Opret Log ind
Danskere ude af BLAST
jUGi, k0nfig og blameF var torsdag eftermiddag i kamp mod s1mple og resten af NaVi-mandskabet.
Skrevet af: rask    21. januar 2021 17:43      

blameF og Complexity stod sidste år overfor Boombl4 og NaVi i BLAST Premier Spring Series i London. Her vandt NaVi 2-0. Foto: HLTV

Dette års BLAST Premier Global Final er i fuld gang, og torsdag eftermiddag skulle vinderen af den anden kamp i Lower Brackets runde 1 findes.

Her stod Complexity med de tre danskere jUGi, k0nfig og blameF på holdet, efter de i første kamp tabte til Vitality. Overfor Complexity-mandskabet stod NaVi, der var havnet i Lower Bracket efter nederlag til Liquid onsdag aften.

Og det var en højspændt affære fra begyndelsen. De to hold lagde ud på Mirage, der var Complexitys mappick, og det var de hvid-blusede, der satte tempoet. Det viste sig at være et tempo, NaVi havde svært ved at følge med på. Først syv runder inde i mappet fik NaVi en runde på boardet, men glæden var kortvarig. Complexity fortsatte de imponerende takter på t-siden og kunne gå til pause med en 12-3-føring.

Efter at have byttet side steppede NaVi dog op og viste, at de især føler sig godt tilpas på t-siden. Trods en vundet pistolrunde til NaVi, var Complexity lige ved at afgøre det og kom helt op på en 15-4-føring. Men som en tro kopi af første halvleg – bare med omvendt fortegn – smadrede NaVi igennem og vandt 11 runder i streg.

Derfor måtte de ud i overtid, og her trak Complexity det længste strå og vandt mappet 19-17. Det endda på trods af, at electronic viste stormform med hele 30 kills. Lige lidt hjalp det dog, da s1mple ikke for alvor steppede op og mønstrede en ADR på 67,8.

Herefter gjaldt det Nuke, hvor NaVi ved tidligere lejligheder har vist, at de føler sig ganske godt tilpas. Der var dog tekniske problemer med Steam, hvorfor seerne måtte vente lidt med at se, at NaVi stadig er blandt verdens bedste på Nuke.

Lige så fraværende s1mple var på Mirage, lige så meget i spilhumør var han på Nuke. Sammen med resten af NaVi-mandskabet tog de de ni første runder, før Complexity bed fra sig. Det var dog et tamt bid, og NaVi kunne gå til pause med en føring på 11-4. Billedet så ud til at være ændret i anden halvleg, eftersom Complexity fik de første tre runder på boardet, og stillingen var dermed 11-7.

NaVi trak dog fra til sidst, og selv om Complexity kæmpede bravt for at lukke kampen, sejrede NaVi andet map 16-8. At s1mple var som forvandlet på Nuke vidner ratingen også om. Således endte han på 1,52.

Tingene skulle derfor afgøres på Inferno. Her hev NaVi B1T ind i stedet for flamie, som de tidligere har gjort mod blandt andet Astralis. Og det var en tæt affære, hvor indskiftede B1T havde det svært i begyndelsen af kampen.

Det drog Complexity nytte af og nåede at være foran 6-3, før NaVi steppede op og fik banket runder på boardet. Halvlegen huskes dog nok især for s1mple, der lavede en ninjadefuse på b.

Det endte dog med en halvlegsføring på 8-7 til blameF og co., inden de skiftede til CT-siden.

NaVi kom dog flyvende ud fra halvlegen og tog de første fem runder. Og godt på vej mod en sjette runde satte blameF foden ned og tog tre af NaVi-spillerne ned, så stimen blev brudt. Glæden varede dog kort, for på trods af endnu en runde tog NaVi igen fat og vandt 16-11. Dermed tager de sejren 2-1 samlet.

BLAST Premier Global Final 2020
Bedst af tre maps
Complexity
1 - 2
Natus Vincere
de_mirage 19 - 17 de_mirage
de_nuke 8 - 16 de_nuke
de_inferno 11 - 16 de_inferno

Dermed er NaVi klar til at møde taberen af opgøret mellem Astralis og G2. Complexity er  lige som FURIA ude af turneringen.

Kampen mellem Astralis og G2 skydes i gang torsdag aften og kan ses på den officielle stream her:

#1 olsen225
2021-01-21 17:54
måske hvis poizon er længere ude de skulle forsøge i nato igen eller måske woxic ?
#2 BehinD
2021-01-21 17:55
De bliver virkelig nødt til at rykke på nogle positioner for at få JKS mere involveret
#8 whitebear22
2021-01-21 20:46
Måske. Men han skal stadig vinde flere af de dueller han tager i dag.
#11 unclejakes
2021-01-22 16:16
Det gør bare ondt at se ham stå i en off-angle på CT, hvor en T shifter ind i hans crosshair, og han kan stadig ikke få ham ned uden at han selv ryger ned på 20 hp.
#3 MrBlond
2021-01-21 18:06
Desværre heller ikke denne gang C0l, det var en skam men de spiller stand-in skal man tage i betragtning, men de skal os arbejde med deres spil. De sidste runder her var hovedeløse, på Inferno men igen de spiller med stand-in Jugi gjorde, det faktisk okay synes jeg Bedre end forventet. Men JKS skal have en anden position hvor han bliver bemærket. Plus S1mple spillede godt specielt Electornic. :)
#4 PillerPaller
2021-01-21 19:23
Så kun sidste map - kæft de kæmper med at holde hovedet koldt og bevare overblikket : ] Synes sgu' egentlig at deres core skills matcher NAVI's, men på spilforståelse....
#6 MrBlond
2021-01-21 19:48
Sidste map var slemt😅 specielt de sidste par runder de var 3 mod Electronic der rushede ind igennem en smoke mod ham, så kunne nemt plukke dem, det var bare ikke gennemtænkt. Men er enig med dig de kæmper med og holde overblik og hovedet koldt.
#5 unclejakes
2021-01-21 19:47
Jugi spillede fint. Han kunne hænge med de store drenge. Hvis Poizon udebliver, og der ikke er et supertalent de kan få fat i, så ville jeg ikke have noget imod, at de bruger Jugi som standin ved de næste events.
#7 MrBlond
2021-01-21 19:49
Men ja Synes os Jugi gjorde det godt!
#9 whitebear22
2021-01-21 20:47
Jugi har vist sig positivt frem. Han er ikke færdig endnu :)
#10 unclejakes
2021-01-22 16:12
Som jeg skrev inden turneringen startede, så tror jeg desværre at det krævede en stand-out performance fra Jugi før folk kigger på ham igen sådan helt seriøst. En "godt nok" performance redder kun lidt af hans omdømme. Det er ikke helt fair, men sådan tror jeg desværre det er.
Hvis han spiller csSummit for coL, så får han i det mindste en chance mere og mod hold, der ikke er Vitality og Navi, hvilket man også skal have i mente.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere