karrigan har lagt en plan for FaZe' udvikling det næste år.

"Jeg vil som minimum have en top 4 placering ved Majoren"

Mandag gæstede FaZe' nye ingame leader HLTV Confirmed, hvor der blandt andet blev snakket om forventningerne til holdets udvikling.

Mandag kom karrigan i den varme stol på talkshowet HLTV Confirmed, hvor danskeren blandt andet snakkede om forventningerne til de kommende måneder. 

I sidste måned blev skiftet fra mousesports en realitet, da karrigan blev præsenteret hos FaZe, som han også repræsenterede fra 2016 til 2018. Det er dog et noget andet FaZe, da rain er den eneste spiller tilbage fra storhedstiden.

Sigter efter top-4 ved Majoren

FaZe består nu, foruden karrigan og rain, af broky, coldzera og Twistzz, og den danske ingame leader har store ambitioner for det stjernespækkede mandskab. 

Selvom holdet endnu ikke har sat nogle mål, har karrigan selv et klart mål for FaZe-mandskabet både seks og 12 måneder nede af vejen. 

Mit mål er, at vi er klar til Majoren i november. Alt før det er bare en del af læringskurven. Jeg vil ikke have, at vi peaker i den næste turnering og lige pludselig ligger nummer et i verden. Jeg vil have den her kurve, som vi havde i mousesports. Det får mig til at føle, at man bliver ved med at forbedre sig.

For mig handler det bare om at blive klar til Majoren. Og det betyder, at jeg som minimum vil have en top-4 placering ved Majoren. Det er der, jeg vil se os om seks måneder. Når vi snakker om et år, er det selvfølgelig der vi skal være nummer ét. 

Den erfarne ingame leader har allerede lagt en plan for, hvordan målene om en top-4 placering ved Majoren til november og en førsteplads på verdensranglisten om et år skal opnås.

Jeg har en specifik måde at gøre det på. De første tre måneder forsøger jeg at lære alle på holdet at kende, snakke, få deres mentalitet og roller på plads. Tredje til niende måned skal vi vinde mindst en turnering i den periode - eller to alt efter hvordan det går. Fra niende til 12. måned er der hvor man skal peake som hold. 

Kjaerbye sidder imidlertid stadig på bænken hos FaZe, og på HLTV Confirmed blev der da også spurgt ind til danskeren skæbne. Her afviste karrigan, at FaZe ville arbejde i et seksmandslineup på nuværende tidspunkt, hvilket samtidig betyder, at vi ikke kommer til at se Kjaerbye i spil for FaZe.

Du kan se hele episode med karrigan herunder:

#1(Med 0 svar)
5. marts 2021 kl. 10:17
bruja
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Den mand fortjener sku en Major! Tror også funky Finn og Faxe-boys har ramt et lineup der kan drille de fleste
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.