Aleksib gæstede mandag HLTV Confirmed, og her talte han om en del af OGs nuværende udfordringer.

OG-kaptajn: "Det er igen at måtte tage et skridt tilbage"

Den finske kaptajn deltog i mandags i HLTV Confirmed, og her talte han blandt andet om OGs holdkort.

Er tiden kommet til en udskiftning hos OG?

Ingame leader Aleksib gæstede mandag talkshowet HLTV Confirmed, hvor han kom en tur i den varme stol, og her var holdkortet også oppe at vende. 

Tomt trofæskab

OG har haft det samme holdkort, siden organisationen trådte ind i Counter-Strike i december 2019. Her præsenterede de det internationale hold bestående af danske valde, Aleksib, NBK, mantuu og ISSAA. 

Aleksib kaldte tidligere slagets gang for ENCE og bragte dem til en Major-finale i Katowice tilbage i 2019.

Det er dog ikke blevet til nogen trofæer med OG, hvilket ifølge ingame leaderen ikke skyldes strategiske begrænsninger, men i højere grad falder på det individuelle niveau.

Helt ærligt så tror jeg, at det bare kræver, at vi kan få nogle headshots, fordi vi har været et hold i 14 måneder nu, og vores playbook er virkelig dyb. Mængden af scenarier vi har været igennem og regler, vi har på plads, eller beslutninger, vi har taget, når vi tager kontrol over mappet, alting er så detaljeret. Vi har så meget mere end nok til at vinde noget - efter min mening. Jeg føler, vi har mere, end vi havde, da jeg var i ENCE - og vi vandt noget i ENCE, fortalte Aleksib mandag på HLTV Confirmed.

Ping- og visumproblemer

OG-mandskabet har spillet alle deres turneringer hjemmefra under COVID-19 pandemien, og her har særligt ISSAA været påvirket af omstændighederne, da han kæmper med høj ping fra Mellemøsten.

Selv hvis holdet besluttede sig for at rykke ind i OGs gaming hus i Lissabon, Portugal, ville det ikke være muligt for ISSAA, der er bosat i Jordans hovedstad, at komme afsted.

Alting han (ISSAA, red.) forsøger at gøre, når det kommer til internetproblemer, når det kommer til visum, hvis vi overvejer at have en bootcamp, er et problem. Alting er super svært, på grund af hvor han bor. Normalt, i vores kampe, har alle mellem 30 og 50 ping, mens ISSAA har 80 eller 90. Det er så svært, fordi man ikke ved, hvor lang tid den her COVID-periode bliver, og jeg ved, at ISSAA er limen på LAN. Han giver en masse hype, og han skyder bedre. Vi tror, at den her onlineperiode har trukket ISSAA en hel del ned, og det er virkelig uheldigt.

I dag sagde ambassaden, at ISSAA ikke kan rejse til Lissabon lige meget hvad. Selv hvis han havde visummet lige nu, kunne han ikke rejse. Så vi må finde på noget andet, og det er igen at måtte tage et skridt tilbage, men vi må finde ud af noget andet som et hold. 

Med ISSAA fastlåst i Jordan, bundet til internetproblemer og høj ping, var nu måske et godt tidspunkt at overveje muligheden for et seksmandslineup. Alligevel er det ikke noget, der er tænkt meget over. Aleksib afslører dog, at der bliver snakket en hel del på holdet efter et skuffende resultat i IEM Katowice 2021.

Vi har ikke tænkt så meget over det, fortæller Aleksib om muligheden for et seksmandslineup.

Vi har individuelle samtaler, holdsamtaler, alle slags samtaler (griner). Men sagen er den, at vi lige er braget ud af en turnering (IEM Katowice, red.) som vi havde høje forventninger til og trænet virkelig hårdt til. Så lige nu er vi i en periode med en masse diskussioner. Jeg har ikke de præcise svar, men alt jeg siger er, at vi diskuterer for at finde ud af sagerne.

OG endte på en 13.-16.-plads i IEM Katowice efter 2-0-nederlag til Vitality og Faze. Mandskabet er desuden dalet på ranglisten, hvor de er faldet seks pladser den senest måned for nu at indtage 12. pladsen.

Holdet hentede nær et trofæ i både IEM New York og Flashpoint 2, hvor de dog tabte finalen til henholdvis Faze og Virtus.pro.

OG består af:

  •  Aleksib
  • Danmark valde
  • NBK
  • mantuu
  • ISSAA

Del din mening i kommentarsporet

Er tiden kommet til en udskiftning hos OG?

#1(Med 0 svar)
23. februar 2021 kl. 22:58
BehinD
Farvel Issa halløj maden
#2(Med 0 svar)
23. februar 2021 kl. 23:21
Lemmy
-NBK + Jackz og -ISSA + Maden (#1)
#3(Med 3 svar)
24. februar 2021 kl. 00:54
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Hvorfor siger i + Maden, har han det ikke fint i FPX, de er jo lige blevet købt?

+Bubzkji ville da være lige til højrebenet, alt efter hvor meget Astralis føler de kan tage for ham.

Af frie agenter (ingen buyouts) så er der Michu/Calyx, Aizy, Lekr0, oBo, Sergej, Sunny(?) eller en eller anden ung FPL gut (jeg har dog ikke hørt om nogen, der giver god mening her).
#4(Med 2 svar)
24. februar 2021 kl. 01:05
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sergej er på pause, obo er på pause, lekro ville være et step Down, samme ville michu. Aizy ville i og få sig være en god men risikabel signing
#5(Med 0 svar)
24. februar 2021 kl. 01:40
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Nu nævnte jeg også bare de “gratis muligheder” :) hvis de gerne vil spendere lidt, så er der nok bedre muligheder.
oBo vil vist gerne spille igen, men jeg tror ikke nogen EU baseret org tør satse på ham.
Ellers er jeg enig i at de andre nok ikke er en direkte upgrade, så det ville mere være ift. at kunne bootcampe/comms osv.
#9(Med 0 svar)
24. februar 2021 kl. 12:10
Radski
Sergej militærophold er kun 6 mdr, så snart slut
Obo har sagt han er klar til at spille na/eu igen
Michu er vild entry, så han ville gavne mere imo
Aizy på kontrakt
#6(Med 0 svar)
24. februar 2021 kl. 11:17
jabroni
De mangler noget aggression. Synes nærmest, at NBK er den mest aggressive spiller på det hold, hvilket ikke er optimalt. Årsagerne til, at Bubzkji ikke passer i Astralis spillestil, er et argument for, hvorfor OG kunne have glæde af ham. Hvis de har både NBK og Bubzkji, har OG også et stærkt twitter game!

Noget andet: "Det er igen at måtte tage et skridt tilbage" - hvad er det for en mærkelig oversættelse i en overskrift intet mindre? :)
#7(Med 2 svar)
24. februar 2021 kl. 11:40
Ahmed
Ligemeget hvad skal ham NBK ud, hold kæft han er dårlig i forhold til de andre.

Så har han lige én god kamp ud af 30, og så praiser folk ham fuldstændig, lidt ligesom med chrisJ.

Aleksib
valde
mantuu
flusha
suNny
#8(Med 0 svar)
24. februar 2021 kl. 12:07
thiezen
Nice lineup men det stemmer ikke helt i forhold til at flusha har været ude og sige at han gerne vil calle
#10(Med 0 svar)
24. februar 2021 kl. 13:33
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
flusha er jo bare fnatics version af NBK, bortset fra at flusha har spillet endnu dårligere end NBK :/
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.