KSCERATO og resten af FURIA kan i dag får revanche mod Liquid i finalen.

Den nordamerikanske RMR-turnering afgøres

Brasilianerne kan få revanche i nattens finalekamp, men fastholder føringen i RMR-tabellen uanset resultatet.

I nat afgøres den Nordamerikanske RMR-turnering cs_summit 8, hvor finalen står mellem FURIA og Liquid, når klokken slår 23:30.

FURIA sætter sig op til revanche

FURIA blev sendt i consolidation finalen efter et nederlag til Liquid, som derved sikrede sig den første finaleplads. I nat blev den sidste finalist så fundet i opgøret mellem FURIA og EXTREMUM, hvor førstnævnte løb med en 2-0-sejr efter overtid på andet map.

Kampen blev skudt i gang på Nuke, hvor det så ganske tæt ud frem til sideskiftet. Her løb FURIA for alvor fra jkaem og kompagni, da en storspillende KSCERATO skød det brasilianske mandskab til sejr.

FURIA fortsatte det gode spil på CT-siden af Vertigo, hvor de dominerede med en 11-4-halvleg. EXTREMUM kæmpede sig dog tilbage, da de også viste tænder på CT-siden og vente slagets gang. Det lykkedes dem at hente en 15-13-føring, som de dog ikke fik omsat til en mapsejr, da brasilianerne vandt kampen i overtid.

Finaletid i den Nordamerikanske RMR-turnering

FURIA får i finalen mulighed for revanche, når de endnu engang møder Liquid.

De to Nordamerikanske tophold støder sammen i en bedst-ud-af-fem finale, der kunne gå hen at blive en meget tæt - og meget lang - kamp. Da de to hold dystede om den første finaleplads blev vandt Liquid blot ganske snævert efter to maps i dobbelt overtid.

Bliver det lige så tæt i Bo5-finalen, kan man formentlig stå tidligt op mandag morgen og se afgørelsen, da kampen starter 23:30 europæisk tid. Finalekampen kan i nat følges her.

RMR-stillingen forbliver uændret

Vinderen af finalen høster lidt mere end 103.000 kroner, mens andenpladsen modtager knap 61.000 kroner. Vigtigst af alt er de afgørende Regional Major Ranking point, hvor vinderen kan se frem til at modtage 1600 og andenpladsen får 1500 RMR-point.

FURIA fører i øjeblikket i den nordamerikanske RMR-stilling, mens Liquid indtager tredjepladsen efter EXTREMUM. En Liquid-sejr i nat vil ikke være nok til at overtage EXTREMUM, men EliGEs mandskab kan lægge større afstand til EG og fastholde deres Legend-placering. EG står derimod til at kvalificere sig som Challenger til den kommende Major.

#1(Med 1 svar)
30. maj 2021 kl. 22:46
MasterFastMan
Er der en venlig sjæl der kan forklare mig hvorfor nip Vs mouse er en bo3 og cis og America er bo5? Er det ikke den samme "turnering" når de nu alle spiller om rma points ?
#2(Med 0 svar)
30. maj 2021 kl. 23:08
yez
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Det er forskellige arrangører af de 3 turneringer. Valve har bare "godkendt" dem til at give RMR point til deres Major.
#3(Med 0 svar)
31. maj 2021 kl. 00:39
jeg troede de gik ud fra samme princip eller reglsæt når det var rmr turnering åbenbart ikke helt :D
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.