dobu var tæt på at blive holdkammerat med Snappi, men nu er han ikke selv en del af TIGER længere.

Skulle have indeholdt dansker: Nu går de fra hinanden

TIGER og de fem mongolske spillere går nu fra hinanden, da organisationen står uden hold.

TIGER har valgt at skille sig af med det mongolske mandskab, som længe har repræsenteret organisationen.

Det lå dog ikke altid i kortene, at organisationen skulle have bestået af fem spillere fra Mongoliet, da danske Snappi såvel som engelske smooya var meget tætte på at blive en del af TIGER tilbage i maj.

Det kom endda så vidt, at den danske in-game leader blev købt af TIGER for tre dage efter at blive lejet ud til Astralis, da organisationen angiveligt fortrød at have hentet ham og smooya, fordi der var kommet ny tiltro til det allerede eksisterende mandskab.

Derfor endte det aldrig med at blive til kampe for TIGER for Snappis vedkommende, da organisationen blev ved med at have et fuldt hold fra Mongoliet.

Denne beslutning har ikke ligefrem båret frugt, da holdet endte med at lave andre udskiftninger et par måneder efter at have skilt sig af med Snapp igen, mens mandskabet har stået meget stille på verdensranglisten siden, hvor de senest lå placeret som nummer 74 i verden.

Holdet bliver dog sammen, selvom de ikke længere er en del af TIGER, fortæller spillerne til HLTV.org, hvorfor det bliver spændende at se, om de kan markere sig som Asiens bedste mandskab, selvom der ikke er nogen organisation bag dem.

TIGER bestod af:

  •  dobu
  • kabal
  • neuz
  • nin9
  • rate
     
  • flynn
#1(Med 0 svar)
24. februar 2021 kl. 21:21
Lemmy
Det var da en børnehave.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.