Opret Log ind
Aftenens anden kamp er lige om hjørnet: "De skal mærke presset"
ESIMED går ind til kampen uden noget at tabe, hvis man spørger Fessor.
Skrevet af: JSand    24. november 2020 19:00      

Den anden kvartfinale i Elgiganten Ligaens grundspil er lige om hjørnet, og Dust2.dk har derfor fanget Fessor fra ESIMED, som sætter et par ord på opgøret.

Fessors tropper går ind til opgøret mod Lyngby Vikings som store underdogs, idet de kun lige formåede at gå videre til slutspillet, men dette er ikke noget, den danske riffelspiller tager så tungt.

Det er en kæmpe fordel at være underdogs i kampen mod Lyngby, fordi vi har alt at vinde og ikke så meget at tabe. Individuelt vil jeg også mene, at vi sagtens kan hamle op med dem, så i aften vil vi bevise vores værd.

Sæsonen bød på udskiftninger i ESIMED-lejren, hvor netop Fessor blev hevet ind i transfervinduet, da holdet på daværende tidspunkt lå næstsidst i tabellen.

En lang bootcamp efter tilføjelsen af den 19-årige dansker hjalp dog meget, og her vendte sæsonen for mandskabet, som til sidst også tog en plads i slutspillet.

Denne bootcamp og de mange kampe under bæltet med Fessor har betydet en hel del for det danske mandskab, der bare er blevet bedre og bedre, som sæsonen er skredet frem.

Jeg var lige kommet ind på holdet, og vi følte ikke, at vores sammenspil var så komfortabelt endnu. Jeg mener, at vi har fået meget mere struktur på vores spil, og det betyder, at vi står i en meget bedre position end før, så derfor har vi alt at bevise nu, hvor vi endelig er begyndt at vise gode takter.

De gode takter i den seneste tid har også gjort, at holdet tror på resultatet i dag og ikke tænker meget over deres to nederlag i sæsonen til dagens modstander.

I grundspillet var det nemlig de kongeblå vikinger, som trak sig sejrrigt ud af begge opgør, men det er altså ikke noget, som slår Fessor og resten af ESIMED ud forud for dagens kamp.

Vi har helt klart fået kigget på og ændret på vores spil. Vi synes ikke, at det var godt nok at tabe til Lyngby to gange i grundspillet, så derfor tager vi også en sejr i aften.

Jeg føler, at vi har en reel chance for at gå hjem med en sejr. Vi har intet pres på vores skuldre, så vi vil gøre vores absolut bedste. De skal mærke presset i aften.

En selvsikker Fessor går derfor ind til opgøret med sit mandskab, hvor der uden tvivl er lagt op til et brag af en kamp, når den fjerde og sidste semifinalist skal findes i Elgiganten Ligaens slutspil. 

Elgiganten Ligaen Season 15
Bedst af tre maps
Lyngby Vikings
0 - 2
ESIMED
de_overpass 10 - 16 de_overpass
de_inferno 6 - 16 de_inferno
de_nuke de_nuke

#1 KongenBob
2020-11-24 19:12
Tvivler på at alle Esimed's købte følgere, kommer til at se kampen! GL til CO og Lyngy. Lyngby tager den her 2-0.
#2 sciNey
2020-11-24 21:38
Kom så Jeppe og co!
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere