Opret Log ind
Stjerne skyder G2 i kvartfinalen
Det var, som forventet, den bosniske stjernespiller, der toppede scoreboardet i dagens sejr.
Skrevet af: annemai    13. april 2021 19:30      

NiKo levede som sædvanlig op til sin stjernestatus på holdet.

G2 skød sig tidligere i dag til en 2-0-sejr over Endpoint, hvorfor førstnævnte nu er videre til kvartfinalen i BLAST Premier Spring Showdown.

Det kom muligvis heller ikke som den store overraskelse for nogen, da G2 var storfavoritter til at vinde dagens opgør. Holdet, som tæller fætrene NiKo og huNter-, var brandvarme lige fra start, og fik således hurtigt skudt sig i føring på første map, Inferno.

Efter sideskiftet fandt Endpoint dog et ekstra gear frem, og særligt britiske Surreal var flyvende med 32 kills på første map. Dette var dog ikke nok til at stoppe stjernespilleren NiKo, som ganske sikkert fik skudt G2 til sejr på Inferno.

Andet map startede ganske tæt, men det holdt dog ikke ved. Her var det igen den 24-årige stjerne, NiKo, som vandt runderne for G2 - nu med hjælp fra fætteren huNter-, som med en rating på 1.60 sikrede mandskabet pladsen i kvartfinalen.

BLAST Premier Spring Showdown 2021
Bedst af tre maps
G2
2 - 0
Endpoint
de_inferno 16 - 14 de_inferno
de_dust2 16 - 11 de_dust2
de_vertigo de_vertigo

G2 overlever derfor helt indtil på fredag, hvor kvartfinalen skydes i gang. Her har modstanderen dansk islæt, når OG tager imod G2 - og her bliver der altså direkte duel mellem de to navnebrødre, nemlig G2s stjerne NiKo og OGs egen danske niko.

Endpoint, derimod, må se sig slået ud af turneringen, præcis som danske Astralis måtte tidligere i dag.

Det er dog ikke helt slut med BLAST Premier Spring Showdown for i dag. Liquid og Dignitas er nemlig lige startet på deres interne opgør, som kan følges herunder:

#1 MoX
2021-04-14 15:56
G2 står og falder med NiKos præstationer, nøjagtigt som i Faze.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere