Opret Log ind
MASONIC henter casle: "Vi skal være bedre end sidste sæson"
MASONIC har hentet casle ind i varmen, og den tidligere Singularity coach kan i fremtiden kalde sig for analyst.
Skrevet af: mad0    22. november 2020 09:00      

casle er blevet hentet ind i varmen som analyst hos MASONIC.

MASONIC har fået en ny mand ombord, som skal hjælpe dem med at skaffe bedre resultater, end de gjorde i den sidste sæson.

Det skriver organisationen på Twitter.

Danmarks 11. bedste mandskab har hentet den tidligere Singularity coach, casle, ind i varmen, hvor han kommer til at fungere som analyst for holdet, der til daglig deltager i Elgiganten Ligaen og ESEA Main. 

casle var blandt nogle af de coaches, der modtog et ban af ESIC som følge af brug af coach buggen, der blandt andet sørgede for, at HUNDEN og Reijin ikke kan være på serveren i de næste mange måneder.

Jeg er hyret ind som analyst, hvor min primære opgave er at forberede holdet til kampene. Jeg er meget ambitiøs og brænder virkelig meget for CS, så jeg vil hjælpe alle de steder, jeg kan; selvfølgelig inden for de regler, der er udstukket af ESIC, fortæller casle til Dust2.dk.

Den rutinerede coach spår, at MASONIC holder på nogle af fremtidens stjerner, og det var ligeledes dem, der gav det bedste tildbud, hvilket ligger til grund for skiftet til Elgiganten Ligaen-holdet.

MASONIC har en masse spændende ting på tegnebrættet, og det var dem, som kom med det bedste samlede tilbud. Jeg spår spillerne på det hold har en stor fremtid. Ikke nok med at de er rigtig dygtige individuelt, har de også vist den rigtige tilgang til tingene.

Målsætninger er klare; det skal gøres bedre end i sidste sæson. Den sidste sæson bød på snæver overlevelse i Elgiganten Ligaen og hurtig eliminering i slutspillet i ESEA Main. 

Vi skal være bedre end sidste sæson, og det gælder både Elgiganten Ligaen og ESEA Main. Jeg er sikker på, jeg kan være med til at løfte holdet, så vi fremover kommer til at se et rigtig stærkt MASONIC-mandskab.

casle blev for nylig bannet af ESIC i 10 måneder for brug af coach buggen, og det er noget, som den gavede træner fortryder.

Jeg har været ked af det, og været skuffet over mig selv, at jeg ikke havde rygraden til at sige fra, da buggen pludselig opstod. Jeg tænker utrolig meget over, hvor dumt det var, og jeg føler 100%, at udelukkelsen var helt fair. Om jeg vender tilbage som coach vil tiden vise, men jeg er helt sikker på, at jeg forsat vil forsøge at dele ud af min CS-viden.

MASONIC består af:

  • dk Stealth
  • dk blaq
  • dk Kraghen
  • dk brzer
  • dk Altekz
     
  • dk casle (analyst)

MASONIC deltager i den næste sæson af Elgiganten Ligaen og ESEA Main.

#1 fremilyset
3d 6t 13m
Utroligt så lidt moral der er på holdene.
Snyd bare uden konsekvens, så finder vi et andet job til dig.
Mange er kede af det efter de er blevet afsløret og de havde været helt ligeglade hvis ikke de var blevet snuppet.

Håber godt nok man som sponsor tænker sig om en ekstra gang, inden man overvejer at kaste penge mod folk som byder velkommen til folk som er bannet fra spillet.
#2 Mizzz
3d 5t 50m
Slap dog af Karen
Kunne du ikke være mere ligeglad?... men er sikker på de ser din kommentar og fjerner ham
#3 leandr
3d 5t 41m
Ligesom Nike sponsorerer Justin Gatlin?
#11 Mrnobody
3d 1t 40m
Det jo også etisk forkert manden er taget 2-3 gange efterhånden? :D
#12 leandr
2d 23t 40m
tror ikke du ved hvad etik er :D
#13 klit
2d 23t 34m
+1
#4 Zebbe
3d 5t 27m
Gl med projektet Gleerup :)
#5 cleMeNz0
3d 4t 34m
Tror du har ramt forkert nyhed
#6 Martin
3d 4t 16m
Modigt. Kunne godt give lidt dårlig PR, men det er måske hurtig glemt.
#7 wake
3d 3t 8m
God vind Peter!
Ser ikke problemet. Der er så mange af coaches på top scenen der også har brugt buggen, og er næsten sikker på du ikke har prøvet at trigger den med vilje...
Synes det er blevet blæst helt ude af proportioner alt det her med "coach bug" når den bare kan komme random pga. Valves lorte spil og utallige bugs.
#8 Postmand-Per
3d 2t 48m
Jeg synes også det en ok idé, at tage en snyder ind. En person som beviedst har prøvet at vinde med snyd, det er valves skyld, det nemlig rigtigt. For der findes jo aldrig "bugs" i andre store spil eller i IT-systemer, det gør der jo ikke. Fuck valve.

Det for vildt, at man accepterer en som snyder og tager ham ind som om intet var hændt! Counter strike scenen er godt nok vild, at man bare tilgiver og ser bort fra spillere som har brugt "snyd". Men det kan jo sammenlignes med, at ingen vil snakke om den snyd, som der højst sandsynligt foregår her og der. Fordi CSGO er jo åbenbart en ener og der findes jo ikke professionelle, som snyder i et skydespil. Men i fodbold, cykling, bowling, dart, OL-sportsgrene og svømning hvor det er langt mere "teknisk" og svært at snyde, har man fundet snyd. Men i CoUnTeR StRiKe som er et computerspil, hvor det burde være LAAAAAAAAAANGT nemmere, der er selvfølgelig ingen som gør det.


Mvh. FessorTakeDown
#14 wake
2d 22t 10m
Kan ikke tage dig seriøst med det nick der.
At bruge en bug der opstår midt game til ens fordel som ikke var forsøgt triggered på nogen måde, ligger utroligt langt fra aimbot og software snyd imo.. Selvfølgelig bruger man da det. Havde jeg sku selv gjort hvis det var sket i et faceit game...
#15 BehinD
2d 22t 1m
Synes du ikke man burde overstå sin straf før man kan blive hyret igen?
#16 wake
2d 21t 58m
Synes i det hele taget der bliver total overreageret på det område.
Pimp brugte en smokebug hvor han bevidst pillede i filerne i cs source og fjernede et smoke Sprite for at kunne abuse det.
Han fik 10 måneder..
Hvorfor skal Peter smækkes med 10 måneder for noget der random sker? Det kan slet slet ikke sammenlignes med bevidst at snyde imo. Det er så Lamt
Som om folk bare gerne VIL have drama.
#18 bruja
2d 20t 40m
Er han ikke taget for wall-buggen? Det er da ikke noget der bare sker, det sker da kun hvis du sætter dig der..

Har ikke fulgt med i sagen her, men går ud fra han er knaldet for det samme som de andre coaches.

I min bog er det en større crime at pille i sprites mm., end at udnytte et bug, som Valve er gjort opmærksom på (flere gange). Snebold-effekten på et allerede oplyst problem!
#20 wake
2d 20t 29m
Går udfra casle er taget for at spillet har smidt ham op i luften og ikke restartet hans cams position på hans spillere..
Det kræver relog før det går væk igen :)
#9 klit
3d 2t 34m
Endnu en organisation som går ind for cheatere. Uprofessionelt.

Forstår ikke, at der ikke bliver taget mere afstand fra det.
#17 Gilborg
2d 21t 9m
+1
#10 Hippi
3d 2t 1m
Lad nu ham gå straffen ud, og så hent ham hvis i mener han er den rigtige kandidat til organisationen.
#19 KongenBob
2d 20t 32m
Ærgerligt, fordi syntes sgu egentlig Masonic har gang i en god ting. Måske lidt tidligt, at lade sit omdømme komme i ilden negativt, det er virkelig syndt.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere