LUCAS1 nåede at spille for MIBR i lidt over to måneder.

Siger farvel til tre spillere

Den brasilianske organisation sagde tidligere i dag farvel til deres coach, men nu skiller de sig af med yderligere tre spillere.

MIBR siger i dag farvel til hele tre spillere, nemlig LUCAS1, vsm og leo_drk.

Det skriver den brasilianske organisation på Twitter, hvor de ligeledes siger tak til cogu, som tidligere i dag annoncerede, at han var færdig i MIBR.

På Twitter skriver MIBR, at de tre spillere og coachen gjorde et godt stykke arbejde i en udfordrende tid, og at de gerne ville være forblevet sammen som hold, men at det desværre ikke er muligt lige nu.

Den brasilianske organisation giver ikke nogen konkret grund til afskedigelsen af de fire, men på Twitter afslører LUCAS1, at det var på grund af kontraktens længde.

Vores kontrakt varede i 3 måneder, og genforhandlingen fungerede ikke, skriver LUCAS1.

Mediet globoesporte beretter ligeledes, at MIBR havde problemer med at få aftalen om leo_drk, som blot var lejet, i hus, men dette benægter spillerens hold, Sharks, som påstår, at MIBR aldrig har givet et tilbud om ham.

Ydermere beretter artiklen fra globloesporte også, at kontraktforhandlingerne med de to andre nu tidligere MIBR-spillere faldt fra hinanden som følge af usikkerheden om, hvorvidt leo_drk ville være en del af holdet i fremtiden.

De tre spillere og coachen har været en del af MIBR siden slutningen af oktober, hvor de tog over for fer, TACO og FalleN, som var blevet bænket tidligere.

MIBR består nu af følgende to spillere:

  • Brasilien kNgV-
  • Brasilien trk

Broken inline

#1(Med 1 svar)
6. januar 2021 kl. 20:35
BehinD
Rygtet i det brasilianske medier er mibr + hen1 hvilket ville være sindssygt dumt af hen1 hvis han har mulighed for at blive i furia
#2(Med 0 svar)
6. januar 2021 kl. 20:40
sekke
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Omend jeg er enig med dig, at et skifte ville være dumt, så kan det være værd at tænke over de rygter at furia prøver at signe junior, som jo er awp spiller.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.