Opret Log ind
vester: "Der kommer ikke flere udskiftninger"
Dust2.dk har fanget vester fra ESIMED, som blandt andet understreger, at der ikke kommer flere udskiftninger i den nærmeste fremtid.
Skrevet af: mad0    15. oktober 2020 23:00      

Billede af vester til Copenhagen Games i 2018.

ESIMED ligger i øjeblikket placeret i farezonen i Elgiganten Ligaen, hvilket har ført til udskiftninger på holdkortet.

Dust2.dk har i den forbindelse kontaktet vester fra ESIMED for at høre mere om forventninger, udskiftingen på holdet og meget mere.

VigzZ takkede selv farvel

Den 18-årige rifler afslører over for Dust2.dk, at VigzZ selv valgte at trække sig tilbage, da tiden ikke var det. 

Det bragte et tomrum, som bliver udfyldt af holdets seneste tilføjelse, der findes i form af Fessor. Den nyeste ESIMED-spiller spillede senest med Enable i Elgiganten Ligaen.

Det var Victors (red. VigzZ) eget valg at smutte på en lidt uheldig timing. Han havde for meget af se til; blandt andet arbejde, hvilket resulterede i, at han ikke rigtig havde tid til andre ting udover at træne med holdet.

vester understreger ligeledes, at man ikke kommer til at lave nogle udskiftinger i den kommende periode.

Nej, der kommer ikke flere udskiftninger. Det er ikke en del af planen, der skal være flere. Vi har alle sammen skrevet under på en kontrakt, som forhåbentlig gør det muligt at bygge projektet op fra bunden igen.  

Kæmper for overlevelse

Det er ikke nogen overraskelse, at man kæmper for overlevelse i ESIMED-lejren, da man ved halvvejspunktet i sæsonen indtager en bundplacering.

Det skyldtes blandt andet, at vester og kompagni har tabt til nogle mandskaber, som han selv mener, at de skulle have besejret.

Vi er ikke tilfredse med den placering, vi indtager i Elgiganten Ligaen i øjeblikket. Vi føler, at vi skulle have vundet nogle flere kampe mod henholdsvis Atlando, Sørby Flames og MASONIC, udtaler vester og fortsætter:

Vi føler, at de nævnte hold, er nogle hold, vi skal slå. Vores mål for resten af sæsonen er overlevelse, og eventuelt tage en 6. plads, så vi lige akkurat kommer med i slutspillet.

For vester er det endnu ikke helt usandsynligt, at de kan hive et spot i slutspillet, hvis de 'stepper deres game up'.

Det er noget, som deres nuværende bootcamp skal forsøge at hjælpe dem med at gøre til virkelighed.

Det ser rigtigt svært ud, men vi føler stadig, at det kan være en realitet, at vi rammer slutspillet, hvis vi stepper vores game up. Det er også derfor, vi har valgt at tage en så lang bootcamp, vi har.

Vi er ikke blevet bedre på serveren endnu, men vi har bygget et rigtig godt fundament både inden for spillet, men også uden for spillet.

Når holdet får maskineriet i gang, så mener vester også, at 'vi kan blande os i top 10 inden for de næste 3 til 4 måneder.'

ESIMED består af:

  • dk vester
  • dk tmL
  • dk NoProblemGuy
  • dk CeyL
  • dk Fessor

På mandag har holdet et travlt program, da MASONIC, Tricked og Aalborg Rebels venter  i dagens kampe i Elgiganten Ligaen.

#1 hvalrus
5d 3t 8m
"Nej, der kommer ikke flere udskiftninger. Det er ikke en del af planen." Er det nogensinde en del af planen, at der er nogle der skal udskiftes?
#2 Leakz
5d 2t 33m
..
#3 Tynka
5d 2t 4m
lets goo mads and frederik !!!!!!!!!!!!
#4 Vizzle
4d 18t 59m
Vester har kæmpe potentiale. Håber Esimed får gang i det gode spil og skabt nogle resultater, ellers er Vester og Fessor for gode til det hold.
#5 PBMason
4d 18t 41m
Ak ja, de kunne i mine øjne ikke slå nogle af de tre nævnte hold, selv på en god dag - hverken med nuværende eller daværende lineup. Sørby Flames har et rigtigt stærkt lineup og trods Atlando har haft en uventet skidt sæson indtil nu, ja så er deres roster altså stærkere end ESIMEDs. Måske havde de håbet at slå Masonic, men der har de, ligesom de fleste andre teams, undervurderet Blaq og Co.
#6 c0bb
4d 12t 42m
Hvis alt kommer til alt, kan man altid hive nogle flere ind der også hedder vester eller en abbreviation af vester
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere