Opret Log ind
Knap så farlige GODSENT taber til BIG
Det internationale mandskab med danske Farlig på holdkortet måtte se sig slået af et stærkere BIG-hold i går aftes.
Skrevet af: JSand    17. oktober 2020 09:20      

kRYSTAL kunne ikke kalde GODSENT til en sejr, da de blev slået af BIG i går aftes.

I går aftes skulle de første hold videre til slutspillet findes, og dette betød et opgør mellem BIG og GODSENT i gruppe D.

Kampen blev skudt i gang på Mirage, hvor BIG kom flyvende fra start med en 11-4-føring. Uheldigvis for det tyske mandskab gjorde GODSENT ligeså, hvilket sendte kampen ud i overtid. Her var Farligs tropper igen de stærkeste, da de sikrede sig første map.

En sejr var derfor nødvendig for BIG på gårsdagens andet map. Tyskerne kom igen godt fra start, og denne gang formåede de at holde GODSENT bag sig, hvorfor kampen skulle afgøres på Inferno.

Begge hold spillede fantastisk Counter-Strike på det sidste map, hvilket resulterede i en ekstremt tæt kamp, som atter måtte i overtid. Her var det, modsat første map, BIG, som var det bedste mandskab, da de tog alle fire runder for samtidig at vinde kampen 2-1.

DreamHack Open Fall 2020
Bedst af tre maps
GODSENT
1 - 2
BIG
de_mirage 19 - 17 de_mirage
de_overpass 12 - 16 de_overpass
de_inferno 15 - 19 de_inferno

Med gårsdagens resultat snupper BIG altså gruppens førsteplads og er videre til slutspillets upper bracket. GODSENT derimod er langt fra færdige, da de senere i aftes står over for Kjaerbyes FaZe i den afgørende kamp.

#1 strogie
3d 18t 55m
-cajunbot +farlig -gade +roej
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere