Opret Log ind
Astralis skuffer i IEM: "Alle savner es3tag, men Xyp9x er den rette brik"
Astralis blev i går slået ud af IEM Beijing-Haidian af NaVi, hvorefter device var i den varme stol.
Skrevet af: Alsofas    20. november 2020 10:30      

es3tag nåede kun få måneder i Astralis, inden Cloud9 hev de store sedler frem.

I går aftes røg Astralis ud af IEM Beijing-Haidian, da danskerne forlod serveren efter et 0-2 nederlag til NaVi i kvartfinalen.

Da NaVi-spilleren flamie blev interviewet efter kampen, fortalte han, at danskerne ikke leverede 'Astralis-niveau', at de spillede dårligt, og at han havde forventet en sværere kamp.

LÆS OGSÅ
NaVi eliminerer Astralis: "Jeg troede, det ville blive en sværere kamp"

Dette måtte device også erkende, da han kom i den varmestol efter kvartfinalen. 

Vi spillede for passivt, og vi gav dem for meget kontrol - det er helt sikkert en fejl fra vores side. Jeg missede et par skud, jeg ikke skulle have misset, erkender device.

Jeg synes, alle på holdet underpræsterede i dag. Der er ingen undskyldninger, vi tabte til et bedre hold. Vi skal bare arbejde hårdere. 

Selvom gla1ve, der tidligere er blevet kaldt verdens bedste ingame leader, er tilbage på holdet efter flere måneders sygemelding, er det fortsat Magisk, der styrer slagets gang. En rolle han ifølge device passede rigtigt ind i på trods af nederlaget.

Cadeau til Magisk som kaldte, fordi han blev ved med at kalde default, hvilket var det rigtige at gøre. Vi fik en masse runder og åbnings-kills grundet det.

Det er fortsat Magisk, der styrer slagets gang på serveren.

Også Xyp9x tages i forsvar. Clutch-ministeren vendte tilbage fra sin sygemelding, efter es3tag blev solgt til Cloud9. Astralis-holdet ser dermed ud igen, som det gjorde ved årets begyndelse. 

Alle savner es3tag. Han var en fantastisk spiller, men Xyp9x er helt sikkert den rette brik, fastslår den 25-årige AWP'er. 

Dette efterlader spørgsmålet om, hvorvidt Astralis kan vende tilbage til den dominerende position, vi har set dem i de seneste år. 

Man skal altid tro på, at man kan komme tilbage til det høje niveau (red. Astralis dominerende position de seneste år). Jeg synes CS:GO har ændret sig meget, og metaen har ændret sig en hel del. Det er svært at sige, hvornår og hvordan - hvis vi kan komme tilbage. Men vi gør vores bedste og vores træningsresultater og generelle resultater er virkelig gode. Selvfølgelig tror alle på det, afslutter device.

Du kan se hele interviewet med device herunder. Det starter 7 timer inde i videoen.

#1 Silan
2020-11-20 14:13
Stadig ikke et ord om bub. Mon de har glemt de købt ham?
#2 sirr
2020-11-20 16:29
Det mest nærliggende er vel at tale om kampen, hvor Bub ikke var med, og herefter tale om xyp som er kommet tilbage. Hvilken plads/ rolle skulle Bub overtage hvis han skulle med? Det er jo næsten kun magisk eller duppe, og dem der jeg ikke blive udskiftet pt.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere