Oprykker vil bevise, at de hører til i Elgiganten Ligaen

Dust2.dk har fået en snak med en af denne sæsons oprykkere om ambitionerne, kampene og målet for sæsonen.

I mandags tog Campus Vejle * Flammen hul på deres tilværelse i Elgiganten Ligaen, hvor de mødte AaB.

Oprykkerne fra Vejle måtte dog se sig slået med 10-16, og dermed blev det ikke den start på sæsonen, de havde håbet på. Det var dog ikke helt ubrugeligt spil, de viste, mener ebbens.

Jeg synes, at vi viste gode takter igennem kampen, og gav dem kamp til stregen. Men Aalborg endte trods alt med at vinde kampen fortjent, da nogle forhastede beslutninger kostede os sejren.

Selvom Campus Vejle * Flammen lige nu indtager en 11. plads, så er det ambitionen at klatre længere op i tabellen og bevise, at oprykningen, som de sikrede sig i sidste sæson, er fortjent.

Vores ambition for sæsonen er at forblive i ligaen. Dette kræver, at vi giver alle hold kamp til stregen, så vi i sidste ende kan samle nok sejre sammen. Vi vil trods alt ikke kun overleve med nød og næppe, men i stedet vil vi rigtig gerne bevise, at vi har fortjent en plads i ligaen. Dette er der kun en måde at gøre, hvilket er at overraske favoritholdene.

Mandag aften gælder det et af ligaens andre foreløbige bundhold, ESIMED, inden der skal krydses klinger med Lyngby Vikings samme aften, og forberedelserne efter nederlaget til AaB er allerede på plads. I sidste ende handler det dog om én ting.

Vi skal holde modet oppe og tro på os selv. Det handler grundlæggende om at holde hovedet koldt. Dette er især gældende i de situationer, hvor det ser værst ud.

Til sidst nævner ebbens også, at sæsonen også kommer til at bringe mere erfaring til den 18-årige spiller, og det glæder han sig til.

Jeg glæder mig for alvor til at komme i gang med sæsonen, og prøve kræfter med landets bedste hold. Det bliver en sæson, hvor jeg kan samle erfaringer og blive testet til det yderste.

#1(Med 0 svar)
16. januar 2021 kl. 10:22
Django
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
God indstilling, den holdning skal de nok komme langt med. Man hepper vel altid lidt på en underdog.
#2(Med 0 svar)
16. januar 2021 kl. 11:36
sycrone
Major deltager
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
mousesports
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Kan man meget andet end at være fan?

Lykke til mod alle andre end os boys ;D
#3(Med 0 svar)
16. januar 2021 kl. 12:33
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Fed indstilling, den kan de komme langt med!


Åhh hver gang jeg ser navnet Miller, tænker jeg på believe i de gode gamle dage! Kan man bare få en uge hvor vi skruer tiden 20 år tilbage og gamer som i gamle dage!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.