Opret Log ind
Heroic lider nederlag i Dreamhack Open Fall
Efter et nederlag til G2 her til aften, er Heroic et skridt tættere på at blive elimineret fra Dreamhack Open Fall, der har de eftertragtede RMR-point i præmiepuljen.
Skrevet af: mad0    17. oktober 2020 20:08      

cadiaN og kompagni skal stramme ballerne, hvis de ikke vil se den resterende del af turneringen fra sidelinjen.

For to dage siden løb Heroic sammen med Astralis i deres åbningskamp i turneringen. Herfra led holdet et tæt nederlag, som betød, at cadiaN tropper skulle spille om overlevelse mod Endpoint.

Det blev til en sikker sejr mod Endpoint, men for at sikre sig en billet videre i upperbracket, skulle holdet besejre G2 i dagens opgør.

Heroic blev hurtigt placeret på bagsædet af G2, som tog kontrol over aftenens første map, Overpass, med det vons. Sådan skulle mappet dog ikke slutte, da Heroic kæmpede sig stærkt igen og løb med mappet.

Holdene skulle dernæst i duel på Vertigo, hvorpå G2 atter engang tog hurtig kontrol over kampen, men i denne omgang formåede nexa og kompagni at bringe sejren i hus.

Det hele skulle derfor afgøres på Inferno, der så G2 være mest i kontrol i den første halvleg. Heroic kæmpede sig så småt tilbage i kampen, men G2 viste sig at være for stor en mundfuld for danskerne.

Heroic er dermed røget en tur ned i lowerbacket, mens G2-mandskabet er klar til en tur i slutspillet.

DreamHack Open Fall 2020
Bedst af tre maps
Heroic
1 - 2
G2
de_overpass 16 - 10 de_overpass
de_vertigo 11 - 16 de_vertigo
de_inferno 13 - 16 de_inferno

Aftenens gode CS er dog ikke færdigt endnu, da Farlig og GODSENT løber sammen med FaZe senere i aften. Kampen kan ses på nedenstående stream.

#1 Madsen
3d 6t 56m
fluke
#2 Apnemt
3d 6t 56m
Øv! Tætte runder de bare ikke må tabe til sidst på inf, lignede ellers de havde den! Flotte comebacks både på map 1 hvor de var nede 8/0 og map 2 hvor de var nede 11/4
#3 Th3c4p0
3d 6t 50m
De bliver nummer 3 i puljen, dvs de er i lower bracket i playoff.. De er ikke ude !!
Synes nu ellers i plejer at levere gode nyheder, men dette er godt nok skudt noget ved siden af :)
#4 Madsen
3d 6t 45m
er det ikke kun top 2 der går videre? :)

edit: heroic er ude
#7 fremilyset
3d 6t 21m
Top 2 teams from each group advance to the upper bracket of playoffs, while the 3rd placed teams in each group go to the lower bracket of playoffs.
#13 Th3c4p0
3d 4t 41m
Nej Heroic er ikke ude, de spiller lower bracket, og møder en taber fra upper bracket kvart finale..
#5 Tyze
3d 6t 45m
De har vist rettet den :)
Men synes da de snakkede om på streamen at Heroic var ude :S
#6 mad0
3d 6t 41m
Så er jeg blevet jebaited, så må jeg hellere lige rette det hele til igen :P
#8 Tyze
3d 6t 19m
Nej, den er vist god nok, alle er forvirrede :D
#9 mad0
3d 6t 18m
Nu har jeg lige undersøgt det lidt, og ud fra deres brackets, så giver det mest mening, at de er røget i lowerbracket, men kunne sagtens tage fejl
#10 unclejakes
3d 5t 59m
de skal spille om 9-12. pladsen. Det er en seperat bracket.

edit: nææ vent, det er nok mig der har misforstået det. Virkelig et underligt system de har sat i gang.
#11 fremilyset
3d 5t 52m
Top 2 teams from each group advance to the upper bracket of playoffs, while the 3rd placed teams in each group go to the lower bracket of playoffs.
#12 fremilyset
3d 5t 51m
Top 2 teams from each group advance to the upper bracket of playoffs, while the 3rd placed teams in each group go to the lower bracket of playoffs.
#14 Hunt
3d 4t 18m
Det må være træls for Heroic at sidde med alle kort på hånden til at lukke alle 3 maps mod Astralis og samme med inferno mod G2..

Det ligner at de mangler hunden ingame/i timeouts, til at få lidt ro på. Ved ikke helt hvor meget trænere må sige pt, men hvis de stadig må snakke ingame tror jeg de lider meget af at hunden ikke kan sidde med et bedre overblik (no pun intended lol) som fx zonic gør hos Astralis..
#18 yez
2d 17t 3m
Står det dem ikke frit for at hente en ny træner? Jeg forstår ikke hvorfor Heroic ikke har hentet en ny træner allerede? Hvis det er deres plan at Hunden kommer tilbage i trænerrollen efter udestået karantæne kan de vel bare hente en midlertidig træner?
#20 Hunt
2d 15t 30m
Helt enig, det burde være muligt at hente en træner ind for de 6-7 måneder til hunden er tilbage.
#15 whitebear22
3d 1t 52m
Jeg forstår ikke, hvorfor der ikke er flere hold, som gør Inferno til deres go-to-map, så decideren ikke altid bliver Inferno.

Det er i hvertfald ofte Inferno, og mange hold virker til at have det fint med det. Det må være et eller andet, som kan hentes der...
#16 Iceyyy
2d 20t 22m
Højt top niveau lavt bundniveau
#17 DH_JanLund
2d 17t 50m
Det er stramt. Eftersom de ikke har taget afstand fra cheat, og fritstillet hunden... Så håber jeg de taber alle kampe :/ og var faktisk rigtig glad for det hold :/
#19 Djoerup
2d 16t 44m
Så kan de lære at man ikke skal have så arrogant attitude
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere