På trods af en rating på 1.34, kunne s1mple ikke overmande forZe.

NaVi skuffer for anden kamp i træk

Aftenen i går stod på opgør mellem NaVi og forZe i IEM New York CIS, som NaVi tabte. s1mple og co. er derfor i fare for at ryge ud i dag.

I går stod den på gruppespil til IEM New York CIS, og her skulle NaVi i kamp mod forZe.

Kampen startede ud på Inferno, hvor forZe skød sig i front med 9-6 ved halvlegen. Efter sideskiftet fortsatte den gode stime, og forZe kunne derfor tage mappet 16-12.

Næste map stod på Dust2, og her var det endnu engang et stærkt forZe-mandskab, der tog føringen med hele 13-2 ved halvlegen. Efter sideskiftet kom NaVi tilbage i kampen med syv runder, men i sidste ende var det dog forZe, der kunne lukke kampen 16-9.

Almaz 'almazer' Asadullin 28 - 28 +0 47.3 69.8% 0.94

Det er anden kamp i træk, som NaVi taber, da verdens femtebedste hold led et skuffende 0-2 nederlag til Virtus.pro i lørdags.

NaVi har dermed vundet to og tabt to kampe i gruppespillet, hvilket giver dem en øjeblikkelig fjerdeplads. Det er dog kun de tre bedste fra hver gruppe, som går videre til slutspillet.

Det vil være en kæmpe fadæse, hvis NaVi ikke er blandt disse tre hold i gruppe A.

s1mple og resten af NaVi skal derfor bruge en sejr mod Espada i dag, hvilket vil sende dem op á point med Espada, og NaVi går dermed videre, da de er bedst indbyrdes.

Det kræver dog, at Virtus.pro ikke slår forZe, for så vil tre hold ligge på samme antal point og kæmpe om de to sidste pladser videre til slutspillet, og så skal der tælles maps og runder for at finde ud af, hvem der trækker sorteper.