cifrene 2-1 i begge opgør, og det ikke just var overlegne sejre, de høstede. HYENAS mødte finske KOVA i åbningskampen, hvorefter de stod overfor Galaxy Racer i gruppens vinderkamp.

LÆS OGSÅ
HYENAS-spiller højt på strå: "Vi ser os selv som kæmpe favoritter"

Udover at danskerne er videre til turneringens andet stadie, kan de også glæde sig over en belønning på godt 6000 kroner for at ende som etter i GSL-gruppen.

Stærk start i Spring Sweet Spring

Danskerne kom godt fra start i åbningskampen, hvor de ganske overbevisende sikrede sig sejren på deres mapvalg efter en 11-4-halvleg på T-siden. Her leverede særligt Fessor varen med en 1.78 rating.

På Nuke var det dog finnerne, der trods den storspillende Fessor, havde overhånden, da de lukkede kampen med 12 sammenhængende CT-runder.

Det blev derfor ikke en hurtig 2-0, som Fessor havde spået, da afgørelsen først faldt på Inferno. Selvom danskerne kom bedst fra start, blev det alligevel en tæt omgang, da KOVA hentede en 13-9-føring før HYENAS indsatte en slutspurt, der sikrede dem sejren i sidste ende.

Spring Sweet Spring 3 Regionals
Bedst af tre maps
KOVA
1 - 2
HYENAS
de_mirage 5 - 16 de_mirage
de_nuke 16 - 13 de_nuke
de_inferno 13 - 16 de_inferno

Tæt vinderkamp går danskernes vej

Derfor gik HYENAS videre til gruppens vinderkamp, som stod mellem dem og Galaxy Racer, der slog SJ i deres åbningskamp. Vinderkampen blev noget af en neglebider, da første map måtte i overtid efter to tætte halvlege.

Danskerne løb med sejren på første map i overtid, men heller ikke i denne omgang blev det en 2-0-sejr, siden Galaxy Racer dominerede på T-siden af Inferno og gjorde krav på deres mapvalg.

Kjaerbye trådte dog i karakter på det afgørende map med en 1.59 rating og 29 kills, da han førte holdet til sejr.

Spring Sweet Spring 3 Regionals
Bedst af tre maps
HYENAS
2 - 1
Galaxy Racer
de_mirage 19 - 16 de_mirage
de_inferno 11 - 16 de_inferno
de_overpass 16 - 13 de_overpass

HYENAS er dermed videre til andet stadie af Spring Sweet Spring, som er en swiss-gruppe med i alt 16 hold. Udover HYENAS er også Tricked og Fiend videre, da de vandt deres grupper, mens de resterende hold endnu ikke er fundet.

#1 JENS_LYN
3d 23t 16m
Godt arbejde :)
#2 JaapStam
3d 21t 34m
Sådan! Legenden om North lever!
#3 OJ1738
3d 20t 55m
Flot - fedt at se de holder stimen!
#4 MrBlond
2d 22t 26m
Lækker!
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere