Hvis rygterne holder stik, kan vi meget vel se niko tørne ud for OG om få dage.

Danskere får debut i DreamHack Masters kvalifikation

Turneringsarrangøren har offentliggjort de inviterede hold til den lukkede kvalifikation, og her er danskere på alle mandskaberne.

DreamHack har offentliggjort de fire hold, som er blevet inviteret til den lukkede kvalifikation til DreamHack Masters Spring, og her er danskere på alle mandskaberne.

Heroic, Complexity, Cloud9 og OG har alle modtaget en invitation, mens yderligere fire hold findes gennem den åbne kvalifikation, som er i fuld gang.

Blandt andre fnatic, Sprout og MIBR deltager i den åbne kvalifikation, mens også en række danske mandskaber kæmper med. Du kan følge danskernes kamp i den åbne kvalifikation lige nu på Dust2TV ved at trykke her

Deltagerlisten i den lukkede kvalifikation til DreamHack Masters Spring 2021 ser indtil videre ud som følger:

  • Danmark Heroic
  • Complexity
  • Åben kvalifikation
  • Åben kvalifikation
  • OG
  • Cloud9
  • Åben kvalifikation
  • Åben kvalifikation

Den lukkede kvalifikation bliver første gang, vi ser Heroic i aktion med deres to nye tilføjelser i form af sjuush og refrezh. De to danskere blev søndag præsenteret som nye Heroic-spillere, hvor de blev hentet i MAD Lions. 

Kvalifikationen kan samtidig gå hen at blive ny debut for den nu bænkede Heroic-spiller niko, der er rygtet til OG. Det europæiske mandskab har senest bænket franske NBK-, og dermed er nede på bare fire spillere med få dage til, at turneringens startskud lyder.

Den lukkede kvalifikation afvikles denne weekend fra den 6. til 7. marts. De otte hold dyster om en af i alt tre pladser videre til DreamHack Masters Spring 2021.

Hovedturneringen, der har en præmiepulje på 1,5 millioner kroner, huser samlet 16 hold, hvoraf tre kommer fra den europæiske kvalifikation, et enkelt hold fra den Nordamerikanske kvalifikation samt 12 direkte inviterede hold, der endnu ikke er offentliggjort.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.