Opret Log ind
Danskere bliver holdløse efter interne stridigheder
PERCY og smF står nu uden hold, da Secret-manskabet er gået i opløsning efter interne stridigheder.
Skrevet af: Amalie    24. november 2020 20:30      

PERCY har været hos Secret siden april i år.

Secret skilles med deres CS:GO-hold, som blandt andre havde danske PERCY og smF på holdkortet, der nu også går i opløsning.

Det skriver organisationen, efterfulgt af spillerne, her til aften på Twitter.

Den danske in game leader, PERCY, tilsluttede sig holdet tilbage i april, og fik selskab af landsmanden smF i juli. Nu, næsten fem måneder senere, splittes holdet grundet mange interne stridigheder.

Vores hold valgte sådan set, efter kampen imod HellRaisers, at smide håndklædet i ringen. Vi har haft for mange interne problemer og stridigheder, som har gjort, at det ikke var sjovt at spille mere. Vi har haft prøvet at løse problemerne med en masse snakke, men, som det ofte er, forblev det bare snak og ord, som man ikke kunne indføre sig efter, udtaler PERCY til Dust2.dk og fastslår samtidig, at det ikke er det sidste, vi har set til den erfarne IGL. 

Secret-mandskabet har senest deltaget i Mountain Dew League-slutspillet, hvor de blev slået ud af HellRaisers i søndags, hvorefter holdet gik i opløsning. 

Holdet lå og svingede mellem verdens top 40 til 50 på HLTVs rangliste, mens deres bedste resultat må ses som værende andenpladsen i Home Sweet Home Cup 4 efter et nederlag til Complexity i finalen. 

Secret bestod af:

  • dk PERCY
  • dk smF
  • no Radifaction
  • il anarkez
  • al sinnopsyy
#1 Sheru
2020-11-24 20:55
PERCY igen igen...
#2 Martin
2020-11-24 22:42
Lyngby og agf kunne måske bruge en af dem.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere