floppy havde en meget skidt turnering med en rating på 0,79.

Millionprojekt skuffer fælt: "Vi skal nok levere"

Det nye Cloud9-hold har fået en forfærdelig start, da holdet er ude af Flashpoint 2 efter blot to kampe.

es3tag og resten af spillerne fra Cloud9s millionprojekt er ude af Flashpoint 2 efter blot to kampe, da holdet led sit andet nederlag i går aftes.

Det var OG, som var på plakaten, og her gjorde valde det onde ved sin landsmands hold, da et tæt opgør endte 2-0 til OG.

Det sender Cloud9 helt ud af franchise-ligaen, som de selv er medejer af, da de i gruppens åbningskamp tabte til Virtus.pro.

Der var ellers store forventninger til det nye Cloud9-mandskab, som de selv har døbt 'The Colossus', der på dansk betyder en meget stor statue.

Cloud9s sportschef, HenryG, har haft store armbevægelser op til holdets debut, og han har via offentliggørelsen af store millionsummer været med til at skyde interessen for holdet i vejret.

Det dårlige resultat betyder dog ikke, at holdet har givet op, for selvom de to nederlag gør ondt, er holdets coach sikker på, at de nok skal levere på et tidspunkt.

Jeg kan ikke sige, at det her ikke gør ondt, men vi kommer igennem det som et hold. Lige siden begyndelsen har alle arbejdet hårdt hver eneste dag, og det gør mig stolt. Det er hårdt lige nu, men vi skal nok levere, skriver kassad på Twitter.

Cloud9, der udover es3tag består af ALEX, woxic, floppy og mezii, har nu lidt over en uge til at få styr på spillet, inden BLAST Premier Fall Showdown venter.

#1(Med 2 svar)
16. november 2020 kl. 08:40
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg er slet ikke opdateret, jeg troede at Flashpoint var en form for liga hvor en del af toppen (til sidst) så ville ende i en eventuel finale. Vildt at man kan ryge ud af turneringen så hurtigt.

C9 projektet er stadig spændende og må fortsat betegnes som et nyt hold - jeg håber de får gang i deres spil.
#2(Med 1 svar)
16. november 2020 kl. 08:45
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Sidste sæson spillede de et format, med to omgange GSL gruppespil, hvori holdene optjente point. De otte hold med flest point gik videre til slutspillet.

Denne gang er det lavet om til et GSL gruppespil, hvorfra de seks bedste går videre til slutspillet. De to sidste hold til slutspillet findes blandt 3'erne og den bedste 4'er. Grunden til Cloud9 ikke kan nå fjerdepladsen, er fordi de har vundet 0 maps, mens både Envy og c0ntact (de blev 4'er i de to andre grupper) har vundet to maps hver.
#4(Med 0 svar)
16. november 2020 kl. 09:06
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Ah, okay, tak for det - så forstår jeg det bedre :D
#3(Med 0 svar)
16. november 2020 kl. 09:01
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det er selvfølgelig et massivt bump på vejen, men spillerne kender jo ikke hinanden endnu.

Som med alle mulige andre hold, virker det urimeligt at vurdere deres niveau før de har spillet sammen i hvertfald i 3-4 måneder.

C9s store armbevægelser med colossus og offentliggørelsen af økonomien i projektet giver måske lidt bagslag, da det ikke ligefrem er noget, der gør pres og forventninger mindre.
#5(Med 35 svar)
16. november 2020 kl. 09:10
kREZ
Det bare dejligt at se når man får ret. Det projekt er dødsdømt, det individuelle niveau er simeplthen ikke godt nok. Slet ikke til de priser.
#6(Med 11 svar)
16. november 2020 kl. 09:15
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Fedt du kan basere deres kommende niveau på en dårlig start i deres første turnering. Lad os nu se om det ikke bliver bedre når de har spillet noget mere sammen, og hvis du ikke gør så er det jo sådan :D
#10(Med 10 svar)
16. november 2020 kl. 09:51
kREZ
Det jo ikke baseret udfra en dårlig start i en den første turnering, jeg sagde det også inden line up var komplet, og jeg blev svinet til herinde, niveauet er der ikke til de lønninger og ambitioner.
#18(Med 5 svar)
16. november 2020 kl. 10:16
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Jeg har skam ikke svinet, dog bare sagt min mening, og min mening er at det er at jump the gun. Vi har før set folk sige det samme om andre lineups og de har bare ramt et andet niveau end man havde regnet med. Siger ikke at økonomien giver mening, men at sige at det er dødsdømt er vel så meget sagt når man ikke har givet dem tid til at udvikle sig. De sidder jo med 2 meget talentfulde spillere som nok skal bruge noget tid, es3tag som lige har vist han NEMT kan spille med i absolut toppen, en Alex som er blevet praised meget for hans igl kundskaber, og til sidst en superstjerne awp spiller. For mig er det langt fra umuligt at vi sidder om 6-12 måneder med det her lineup soildt i top 10 og kæmper sig op af mod top 5. Så kan man snakke om det er nok, og det er desværre kun folkene bag c9 som kan sige det.
og lige for at slutte det af, du er fuldkommen velkommen til din mening, jeg kan bare godt lide at snakke om 2 forskellige sider af samme sag, hvis du ikke vil forsvare din holdning siger du jo bare til.
#19(Med 4 svar)
16. november 2020 kl. 10:32
kREZ
Har ikke sagt det var dig som har svinet mig til :) Det er dog den generelle holdning herinde når man mener noget andet. Men du virker som et voksent mennesker som i det mindste har lyst til at debatterer.

Jeg er dybt uenig i dine antagelser at de når så langt, og det er jeg på baggrund af, at de super stjerner du snakker om kun præsterer når de har super gode spillere rundt omkring dem og min tese er, når fundamentet falder fra hinanden, ryger det individuelle niveau med dem i graven.

Jeg tror ikke at lineuppet når 6-12 måneder, før den første eller de 2 første udskiftninger er fortaget. Jeg tror heller ikke de kan klare modgang i så lang tid for så at vende det. Måske får de lige røven med sig ind i top 20 - Men projektet er helt klart med ambitioner om top 3 i verdenen med de lønninger.
#23(Med 3 svar)
16. november 2020 kl. 10:51
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Yeah ambitionerne er nok for højt sat, og jeg antager ikke at de gør det, derimod håber jeg og holder mig åben overfor at de gør det. Jeg ser på projekter efter hvad der er muligt hvis det hele kommer til at fungere, derfor jeg skriver som jeg gør. Jeg ved ikke hvor du for fra at de ikke kan tåle modgang, floppy af så ung en spiller vidste tydeligt i atk/c9 at han ikke lader sig gå på af modstand. Mezii kan jeg ikke udtale mig om. Woxic arbejdede også bare hårdt på i mousesports. Alex fik burnout af alt den rejsen. Es3tag har været vidt omkring og tror jeg også godt kan tage mosten.

Ser bare mulighederne og håber på det kommer til at fungere.
#28(Med 2 svar)
16. november 2020 kl. 11:20
kREZ
Det bliver spændende at følge. Jeg tror bare ikke på det kommer til at fungere, men lad dem endelig modbevise mig, så vi kan få nogle fede rotationer i toppen.
#30(Med 1 svar)
16. november 2020 kl. 11:23
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Yep vi må se, god dag og tak for en voksen debat, kan se at du ikke har været helt lige så heldig længere nede, god dag. :D
#40(Med 0 svar)
16. november 2020 kl. 13:14
kREZ
Man kan ikke vinde hver gang ;-D
#21(Med 3 svar)
16. november 2020 kl. 10:44
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Så fordi du sagde det inden, så er det okay at tro det hele fejler fordi de ikke river alt over efter 3 uger?
Kan man hyre dig som ekspert? Du lader til og kunne vide en hel del bag en skærm. Både menneskeligt og selvfølgelig med hvordan folk arbejder. Dine analyser er vel baseret på noget meget dybdegående analyse, hvor du har været med hver enkelt inde omkring deres hverdag og hvordan de arbejder.
Der er nogen der skal vågne op for deres pizzabakker og colabjerg, hvis de tror at man bare laver en hold i dag, med standard lønninger. Ja alle projekter kan fejle, men mon ikke de har lidt længere tid og løbe på end hltv niveauet med at svine til efter en dårlig start.

Men du var vel en del af børnekoret omkring OG og conplexity også, så det undrer mig ikke man lige skal fortælle alle hvor klog man er efter 3 uger :)
#27(Med 2 svar)
16. november 2020 kl. 11:18
kREZ
Hold da op der er noget som har irriteret dig ved det jeg har skrevet, det var ikke meningen du skulle komme helt op i det røde felt.
Du kan sagtens hyre mig som ekspert, men jeg siger ikke jeg ved mere end dig, jeg siger blot min mening. Fuldstændig som alle andre.

Jeg er bange for jeg hverken er en del af pizzabakke, colabjerget og en del af det børnekor du snakker om, jeg er sgu nok for gammel til at sidde at sidde og diskuterer faktisk.

Mine egne analyser er baseret på hvor godt folk spiller når de har været på andre hold. De har hver i sær performet bedst når de har været gode rammer omkring dem.

Så hids du dig bare ned igen kammerat :)
#31(Med 1 svar)
16. november 2020 kl. 11:37
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Du sidder og snakker om du kender deres individuelle niveau og du ved det ikke er godt nok. Og jeg kan se at hvis andre skriver til dig at de har en anden mening, så kommer du med samme argument igen og igen. Hvis du er for gammel, så må du også være for gammel til at dømme ting efter 3 uger. Også selvom du tror du kender spillernes ud og ind.
#36(Med 0 svar)
16. november 2020 kl. 13:10
kREZ
Jeg vil mene jeg kender spillernes niveau, jeg ser jo også kampene og danner mig et billede af hvordan jeg synes verden ser ud. :)

Men du sgu for hidsig til mig, find en anden at skrive med :)

God dag.
#7(Med 20 svar)
16. november 2020 kl. 09:16
KongenBob
Sølv Sæsonkort Sæson 18
De har jo næsten ikke trænet, og skal spille mod hold som har spillet sammen i hundrede af år. Giv det seks måneder, når holdet begynder at få noget på plads, på de enkelte maps. :)
#12(Med 19 svar)
16. november 2020 kl. 09:52
kREZ
Fuldstændig ligegyldigt, jeg snakker ikke om deres teamplay, jeg snakker om det individuelle niveau, det er der ikke, det uanset hvor mange måneder man giver deres sammenspil. Jeg tror heller ikke på deres mentale styrke kan klare 6 måneder uden resultater. Projektet er dødsdømt :)
#13(Med 9 svar)
16. november 2020 kl. 09:53
KongenBob
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Niveauet fejler intet? Men nu får vi at se, du er ret hurtig ude, du skriver om mennesker som har spillet med i top 10 og skudt flere store spillere ud uden problemmer. Så niveauet er solidt, og med god teamplay ind over så bliver det endnu bedre.
#15(Med 8 svar)
16. november 2020 kl. 09:59
kREZ
Jeps det gør jeg, men de mennesker som har spillet i top10 er blevet løftet af deres teammates. Esetag var kun god i astralis fordi når du spiller på et sammentømret hold som fungerer, så der er også mere plads til shine. Når du ikke gør, så falder det individuelle niveau markant.
Og sådan er det gældende for alle spillerne på det hold. De har som du selv skriver spillet i top 10 mange af dem, der er også nogle som ikke har, hvilket er dybt kritisabelt, men alle har været vant til at rammerne har fungeret.

Jeg er tidligt ude, og det kan også være det helt ude i skoven det jeg skriver, men jeg tror nu mere på mig selv end på dig i denne sag.
#16(Med 1 svar)
16. november 2020 kl. 10:05
KongenBob
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Du har self ret i din pointe, men så kan man sige til sig selv, at så når gutterne her har spillet sammen i længere tid, så har de også mere at byde ind med og vise som hold. Det kan være jeg også selv tager fejl, men ved siden af er jeg optimistisk i den her sag. :)
#17(Med 0 svar)
16. november 2020 kl. 10:10
kREZ
Jeg tror bare ikke der er så lang tid at spille sammen i. Enten siger spillerne stop eller siger coach stop for en af spillerne også det forfra.

Men det bliver meget interessant hvad det ender ud i.
#32(Med 1 svar)
16. november 2020 kl. 11:41
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Kun god i astralis fordi han spillede med dem 🤣🤣🤣 wtf er det for noget gylle og sige. Han kom ind på et hold, som har været ramt på flere niveauer og du mener han blev båret af de andre.
Det kræver sq da netop at man er pisse god for ikke og kunne falde igennem på sådan et hold.
Du er så forblændet af de 5 astralis spillere kan man godt fornemme, så alle andre er dårlige og kan aldrig nå dem.
#38(Med 0 svar)
16. november 2020 kl. 13:15
kREZ
Man kan ikke diskutere med dig :D
#34(Med 1 svar)
16. november 2020 kl. 12:41
glx0
Kun god i astralis 🤔
Da han kom tilbage på holdet efter en bænkning i Heroic, spillede han sku da fuldstændig fantastisk..
Ser ham som en absolut klasse spiller, men ok - vi kan have forskellige meninger.
#39(Med 0 svar)
16. november 2020 kl. 13:13
kREZ
Ja det jo heldigvis min mening, jeg synes ikke han har været god andre steder end i Astralis. Så kan stats sige noget andet, men jeg synes ikke han har været fremragende andre steder end astralis.
#89(Med 1 svar)
17. november 2020 kl. 09:41
RAVN
“Esetag var kun god i astralis fordi når du spiller på et sammentømret hold som fungerer, så der er også mere plads til shine. Når du ikke gør, så falder det individuelle niveau markant.”

Hvordan kan du overhovedet skrive det der?
Han kom ind på et hold, som på givende tidspunkt overhovedet ikke fungerede - de havde lige spillet med jugi og snappi, for nu at skulle spille med bub og esetag, for derefter at skifte bub ud med glaive. Det er altså ikke et sammentømret hold. Og i denne periode var esetag, nok én af deres bedste spillere, hvis ikke den bedste. Det tror jeg ikke mange andre kan gøre.
#90(Med 0 svar)
17. november 2020 kl. 18:11
kREZ
Okay :)
#24(Med 8 svar)
16. november 2020 kl. 11:01
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Det individuelle niveau er nok det eneste der er, men igen, hvis du kun sidder og sammenligner med zywoo, NiKo og simple, så nej, så er det der ikke, Men hvis du kigger bredere, så er deres niveauer ikke særlig langt fra alle andre.

Men du har ret i at spillernes løn og købssum er helt i vejret, taget i betragtning af det er spillere som intet rigtigt har vundet før.
Men at dødsdømme dem efter 2 kampe, det er lidt til grin og tror os det derfor folk i tråden ikke kan tage det seriøst.
#29(Med 7 svar)
16. november 2020 kl. 11:21
kREZ
Jeg dødsdømte før deres 1. kamp. Så kan du sige det er til grin eller hvad det er, det er jo blot en spådom, men jeg må vel synes og mene ligeså meget som alle jer andre ;-) Så kan folk tage det som de vil, det gider jeg ikke koncentrerer mig om.
#61(Med 6 svar)
16. november 2020 kl. 16:21
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Du skriver det ikke som om det er spådom, du skriver som om det facts
#65(Med 0 svar)
16. november 2020 kl. 17:04
fLix8
+1. Det er netop det som pisser folk af.
#73(Med 4 svar)
16. november 2020 kl. 19:49
kREZ
Hvor skriver jeg det som om det er et fact?

Jeg skriver tror og synes overalt, men lad mig vide hvis jeg tager fejl?
#80(Med 3 svar)
16. november 2020 kl. 20:58
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
“Det bare dejligt at se når man får ret. Det projekt er dødsdømt, det individuelle niveau er simeplthen ikke godt nok. Slet ikke til de priser.”

Jeg ser ikke et eneste “tror” eller “syntes”
#81(Med 2 svar)
16. november 2020 kl. 21:01
kREZ
Du har ret, det var vidst også den eneste besked. :)
#82(Med 1 svar)
16. november 2020 kl. 21:13
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
“ Fuldstændig ligegyldigt, jeg snakker ikke om deres teamplay, jeg snakker om det individuelle niveau, det er der ikke, det uanset hvor mange måneder man giver deres sammenspil. Jeg tror heller ikke på deres mentale styrke kan klare 6 måneder uden resultater. Projektet er dødsdømt :)”

Eneste du “tror” er at deres mentale styrke ikke kan klare det, eller konkludere du resten.
#83(Med 0 svar)
16. november 2020 kl. 21:18
kREZ
"Jeg tror heller ikke". Definerer hele afsnittet. Ellers ville man jo ikke skrive heller ikke efter. :)
#9(Med 1 svar)
16. november 2020 kl. 09:39
Ahmed
Selvom du siger det som du gør, så er jeg faktisk ret enig med dig.

ALEX er nok en af de mest overvurderede CSGO spillere, han må grine hele vejen til banken.
#14(Med 0 svar)
16. november 2020 kl. 09:54
kREZ
Jeg tror du har helt ret i de alle går rundt og griner af de kæmpe summer.
#8(Med 31 svar)
16. november 2020 kl. 09:39
strogie
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Folk grinte da jeg sagde at det var overpris for es3tag :) det var virkelig også sjovt at der blev udtalt at han er købt som stjernen på holdet :D
Men håber at de bliver bedre for jeg kan godt lide alex og woxic, es3tag er også en ok support spiller men slet ikke til den pris :)
#20(Med 1 svar)
16. november 2020 kl. 10:39
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Han har alle dage været bedre end du nogensinde blev og der findes heldigvis en hel del mennesker som ved mere end nationen! Strogie. Jammerligt du skal have sådan et had mod en person.
#22(Med 0 svar)
16. november 2020 kl. 10:45
strogie
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Jeg hader ham ikke og siger heller ikke jeg har været bedre? Læs min kommentar igen, det virker til at du har noget imod mig, men det må du selvom - jeg skriver bare min vurdering/mening og er ikke en medløber som så mange andre :)
#25(Med 7 svar)
16. november 2020 kl. 11:04
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Esetag er nok en af de bedste spillere vi har i Danmark, hans spilforståelse, movement, hans brug af utility, derudover viser Han bare en gejst for spillet, som mange ikke viser. Han er nok en at de mest komplette spillere vi har i DK, men igen, hvis man ikke mad fragger hvert game, så man jo ikke god.
#26(Med 3 svar)
16. november 2020 kl. 11:06
Ahmed
Hvilken baggrund har du for at kunne vurdere dette?
#37(Med 1 svar)
16. november 2020 kl. 13:12
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
LVL 10 på fjæsit
#57(Med 0 svar)
16. november 2020 kl. 16:14
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Dem der ved det, ved det
#58(Med 0 svar)
16. november 2020 kl. 16:15
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Samme baggrund som i andre har for at vurdere modsat? 😂😂
#41(Med 2 svar)
16. november 2020 kl. 13:15
strogie
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Haha ja tro du bare på det :D
#59(Med 1 svar)
16. november 2020 kl. 16:17
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg lader dig bare forsætte samtalen med Rejin, ser ud som om det er samme meninger anyway
#62(Med 0 svar)
16. november 2020 kl. 16:32
strogie
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Den er afsluttet.
#42(Med 20 svar)
16. november 2020 kl. 13:28
Rejin
Major deltager
Patrick er nok en af de mest komplette spillere vi har i Danmark, og han gør det godt uanset position. Men er sikker på du ved bedre end alle os andre!
#43(Med 19 svar)
16. november 2020 kl. 13:57
strogie
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Ja det er din mening, men det ændre ikke på hvad jeg mener om den handel :)
#44(Med 18 svar)
16. november 2020 kl. 14:04
Rejin
Major deltager
Og jeg er også helt sikker på du ved meget mere end de andre professionelle spillere, managers osv. ;)
#45(Med 4 svar)
16. november 2020 kl. 14:16
Justesen
Lad dov manden have sin mening, og du have din. Længere er den ikke :)
#48(Med 3 svar)
16. november 2020 kl. 14:21
Rejin
Major deltager
Hvis folk smider deres meninger op på et site som indbyder til debat/spørgsmål omkring en holdning. Så må man vel gerne udfordre den? :)

Især når folk blot snakker ud fra fx stats.
#52(Med 1 svar)
16. november 2020 kl. 14:27
Justesen
Selvfølgelig må du udfordre den, men det ligner du bare køre lidt på ham.
Og nedgøre ham med han ikke ved noget, i forhold til alle de pros og managers der er derude.
(det ligner det) kan også godt være jeg opfatter det forkert self :D
#53(Med 0 svar)
16. november 2020 kl. 14:28
Rejin
Major deltager
Det kan du faktisk have ret i når jeg læser det igen.

Dog synes jeg mange folk herinde smider omkring holdninger begrundet af fx stats, uden at have set kampen eller have set kampen men ikke forstår sig på CS :D ! Også bliver man bare så træt !
#60(Med 0 svar)
16. november 2020 kl. 16:20
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Alt er stats herinde, hvis man ikke skyder 20-30 hvert game, så er man ikke god, folk tænker slet ikke over, hvem det er der sætter spillere som simple og zywoo op.
#46(Med 6 svar)
16. november 2020 kl. 14:18
strogie
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Det er da meget flot at du prøver at tale ned til mig, din troværdighed har du da mistet da du blev smidt ud af mouz pga snyd :)
#47(Med 5 svar)
16. november 2020 kl. 14:19
Rejin
Major deltager
Av den ramte.. Du skal helt sikkert have lov til at have din mening, men der må også gerne være bare lidt hold i den :)! Rigtig god dag !
#49(Med 1 svar)
16. november 2020 kl. 14:21
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Du brugte jo en bug vel vidende at du fik en fordel er det ikke snyd? :D
#51(Med 0 svar)
16. november 2020 kl. 14:25
Rejin
Major deltager
Muh? Tror du ikke har læst resten af tråden hvor vi snakker omkring Es3tag.

Men jo jeg udnyttede en bug som gav en fordel (snyd). Hvis det var det du fiskede efter?
#50(Med 2 svar)
16. november 2020 kl. 14:24
strogie
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Tak og i lige måde, der er heller ikke meget hold i din mening :)
#54(Med 1 svar)
16. november 2020 kl. 14:29
Rejin
Major deltager
Beklager jeg lød nedladende, det var ikke helt min mening da jeg skrev det. Men som Justesen skrev så lyder det ret nedladende det jeg skrev. Den tager jeg self på min kappe!
#55(Med 0 svar)
16. november 2020 kl. 14:32
strogie
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Det er ok, vi må holde en god tone - dust2 er jo nutidens xplayn og det er fint at udfordre hinandens meninger. Hav også en god dag!
#74(Med 5 svar)
16. november 2020 kl. 19:58
kREZ
Rolig nu Jack Sparrow. Fordi du er tidligere professionel behøver din mening jo ikke være den rigtige :)
#75(Med 4 svar)
16. november 2020 kl. 20:12
Rejin
Major deltager
Den er noteret Young Will Turner - Dog vægter jeg de udtalelser (gentagelige) som professionelle spillere har sagt omkring ham, lidt højere end folk som ikke er professionelle.
#77(Med 3 svar)
16. november 2020 kl. 20:17
kREZ
young will turner :D - Jeg elsker det.

Det kan jeg godt forstå du gør, men det betyder ikke det rigtigt
Synes blot du nævner i #53 det gælder om at se kampen og danne sig udfra hvad man selv synes i stedet for stats.

Men nu skriver du hvad du har hørt andre har sagt, skal jeg forstå det sådan at du så ikke selv har set kampene, men går udfra hvad andre har fortalt dig? :)
#78(Med 2 svar)
16. november 2020 kl. 20:24
Rejin
Major deltager
Min egen holdning er at han er en af de mest komplette spillere vi har i Danmark. Og jo jeg ser meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeget CS :)
#79(Med 1 svar)
16. november 2020 kl. 20:27
kREZ
Hvem synes du er mere komplet?
#85(Med 0 svar)
16. november 2020 kl. 21:36
Rejin
Major deltager
Det svært at sige, der er så mange parametre. Men der er meget få (hvis ingen) der kan gøre det Patrick kan på en server :)! Med så højt niveau!
#11(Med 0 svar)
16. november 2020 kl. 09:51
b1ng0_o
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
sjovt så hurtige i er til at kritisere :D
2x OT på nuke og 16-10 på andet map, er da slet ikke dårligt i mod et hold som OG.. :) De skal nok kunne sprede noget frygt rundt omkring !
#33(Med 10 svar)
16. november 2020 kl. 12:40
Rejin
Major deltager
"Skuffer fælt" Det et nyt hold, taber tæt til to modstandere som har vist rigtig god form. For søren da folk er hurtig til at dømme :)
#63(Med 9 svar)
16. november 2020 kl. 16:53
Sheru
Tror umiddelbart ikke du er i en position til at kritisere andre, så stik du bare piben ind igen.
#64(Med 0 svar)
16. november 2020 kl. 17:03
Rejin
Major deltager
Jeg kan sagtens indse min fejl og stå på mål til hvad jeg har gjort. Det gør mig dog ikke mindre vidende omkring CS.
#66(Med 6 svar)
16. november 2020 kl. 17:11
Rejin
Major deltager
Hvis du dog ikke har andet at byde med, så vil jeg da gerne foretrække at du finder en anden hobby :)

Hvis du derimod gerne vil lære omkring CS så skal jeg nok vise dig vejen !
#67(Med 5 svar)
16. november 2020 kl. 17:45
Sheru
Vise mig vejen til cheats eller hvordan? 😂 jeg ville også foretrække, at du aldrig fik noget med med CS at gøre, men det er desværre bare ønsketænkning...
#68(Med 0 svar)
16. november 2020 kl. 17:54
Rejin
Major deltager
Er det virkeligt det eneste du har at komme med? Skuffet.. Nå men jeg håber da jeg kan komme tilbage så du ikke får dit ønske opfyldt :)
#70(Med 3 svar)
16. november 2020 kl. 18:50
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Hold kæft hvor er du helt igennem dum at høre på, har det påvirket dit lille computer liv, at han har gjort det, siden du skal bringe det op i en tråd, hvor det ingen som helst relevans har?
#71(Med 0 svar)
16. november 2020 kl. 19:21
Sheru
Tak og nej.
#72(Med 1 svar)
16. november 2020 kl. 19:42
Sheru
...men det har påvirket mange andres liv det har han har gjort og jeg ved jeg ikke er den eneste med min holdning, så der er ikke nogen grund til at blive personlig.
#76(Med 0 svar)
16. november 2020 kl. 20:15
Rejin
Major deltager
Det har du fuldstændig ret i! Og den pris betaler jeg også nu, jeg ved ikke hvad mere du vil have?

Hvis i/du er så utilfreds med ESIC, så må i/du jo starte et eller andet og gøre noget. Ellers så må i accepterer udfaldet og komme videre. Det at sidde og kaste mudder hjælper intet hverken dig, mig eller scenen. Så se nu frem af !
#88(Med 0 svar)
17. november 2020 kl. 01:37
HumanIC
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Shit hvor er du dog mærkelig med den kommentar, rejin har da helt ret i at folk er hurtige til at dømme. Grow up seriøst
#35(Med 4 svar)
16. november 2020 kl. 12:53
klit
Vinder af Dust2 predictions - IEM Katowice 2017
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Rolig nu nationen.dk. Giv dem nu lidt tid sammen i stedet for at sidde og flame dem.
#56(Med 3 svar)
16. november 2020 kl. 14:56
pokiz
det er dust2.dk

:)
#69(Med 2 svar)
16. november 2020 kl. 18:46
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Mvh pokiz
#84(Med 1 svar)
16. november 2020 kl. 21:29
OJ1738
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Mvh weKz
#86(Med 0 svar)
16. november 2020 kl. 21:48
pokiz
Mvh OJ1738
#87(Med 0 svar)
16. november 2020 kl. 22:00
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
De skal nok få deres succes. Der er simpelthen for mange gode spillere og ressourcer involveret til at de ikke går hen og bliver konkurrencedygtige på et tidspunkt. Hvor lang tid det tager, er sværere at gisne om.

Det er sjovt at Henry snakkede så meget om, at de ville bygge holdet op og hente spillere baseret på en teoretisk ide om roller og optimal CS, når det i mine øjne er noget de ikke har løst endnu. De kommer til at skulle igennem det samme vokseværk som alle andre hold bygget op fra grunden.

es3tag blev hentet som entry, men det var Alex som oftest endte op som first man in. Samtidig blev Mezii tildelt rollen som Clutcher, men det var lige netop i de situationer jeg synes han så svagest ud, og jeg synes ellers at han viste potentiale ift. at det var hans første kampe i tier 1. es3tag er lige kommet fra Astralis, hvor han netop virkede som en virkelig stærk clutcher.
Og så er der floppy, der måske virkede mest lost ift. hvad hans rolle egentlig var og hvor komfortabel han virkede i systemet.

Woxic var måske den der virker mest tilpas indtil videre, men han er også den der har fået mest frihed.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.