FURIA er nu atter fuldtallige.

Amerikansk talent fuldender holdkortet

FURIA fuldender nu startfemmeren kort forinden BLAST Premier Global Final.

FURIA fuldender nu holdkortet med junior, som skal være erstatning for HEN1, der blev bænket i sidste uge.

Dette kommer dog ikke som nogen stor overraskelse, da skiftet allerede blev rygtet tilbage i november. 

Den 20-årige amerikaner har tidligere spillet for Triumph, og her klarede han sig ganske fornuftigt, og sluttede blandt andet 2020 med en rating på 1.13.

Ifølge det brasilianske medie draft5, har de imponerende præstationer med Triumph også betydet, at FURIA måtte punge ud med i omegnen af 336.000 kroner for den amerikanske AWP-spiller.

Lige siden FURIA rykkede til Nordamerika, har de været mit yndlingshold, både på og uden for serveren. Jeg har set op til deres lineup, deres færdigheder og de støttende fans i lang tid nu. Jeg kunne ikke være gladere for at få lov til at tilslutte mig holdet, og gøre det brasilianske community stolt! skriver Junior på Twitter.

junior er da heller ikke en spiller, som de andre på scenen har overset. Hele fire spillere fra top-20 - EliGE, jks, yuurih og KSCERATO - har nemlig nævnt ham som deres 'bold prediction', altså en spiller, som kommer til at klare sig godt i fremtiden.

FURIA er derfor atter fuldtallige, dog kun knap en uge før BLAST Premier Global Final, som skydes i gang den 19. januar. Her støder holdet sammen med giganterne fra G2, hvorfor de umiddelbart bør skynde sig i gang med træningen.

FURIA består nu af følgende:

  • Brasilien arT
  • Brasilien VINI
  • Brasilien yuurih
  • Brasilien KSCERATO
  • USA junior
     
  • Brasilien guerri (coach)
     
  • Brasilien HEN1 (bænket)

#1(Med 4 svar)
13. januar 2021 kl. 22:39
rALF
At de hiver en eftersigende meget stærk awp'er ind i stedet for HEN1 giver jo god mening, men jeg synes der et stort men.. En amerikaner på et fuld brasiliansk talende hold, er det nu en god idé?

1) FURIA drengene skal nu til at kommunikere på engelsk ingame - og uden at være 100% sikker, så mener jeg ikke at det engelske niveau er vanvittigt højt, set over hele linjen. Det må alt andet end lige påvirke deres spil?

2) Den sociale dynamik på holdet udenfor serveren bliver også anerledes, for nu skal de til at udtrykke sig på engelsk, for at inkludere junior, for at han ikke føler sig 'udenfor'. Det er forestiller jeg mig, at være en svær opgave, hvis ikke man er relativt flydende på sproget.

Foruden BIG, hvor xantares som tyrker er kommet ind på et tysk lineup, er der så nogle hold tidligere der har haft held med samme konstellation? Det var vidst noget med, at de i starten talte engelsk når han var i live på serveren, og så gik over til at kommunikere på tysk, når han var død.

Stewie2K i MIBR (og senere tarik) gik jo ikke vanvittigt godt, men aner ikke om det var pga. sproget eller alt muligt andet?

Anyways FURIA er underholdende at se spille, og det bliver de sikkert ved med :)
#2(Med 0 svar)
14. januar 2021 kl. 00:41
Wasin
Nu ved jeg ikke hvor svært det er at begå sig på portugisisk, men det ville da i denne situation give mere mening hvis han tillærte sig deres sprog end omvendt.

Med det sagt så vil det da helt sikkert ændre dynamikken på holdet udenfor serveren, men som jeg forstår hen1 situationen var dynamikken med ham og resten af holdet allerede på vej i den gale retning og et frisk pust kan vel netop derfor hjælpe med at ændre dynamikken til det positive! :)
#3(Med 2 svar)
14. januar 2021 kl. 02:52
Narky
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Kan ikke udtale mig om dynamikken på holdet bag lukkede døre, men deres engelsk fejler intet. Der burde ikke være nogle sprogbarrierer
#4(Med 1 svar)
14. januar 2021 kl. 10:04
Hunt
Ved ikke hvor jeg lige så det, men mener faktisk at junior kan portugisisk (i hvert fald nok til at begå sig på et cs hold)
#5(Med 0 svar)
14. januar 2021 kl. 11:39
rALF
Ja, så giver det ihvertfald bedre mening :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.