JW har undskyldt for sig niveau - eller mangel på samme.

Undskylder til fans: Så ringe har han været

Den svenske stjerne har offentligt undskyldt for sit lave niveau gennem den seneste tid.

JW har gjort sig bemærket på det seneste, men det er desværre ikke for sit gode spil. Det er derimod, fordi han har lagt et uhyre lavt niveau for dagen gennem hele 2021, og dette har den 26-årige svensker undskyldt for.

Det skete i et opslag på Twitter i går.

Her lagde den svenske stjerne nemlig kortene på bordet og undskyldte for sit manglende niveau i den seneste tid, som han tager på sin egen kappe.

Herunder er et uddrag af JWs TwitLonger:

De sidste par turneringer har været utroligt hårde for mig mentalt, og jeg har virkelig forsøgt at arbejde med det, men hjernen er en kompleks ting, og for det meste giver ting ikke rigtig mening. Jeg forsøger ikke at benægte, at jeg har underpræsteret helt ekstremt, det har jeg virkelig, og det er kun på min kappe, ikke andres.

Jeg har altid gjort alt hvad jeg kunne i de sidste otte år (bortset fra de der få måneder, I ved...) for at få fnatic til tops, og jeg vil fortsætte med at gøre det. Hvad det præcis betyder for mig individuelt i fremtiden, må vi vente og se.

Statistikkerne taler for sig selv

Prangende har det da også langt fra været i år for den tredobbelte Major-vinder og tidligere Major-MVP, som tre gange har været i top-10 på HLTVs liste over verdens bedste spillere.

Lader man øjnene glide ned over statistikkerne fra i år, og sammenligner med dem fra sidste år, så er der da også en tydelig forskel. I år er svenskerens rating nemlig hele 0.18 lavere end i 2020.

Herunder kan JWs statistikker fra henholdsvis 2021 og 2020 ses:

Med til historien hører dog også, at JW har indgået i et stort rolleskift. Her blev det nemlig besluttet, at Jackinho skulle overtage rollen som AWP'er, mens JW overgik til en rolle som riffelspiller.

Ramler ned ad ranglisten

fnatic har heller ikke ligefrem været prangende som hold, når man kigger på mandskabets placering på HLTVs rangliste.

I en periode i 2020 lå mandskabet og kæmpede med i toppen af listen, mens de endda havde rollen som det bedste hold i verden i én uge.

I år har det dog set meget anderledes ud. I skrivende stund indtager fnatic nemlig blot 24. pladsen på listen, hvilket langt fra må siges at være godt nok for en så stor organisation.

Der skal derfor ske helt andre ting i fnatic-lejren, og her kan der altså gisnes om, hvorvidt løsningen ligger i at udskifte en JW, som i den grad har præsteret under niveau på det seneste. Hvad det dog ender med, kan kun tiden vise.

#1(Med 0 svar)
18. maj 2021 kl. 12:30
Lemmy
Respekt til JW for sine udtagelser, men altså det har jo stået på i længere tid, så hvordan han lige vil hæve niveauet til at de kan begynde at lave dybere playoffs runs, det ser jeg simpelthen ikke :)
#2(Med 6 svar)
18. maj 2021 kl. 14:57
Wasin
Selvom jeg har respekt for man står frem og siger undskyld så klinger det bare hult når niveauet har været så lavt som det trods alt har, fordi man ved jo det langt hen af vejen skyldes der simpelthen ikke bliver lagt tid nok i det.

De kan jo ikke ud af ingenting pludselig blive så individuelt dårlige som de har været. Det er jo fordi de enten ikke spiller nok som hold og i særdeleshed individuelt. Hvis de var blevet slået af bedre modstandere, fair nok. Men de er jo blevet slået af dem selv mere eller mindre!
#4(Med 5 svar)
18. maj 2021 kl. 15:32
Phoey
Der har været for meget hygge i diverse Esportal events med random mixes på kryds og tværs af Fnatic spillerne. Det minder efterhånden om en vennegruppe og ikke en seriøs kandidat til noget stort.
#5(Med 4 svar)
18. maj 2021 kl. 17:24
Wasin
Yeah præcis. Det virker som vennetjenester og hygge cs, og derfor er den her undskyldning også lidt bob bob :D
#6(Med 3 svar)
18. maj 2021 kl. 19:58
Phoey
Jeg er ganske enig.
Nu har mit og hold og jeg selv mødt en fnatic core + friends 2-3 gange i diverse kvals og cash cups. Jeg nægter at tro på, at det er de optimale træningsbetingelser. Hvis man synes det er sjovt at rive hold rundt med fuld faceit stil.. - Fair at de gør det. Men så skal de ikke skrive tude breve på twitter over at performe dårligt. Så må de sgu arbejde seriøst for det.
#8(Med 2 svar)
18. maj 2021 kl. 21:21
Wasin
Du mener ikke at rive dig rundt på serveren er den optimale forberedelse til en major eller hvad siger du til mig? ;)
#9(Med 1 svar)
19. maj 2021 kl. 00:36
Phoey
Jeg siger til dig, at hvis de virkelig vil forberede sig, så gør de det med deres eget lineup. Ikke Brollan, JW, Krimz som lige spurgte rengøringskonen og hendes søn om de ville spille Esportal.
#10(Med 0 svar)
19. maj 2021 kl. 13:22
Wasin
Haha got it!
#3(Med 0 svar)
18. maj 2021 kl. 15:04
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Tænker det er tid til JW bliver bænket.
#7(Med 0 svar)
18. maj 2021 kl. 20:34
PillerPaller
En ting er at han ikke rammer noget som helst, noget andet er, at han helt alvorligt ikke ejer skyggen af spilforståelse - han er simpelthen så hovedrystende ubegavet i sit spil ...
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.