JW får i første omgang lov til at beholde rollen som AWP-spiller.

Officielt: fnatic fuldender holdkortet med ukendt spiller

Det svenske mandskab er nu igen fuldtalligt efter de i sidste uge bænkede flusha.

fnatic fuldender holdkortet med svenske Jackinho, der er blevet præsenteret som erstatning for flusha, som i sidste uge blev placeret på bænken.

Den forholdvist ukendte spiller har leveret lovende resultater i indlandske turneringer, men har endnu til gode at brilliere på den internationale scene. At repræsentere fnatic er samtidig en drøm, der går i opfyldelse for den 21-årige.

At spille for fnatic har altid været min drøm, og jeg kan huske tilbage i 2015, da jeg så fnatic vs NiP og tænkte; "det er her jeg vil hen, det er det her jeg gerne vil gøre".

Der er en del af mig, som stadig forsøger at forstå, at jeg har opnået en af mine største drømme, og så er der en anden del, som bare er sulten og ivrig efter er lære, forbedre mig og opnå store ting med det her hold, for denne organisation, skriver den nye fnatic-spiller blandt andet i en TwitLonger. 

Allerede i december erfarede mediet DBLTAP, at fnatic kiggede på AWP-spilleren, men det var endnu ikke sikkert, hvem han skulle erstatte. 

Med 48,8% af hans kills værende med AWP'en var det forventet, at han ville overtage rollen fra JW. Sådan bliver det dog ikke, da JW fortsat varetager AWP-rollen, mens Jackinho i første omgang prøver nogle nye roller.

I forbindelse med bænkningen af flusha blev det afsløret af den ledige plads skulle bruges til at forynge holdet. Jachinho er med sine 21 år holdets næstyngste spiller efter den blot 18-årige Brollan, som han har spillet med udenfor hold-regi det seneste år.

fnatic består dermed af følgende:

  • Sverige JW
  • Sverige KRIMZ
  • Sverige Golden
  • Sverige Brollan
  • Sverige Jackinho
     
  • Sverige Samuelsson

 

#1(Med 0 svar)
12. januar 2021 kl. 22:15
xone
Spændende valg og nyt blod har sgu været savnet i noget tid nu.

Til gengæld komplet idioti at vælge at hive en awp spiller ind, for så at give ham andre roller.
#2(Med 1 svar)
12. januar 2021 kl. 22:26
Hippi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Hvem fanden har så stor en hjerneblødning at trække et talent ind og fjerne hans primary rolle fra start.

Oh wait FNATIC.
#5(Med 0 svar)
12. januar 2021 kl. 23:27
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Kristo.... oh wait, vi snakker om fnatic nu.
#3(Med 0 svar)
12. januar 2021 kl. 22:39
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Stort sats at give en så uprøvet spiller helt nye roller. Jeg er dog totalt forelsket i hans udtalelse! Det er så fantastisk at se, når drengedrømmen går i opfyldelse og det bare betyder mere end noget andet, at man får lov at repræsentere så stort et brand.
#4(Med 1 svar)
12. januar 2021 kl. 23:12
SEVEN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Med 48,8% af hans kills værende med AWP'en var det forventet, at han ville overtage rollen fra JW. Sådan bliver det dog ikke, da JW fortsat varetager AWP-rollen, mens Jackinho i første omgang prøver nogle nye roller.

Nice.
#8(Med 0 svar)
13. januar 2021 kl. 13:35
zyh
LMAO
#6(Med 0 svar)
13. januar 2021 kl. 08:48
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Fedt at de prøver et talent af. Virkelig dejligt at se noget frisk blod, som andre også nævner - men, igen som andre nævner, virker det helt hovedløst at tage en så ung spillere ind som er AW spiller, for at give ham en anden rolle. Meh.
#7(Med 0 svar)
13. januar 2021 kl. 11:58
Wasin
Jeg forestiller mig at det er en del af en plan om at udfase JW stille og roligt. Uden at vide det forestiller jeg mig der er indgået en aftale om at JW f.eks. spiller et år mere og at man derfor har hentet en awp spiller ind som nu har tiden til at falde på plads og vende sig til topscenen.

Hvis det IKKE er tilfældet virker det som en håbløs beslutning at hive endnu en direkte awp spiller ind. Selvfølgelig giver det sine fordele på CT siden, men omvendt også en kæmpe ulempe på T siden.

Om ikke andet har flusha været over-the-hill længe og det kan på den front nærmest kun ses som en opgradering!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.