Opret Log ind
mithR: "karrigan var øverst på min liste"
I et interview med HLTV fortæller den danske mousesports-coach, mithR, at han havde kig på den danske kaptajn allerede tilbage i 2019.
Skrevet af: annemai    22. november 2020 21:31      

mithR blev for nylig annonceret som ny mousesports-coach.

I sidste uge kunne mithR annoncere, at han fremover skal agere coach for mousesports. Her skal han hjælpe holdets anden dansker, karrigan, med at lede holdet mod den førsteplads på HLTVs rangliste, mousesports aldrig har opnået.

LÆS OGSÅ
mithR bliver ny coach i mousesports

Over for HLTV åbner mithR op om skiftet fra Renegades til mousesports, og her kommer det blandt andet frem, at den danske coach længe har haft et godt øje til landsmanden karrigan.

Da mousesports annoncerede, at Rejin var blevet afskediget, havde jeg på fornemmelsen at de nok ville kontakte mig. Jeg havde ønsket at arbejde med Finn (karrigan) i et godt stykke tid, og han var også øverst på min liste i slutningen af 2019, da det blev tydeligt at vi havde brug for en leder i North. 

North valgte dog at gå en anden vej, og bragte i stedet MSL tilbage på holdet som kaptajn i januar i år. Blot en måned senere forlod mithR altså rollen som coach for North, hvorefter Renegades tilføjede den danske træner til holdet.

Siden tilføjelsen af MSL er North dog ikke brudt igennem til top-20, men nu får mithR altså et mousesports-mandskab under vingerne, som allerede er veletableret i toppen af Counter-Strike-scenen - og, ikke mindst, ledt an af karrigan, som mithR længe har ønsket at arbejde sammen med.

Her kommer den danske coach til at arbejde videre med holdet på mange måder. Dette kommer dog ikke så meget til at handle om at lære de enkelte spillere bestemte ting, men mere om at skabe en vinderstruktur omkring holdet.

Efter min mening er det primære job for en coach at sikre holdet vækst, og det kan gøres på mange måder. Jeg er her ikke for at lære Finn (karrigan red.), hvordan han skal lede holdet, eller for at lære Robin (ropz) hvordan han skal clutche i en 1v3-situation, men jeg kan skabe en struktur omkring holdet, som kræver det bedste fra hver enkelt spiller og sikrer, at de præsterer optimalt.

Ved siden af at skabe rutiner for spillerne og hjælpe dem med at sætte mål, er jeg også god til at finde på idéer til det taktiske aspekt af spillet - eksempelvis pistolrunder, reaktioner som CT, hvordan vi skal spille og meget mere.

Om mithR kan få sine idéer implementeret tidsnok må tiden vise, for mousesports står allerede over for Farligs GODSENT om tre dage, når BLAST Premier Fall Finals bliver skudt i gang.

#1 Martin
2d 16t 29m
Dumt de misser ham den gang. Han er folkelig.
#2 AppleEyeD
2d 15t 42m
Cool. Måske Mawz kan blive Efterskolemestre 2021 med mithR ombord.
#3 Koste
2d 14t 36m
Det bliver træls hvis Karrigan smutter til FaZe lige nu :D
#4 skurke
2d 4t 46m
slettes ikke
#5 MrBlond
2d 3t 39m
Bliver spændende, og se! Men det bliver da kort hvis Karrigan smutter videre😅?
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere