Opret Log ind
Fritstiller to spillere: "Vi er sultne efter mere"
Atlando er blevet reduceret til tre mand, da organisationen netop har fritstillet to spillere.
Skrevet af: JSand    4. april 2021 23:35      

PihLziNh0 er ikke længere en del af Atlando.

PihLziNh0 og Helik er ikke længere en del af Atlando, da de to spillere netop er blevet fritstillet fra organisationen.

Det kunne Atlando afsløre på Twitter tidligere i dag.

I den forbindelse har Dust2.dk hevet fat i Atlandos administrerende direktør og medejer, Rustam, for at høre nærmere om situationen, og hvorfor holdet nu blot består af tre spillere.

Vi har været rigtig glade for begge gutter, som har været der for holdet og for de andre spillere. 

De (PihLziNh0 og Helik red.) har været en del af lineuppet i nogle måneder, og vi har givet dem den plads, de hver især havde brug for. Efter en snak med vores coach, cube, og vores in-game leader, Tekzinz, følte både PihLziNh0 og Helik dog, at de ville søge nye veje - noget jeg selvfølgelig støtter 100 procent op omkring. Samtidig  følte både Tekzinz og cube også, at det var det rette valg for alle parter at lade dem gå, fortæller Rustam til Dust2.dk.

De konkrete grunde til, at både PihLziNh0 og Helik leavede, ønskede Rustam ikke at kommentere yderligere på, mens førstnævnte heller ikke havde nogen kommentar til det.

Dog kan Atlandos administrerende direktør løfte sløret for, at organisationen har taget imod noget af den kritik, de nu forhenværende spillere har haft, hvorfor der også allerede i den nærmeste fremtid kommer nogle nye tiltag på bordet.

Helik og PihLziNh0 havde hver sin grund til at forlade Atlando, som vi desværre ikke kunne gøre så meget ved.

Når det er sagt, så har det selvfølgelig også betydet, at vi har lært en del af det, de har sagt, og det er noget, vi fremadrettet kommer til at arbejde på. Helt konkret betyder det, at vi som organisation kommer til at være tættere på den enkelte spiller ved blandt andet at have flere folk omkring Counter-Strike-holdet. 

Sultne efter mere

Sidste sæson bød på en 7. plads i Ligaen til Atlando, men allerede i næste sæson bliver der sigtet efter stjernerne, da organisationen ikke stiller sig tilfreds med midterplaceringer.

Det nye Atlando-lineup kan nemlig nå rigtig langt, lyder det fra den administrerende direktør, som samtidig håber på at bygge videre på en fin sidste sæson, hvor de dog nu er sultne efter endnu mere.

Vi er sultne efter mere. Sidste sæson havde flere forudset os kæmpe om overlevelse, men vi modbevidste dem alle og var endda tæt på at lykkes med en stærk slutspurt.

Det kommer vi til at bygge videre på. Kan vi formå at skabe et fælles mål og holdånd omkring CS:GO, hvor spillerne og ledelsen kæmper for hinanden både på og udenfor serveren, så kan vi nå meget langt med vores lineup, slutter Rustam af.

Om Atlando formår at toppe sidste sæsons syvendeplads må vi vente med at se, indtil den nye sæson bliver skudt i gang den 3. maj.

For nu består Atlando af:

  • dk Tekzinz
  • dk buNNy
  • dk Mahhe
     
  • dk cube (coach)
#1 Martin
2021-04-04 23:53
Spændende hvem de kan tiltrække.
#2 rafikoN
2021-04-05 00:21
Det er virkelig gået ned af bakke efter b0ychild ikke er i org'en mere.
#3 BYRTz
2021-04-05 00:43
Jeg elsker at kigge på dust2 en gang om måneden og se hvor mange der holdjumper. Nogle ting ændrer sig bare aldrig :D
#4 Sonny
2021-04-05 01:00
Er sku ikke helt enig i det du skriver. De seneste ting har været hold der har kicket spillere og ikke folk der er leavet et hold, fordi de tror de kan finde noget bedre. Så ikke ligefrem holdjumpere...
#7 dinesen
2021-04-05 13:27
De seneste ting? Hvilke ting? Er det bare jeres hold der kickede en?
#8 Sonny
2021-04-05 13:33
og nyheden her? de fritstiller dem er vel det samme som at kicke.

singularity har også lige kicket remoy
#10 Kristja
2021-04-05 16:05
"Helik og PihLziNh0 havde hver sin grund til at forlade Atlando, som vi desværre ikke kunne gøre så meget ved."
#5 b0ychild
2021-04-05 01:07
Det nuværende/Ex-Atlando spillere har tilgengæld været sammen i rigtig lang tid, taget den danske scene i betragtning.
#6 Frix-
2021-04-05 06:37
Alt held og lykke til PihLziNh0 og Helik. Bliver interessant og se hvem de kommer til at spille med, smat hvad Atlando gøre. Held og lykke!
#9 zey
2021-04-05 13:40
gad godt vide, om det med at roterer spillere rundt, gavner den danske scene i forhold til viewers og generalt interesse..
for synes godt nok det ved at blive kedeligt..
#11 Phoey
2021-04-05 16:52
Transfervinduet midt i sæsonen burde i hvert fald fjernes. En del hold skifter efter sæsonen alligevel.. “to” transfervinduer pr. Sæson virker bare for meget taget deres længde i betragtning.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere